bazár, predaj, inzercia, predám

Babeta preukaz, štítok

Kategória: Mopedy

Predám originál nevypísanú kartičku s pečiatkou na babettu 210,207. Cena 7€/ks. Predám aj originál hliníkový štítok na 210,207. Po dohode vyrazím aj čísla. Cena štítku 8€. Posielam aj poštou. Pre viac informácii volajte na číslo alebo píšte.
Babeta preukaz, štítok
Podobné inzeráty
Predám - Kartičku a Štítok na - KORÁDO Manet - 216
Typový štítok aj kartička sú potrebné k jazde na Koráde. Predám Kartičku a typový štítok na Manet Korádo 216.Sú to originály priamo z fabriky v Považskej Bystrici - Manet a.s.. /pracoval som tam/. Nejedná sa o žiadne napodobeniny,vytlačené na výkrese, ako ponúkajú druhý, ktoré sú neplatné. > Cena je 12e štítok, a 12 eur preukaz + pošta , alebo aj každé osobitne. Polícia a poisťovňa preukaz akceptuje, nakoľko sa jedná o originál. Mám aj na Stellu a mokik 134, a aj na Babettu 210,225. Pozri foto. POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY TEL.
babeta 207 štítok preukaz rám
predám rám na babettu 207 nepoškodený bez hrdze štítok a preukaz spôsobilosti čísla sú zhodné
- Kartička a Štítok na - BABETU - Korádo -Stellu -
Predám - Typový štítok aj kartička sú potrebné k jazde na Babette. Sú to originály priamo z fabriky v Považskej Bystrici a Kolárove. /pracoval som tam/. Nejedná sa o žiadne napodobeniny,vytlačené na výkrese, ako ponúkajú druhý, ktoré sú neplatné. > Cena je 12e štítok, a 12 eur preukaz + pošta . Polícia a poisťovňa preukaz akceptuje, na kolko sa jedná o originál. Mám aj na Stelu a mokik 134, a aj na babettu 225. Korádo 216. Pozri foto. POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY Tel.
Babeta 207
Dobrý deň predám babetu 207 v pôvodnom stave motor je po generálke originál tyristor originál indukčná cievka aj štartovací pol Babeta ma aj štítok Babeta ide krásne plynule motor ešte není ani zabehnutý ide pekne ticho plynule motorka svieti
Diely babeta 210/207 komplet
Predám všetko komplet čo je v inzeráte na fotkách. Tlmiče kolesá blatníky plechy vidlice babeta 207 babeta 210... Všetko spolu. 55€.
Predaj štítku,kartičiek moto.moped.
Široký výber všetkých typov kartičiek a štítku tu ! potrebujem iba typ.a mopedov a kartičku vám odišiel max.do 1.týždni. BABETA Babeta 228,225,207,210 Babeta Stella Korádo Ankúr Hero Majestic ZSSR Riga ZSSR Malagutti Fifty Fuli CX50 Gizmo Benelli FRanco Morinni STADION VERHOVINA /ZSSR/ SACHS HONDA PX-50 PEUGEOT -MVL GARRELLI 49CCM RIGA KTM .squadra 50CCM MOKIK STELLA RMZ 134 LITVA KORADO MANET FRANCO MORINI CONQUEST 50 ANKUR MAJESTIC FICHTL SACHS/DVOCH.JEDNOVÁLEC BENELLI 3VK A VEĽA ĎALŠÍCH TYPOV KARTIČIEK,ALE I ŠTITKY NA MOPEDY A MOTO. STAČI NAPÍSAŤ NA E-MAIL A DOHODA ISTA !! Čarny Jan •