bazár, predaj, inzercia, predám

Avid Mbox pro zvukova karta

Kategória: Zvuková technika

Zanovna externa zvukovka ,vstupy a vystupy viď foto.
Predavam s napajacim zdrojom, firewire kablami.
Avid Mbox pro zvukova karta
Podobné inzeráty
Avid Mbox
Predam vynikajucu zvukovu kartu Avid Mbox vo velmi dobrom stave. Pri rychlom jednani mozna zlava. AVID Mbox 4 x 4 simultánne I / O kanály 2 XLR mic / line vstupy s 48 V fantómovým napájaním 2 1/4" , DI vstupy na prednom paneli pre ľahký prístup (1 DI , 1 linkový / DI) 2 symetrické 1/4" monitor výstupy 1 1/4" stereo výstup na slúchadlá s ovládaním hlasitosti Stereo S / PDIF digitálny I / O Monitor ovládacia sekcia s Mono a Dim ovládačmi 1 MIDI vstup, 1 výstup MIDI Vyhradený ovládač monitor hlasitosti
AVID Mbox Mini
predám profi zvukovú kartu.. Informácie si môžte pozrieť aj na nete podľa kódu produktu... Kto pozná ten vie co to je zač.. Perfektnom plne funkčnom stave!!! samozrejme ceny su dohodou na vsetky inzeraty
Avid Digidesign 002 Rack zvukova karta
Predam zvukovu kartu Avid Digidesign 002 verzia Rack. Zvukovka je plne funkcna potenciometre nesustia vsetky vstupy funguju. Moznost pripojenia 8 vstupov. Pripojenie k mac/windows pomocou Firewire kabla. Features FireWire connectivity 8 channels of Analog I/O 8 line inputs, 8 line outputs 4 mic preamps with individual gain and high-pass filter; 48V phantom power enabled on channel pairs 8 channels of ADAT optical I/O 2 channels of S/PDIF digital I/O Separate monitor output with dedicated volume control 1 MIDI input and 2 MIDI outputs (16 channels in/32 channels out) 24-bit/96 kHz A/D and D/A converters Alternate Source Input for direct monitoring of -10 dBV audio equipment (tape players, CD players, etc.) Headphone output with dedicated volume control knob included 2U rackmountable chassis Cena 120€ pripadne nejaka dohoda na mieste. Inzerat je platny do vymazania.
Creative SOUND BLASTER X7 White - Limited Edition
Limitovaná edícia vysokovýkonného externého USB DAC konvertora an audio zosilňovača, ktorý ponúka elegantnú, perleťovo bielu povrchovú úpravu a kapacitory "Fine Gold" od Nichiconu. Stav 9/10 Zvuková karta sa dá zohnať veľmi ťažko- cena je ešte veľmi slušná vzhľadom na to, že Zvukova Karta je LIMITOVANA EDICIA :) Externá zvuková karta digitálne-analógový prevodník, zosilňovač, max. výkon 50 W + 50 W, 5.1CH, odstup od šumu 127dB, 24bit / 192kHz, vstavaný stereofónny mikrofón, BT, NFC, USB host, microUSB, vstup 3.5mm a 6.3mm jack, výstup 3.5mm a 6.3mm jack (pre viac informacií odkaz vyššie) Dovod predaja: kúpa novej zvukovej karty a preto by som to chcel posunúť do dobrých rúk :) Z ceny odpočítam poštovné Možnosť osobného odberu Dunajská Streda alebo Bratislava Ak maš nejaké otázky neváhaj písať e-mail alebo kontaktovať telefonicky na nižšie uvedené čislo ( novisthename@ )
Predám interface s USB rozhraním Behringer U-Phoria UMC22
Ponúkam na predaj zvukovú kartu - interface s rozhraním USB 2.0 Behringer U-Phoria UMC 22. Zvuková karta, 2x 2, USB 1.0, 48 kHz, mikrofónové predzosilovače MIDAS s +48V fantómovým napájaním, USB napájanie, kompatibilita s obľúbenými DJ programami: Avid Pro Tools, Ableton Live, Steinberg Cubase a pod, indikácia Status, Signal and Clip pre dokonalú prehľadnosť, vysokokvalitné komponenty a mimoriadne robustná konštrukcia zabezpečuje dlhú životnosť. Podpora Windows a Mac. Plne funkčná, výborný stav. Dohoda na cene možná. Prosím, kontaktujte ma mailom alebo SMS. Predávam aj mikrofóny a DI boxy, nájdete v ďaľších mojich inzerátoch.
Predám
Behringer U-Phoria UMC204HD. + dohoda mozná len Volať !!!! na SMS a Email nodpovedám ďakujem Profesionálne 2x4 USB 2.0 Audio/MIDI rozhranie pre nahrávanie mikrofónového signálu a nástrojov. Rozhranie pracuje so zvukom špičkovej kvality s rozlíšením 24-bit a vzorkovacou frekvenciou 192 kHz. Zvuková karta je kompatibilná so všetkými populárnymi profesionálnymi DAW ako napríklad Avid Pro Tools, Ableton Live, Steinberg Cubase a podobne. UMC204HD je vybavená dvojicou vstupov a štvoricou výstupov a konektormi MIDI In a Out pre prepojenie s vaším PC alebo Macom. Okrem toho je k dispozícii phantomové napájanie a dvojica vstupov je vybavená špičkovými predzosilňovačmi legendárnej značky MIDAS. Samozrejmosťou je nulová latencia pre monitoring, analógové insert vstupy, výkonný slúchadlový výstup s ovládaním hlasitosti a možnosťou prepínania A/B monitoringu a výstupné konektory typu XLR a TRS 6,3mm.