bazár, predaj, inzercia, predám

Babymoov vanička aquanest white s termofórom a stojanom

Kategória: Kojenecké potreby

Predám používanú vaničku Babymoov Aquanes s termoforom, lehátkom pre novorodenca a stojanom. Je vybavená vypúšťacím ventilom. Má ergonomický tvar, z jednej strany je optimálna pre novorodenca (0 – 6 mesiacov), z druhej strany pre sediace deti. Rozmery: dĺžka: 81cm, šírka:48-50cm, výška:35cm
Rozmery stojana : rozmer v rozloženom stave: 81,5 x 88 x 73cm
rozmer v zloženom stave: 73 x 116 x 17,5cm

Len osobný odber
Babymoov vanička aquanest white s termofórom a stojanom
Podobné inzeráty
Set Babymoov Kiinde Twist - fľaška, sáčky na mlieko, lievik
Nepoužívané BABYMOOV KŔMIACA FĽAŠKA KIINDE NATURAL FEEDING SQUEEZE™ 2KS, pôvodná cena 16,9€ BABYMOOV CUMLÍK KIINDE TWIST ACTIVE LATCH™ - POMALÝ PRIETOK 2KS, pôvodná cena 10,9€ BABYMOOV NÁLIEVKA KIINDE TWIST 2KS, pôvodná cena 6,9€ BABYMOOV KIINDE SÁČKY TWIST POUCH 16ks za cca 9€ SPOLU pôvodná cena 43,7€ Predávam LEN spolu
Prebaľovací pult s vaničkou CAM AQUA
Predám prebaľovací pult s vaničkou CAM AQUA V TOP stave ako NOVÝ par krát použitý. Jednoduché a praktické riešenie na kúpanie a prebaľovanie. Prebaľovací stôl Aqua s kúpacou vaničkou, určená pre deti už od narodenia poskytuje možnosť dieťa ihneď prebaliť a zavinúť. Pult má vedľa vaničky na bočnej strane umiestnenú sklápacú prebaľovacú dosku, ktorá sa ľahko nadvihne a umiestni nad vaničku. Po kúpeli dieťaťa tak vznikne okamžitý priestor na prebaľovanie a zavinutie. Pult poskytuje tiež dostatok úložného priestoru pre nevyhnutnosti spojené s kúpaním a prebaľovaním S vyklápacím pultom, vaničkou, držiakmi na hygienické pomôcky, s úložným priestorom a praktickým stojanom pre drobné hygienické potreby Prebaľovací pult stačí vyklopiť a vanička je ihneď prístupná Použité materiály sú ľahko umývateľné Stôl má mäkkú prebaľovaciu podložku Praktická hadica pre vypustenie vody z vaničky Úložný priestor pod vaničkou Pre deti od narodenia do 12 mesiacov. Vanička s prebaľovacím pultom. Vanička so stojanom. Vanička na kúpanie. Vyrobené v Taliansku.
Bebe-jou Digitálna vanička pre bábätká Sense Edition White
-detská vanička s upevňovacím systémom Click pre stojan - s meraním teploty izby, vody aj časovačom -zobrazenie informácií na digitálnom module -pripojené bezdrôtovo -vyrobené z neškodného materiálu viac informácií na: Len osobný odber v BB. Možnosť prehliadnutia- vanička je v top stave.
SHNUGGLE ružová vanička 0-12mesiacov+ stojan
Super stav, používaná pri jednom dieťati do 10 mesiacov života. Vanička je naozaj výborný pomocník od narodenia dieťaťa. Menej vody ako v iných vaničkách, pevné plasty, nieje problém s vyliatím a prenosom. Odporúčam. Predávam spolu so stojanom. Vanička so stojanom má vyšlo okolo 50€.
Babymoov
Predám multifunkčný prístroj Babymoov nutribaby plus. Má 5 funkcií varí, mixuje, rozmrazuje, ohrieva a sterilizuje. Kupovaný september 2022 a používaný bol asi 3 mesiace. Stále v záruke. Pôvodná cena 130€.
BABYMOOV Lovenest+ FRESH Smokey vankúš proti plochej hlavičk
BABYMOOV Lovenest+ FRESH Smokey vankúš proti plochej hlavičke