bazár, predaj, inzercia, predám

Axo boxer

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám enduro čižmy AXO BOXER veľkosť 44, raz použité
Axo boxer
Podobné inzeráty
Helma Axo Cross SX1
* NA PREDAJ:Helma Axo Cross SX1 UHLÍKOVÉ VLÁKNO * Pre zobrazenie mojich ďalších inzerátov... klikni na moje meno. Poprosím volať len pri serióznom záujme. Keď nedvíham skúste neskôr, alebo píšte na môj e-mail : furtdacofurt1@ (+ Váš tel.kontakt ) Preferujem osobný odber v LEVICIACH. Motokrosová- (homologovaná E1) prilba Axo Cross SX1 je určená pre jazdcov v teréne, ktorí vyžadujú pohodlie , maximálnu bezpečnosť, komfort a zároveň preferujú prilby s nízkou hmotnosťou. Dôvod predaja: nevyužitá. Reálne bola použitá na štvorkolke 1krát. Technický popis: ventilačný systém so 4 otvormi odnímateľné a prateľné vnútorné polstrovanie antibakteriálne výstelka zapínanie dvojitými D-krúžkami a na cvok chrómovaná bradová časť. hmotnosť: 1500 g - homologácia: E1
cizmy axo
predam 2 krat obute cizmi axo vo velmy dobrom stave velkost 45 viac info po telefone
Predám čižmy AXO
Predám vyššie čižmy AXO, vodeodolné.
Predam chranič chrbtice AXO
Predam chranič chrbtice AXO s integrovanym ladvinovym pasom , vel. L, reflexne prvky, nastavitelny (sedi na postavu cca 175-190) Plne funknčný.
Motocrossové chrániče NO FEAR, AXO
Predám tieto chrániče ktore boli nosené pár krát. Chranič hrude AXO veľkosť M, chránič lakťov NO FEAR a chránič kolien NO FEAR. Cena dohodou. Len osobné prevzatie v TN alebo v BA.
Damska bunda SRT a nohavice AXO velkost M 38
Predam damsku bundu SRT a nohavice AXO velkost M 38 velmi malo nosene ako nove