bazár, predaj, inzercia, predám

Bábika Zapf Creation

Kategória: Hračky

Predám bábiku bez poškodení, výška 40cm. Najlepšie osobný odber Ba.
Bábika Zapf Creation
Podobné inzeráty
Predám rozprávkového dráčika Zapf creation
Predám rozprávkového, plyšového dráčika Baby born od Zapf Creation. Dráčik je fialovej farby a keď sa ho na čele dotkneš paličkou, tak dráčik vydáva milé zvuky. Výška dráčika je 18cm. Materiál je textil a plast. Cena je 8,-eur. Poštovné je v cene. Platba vopred na účet. Prosím kontaktovať mailom alebo sms.
Bábika Madelaine od Zapf Creation 40 cm
Predám bábiku značenú Zapf vysokú 40 cm, známa bola aj pod názvom teenegerka. Bábika je krásna, už sa nevyrába, bude mať aj pôvodné oblečenie okrem toho, čo má oblečené. Má krásne lesklé vlasy. Cena 19 E- K cene si treba prirátať aj poštovné, na dobierku neposielam
Dron babika Elsa
Nový mini dron babika Načiahnite sa a sledujte lietanie Frozen Princess Elsa . Nasmerujte Elsin tanec na oblohe svojou rukou! Magické svetlá dodávajú plávajúcej Else tajomno. Dávaj pozor na: Miestnosť, kde má bábika lietať: by mala byť priestranná; Výška, do ktorej sa bábika zdvihne: ak sa bábika bude vznášať veľmi vysoko, nesie so sebou riziko, pretože pri páde je bábika vystavená rôznym mechanickým poškodeniam. TECHNICKÉ INFORMÁCIE: Napájanie: 70 mAh Li-ion batéria. Spôsob nabíjania: USB nabíjanie (kábel súčasťou balenia) Doba nabíjania: 20-30 minút. Doba letu: 6-10 minút. Výška bábiky: 19 cm Návod na použitie DOLL. Bábika sa zapína pomocou malého vypínača, ktorý sa nachádza na sukni pod krídlami. Bábiku držíme kolmo za spodok nôh a počkáme, kým sa krídelká nezačnú otáčať a potom ju pustíme. Vložením ruky pod bábiku môžete ovládať jej let. Aby bábika prestala lietať, odstráňte ruku spod bábiky. Vybitá bábika sa nabíja pomocou priloženého USB kábla.
BÁBIKA LOVELY SO ZVUKOM
BÁBIKA LOVELY SO ZVUKOM Fantastická bábika Lovely Baby v rôznom oblečení a vďaka milému vzhľadu sa určite bude páčiť deťom. Bábika má pohyblivé končatiny a so svojimi zvukovými efektmi výborne pobaví deti počas hry. Bábika vďaka oblečeniu s rôznymi motívmi je skutočne výnimočná. Bábika meria približne 30 cm. Vlastnosti: - bábika Lovely Babies - v oblečení s rôznymi motívmi - s pohyblivými končatinami - materiál: plast / textil - so zvukom - plače a smeje sa a hovorí Veľkosť: cca. 25 cm Cena: 12,00€ Posielam poštou podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty
Bábika Baby Annabell
Predám bábiku Baby Annabell od Zapf Creation. Veľmi málo používaná, ako nová, v pôvodnej krabici. Bábika reaguje na hlas, smeje sa, plače, spí… má cumlík a fľašku na pitie.
Bábika baby born Soft Touch 43 cm
Zapf Creation Baby Born Soft Touch dievčatko 43 cm Používaná, ale nikdy sme ju nekŕmili kašou ani vodou, malá to nechcela, čiže zvnútra čistá. na ručičke má jemný šmuh od pera, na hlave ružový fliačik, aj za uškom, ale ten je ešte jemnejší, pod určitým uhlom vidno akoby škrabančeky na tvári, ale zle sa to dá aj nafotiť, lebo to je vidno len pod určitým uhlom, nie je to nič výrazné ani strašné, ale radšej uvádzam všetko - pozri posledné 3 fotky. Bola len prezliekaná, čo vidno na bodyčku, má jemné žmolky, body je na suchý zips vzadu, ľahko sa oblieka, má suchý zips aj medzi nožičkami, aby sa mohla ľahko prebaliť :-) Pri ležiacej polohe zatvára očká. Prikladám originál príslušenstvo, nočník, fľašku, dudlík, čo sa dá štipcom pripnúť k body. Ostatné veci, tanieriky, lyžička, plienka nie sú originál k tomu. Pôvodná cena 56€ Interaktívna bábika BabyBorn s mäkkým plastovým telíčkom je oblečená v body s krátkymi rukávikmi a s čapičkou s uškami na hlave. Funkčnosť: funkčná bez batérií, stlačením hrudníku sa rozplače, pije vodu a je možné ju kŕmiť kašou z tanierika, stlačením podbruška sa vyciká a vykaká pri položení na chrbátik zaviera oči, je vodotesná a je možné ju kúpať, končatiny sú pohyblivé, hlavou je možné otáčať do strán, Nesmie byť príliš dlho vystavená na slnku, Možný osobný odber v Nitre, v prípade záujmu píšte prosím mail, číslo je vymyslené Na dobierku posielam len v prípade vopred uhradeného poštovného Pošlem aj cez zasielkovňu (v tomto prípade platba vopred)