bazár, predaj, inzercia, predám

Balerínky DKNY,veľkosť 38

Kategória: Topánky, obuv

Nádherne balerinky DKNY,veľkosť 38, 1krat obuté,čiže ako nové,PC 57€
Balerínky DKNY,veľkosť 38
Podobné inzeráty
Balerínky, lodičky, sandále
Šedo - strieborné športové balerínky, značka adidas, úplne nové, veľkosť 37 - predané Čierno - strieborné športové balerínky, značka adidas, úplne nové, veľkosť 38 - predané Bordové balerínky so zapínaním na suchý zips, veľkosť 32 - 6 euro Cappucino športové balerínky, veľkosť 36 - 6 euro Krémové, trblietavé balerínky, veľkosť 36 - 3 eurá Sandále, sandálky zlatej farby, úplne nové ani raz nepoužité, značka mayoral, veľkosť 36 - 12 euro. Bledomodré lodičky so stredným opätkom, veľkosť 38 - 15 euro.
Balerínky -  veľ. 38 - Sinsay
Predám elegantné, pohodlné balerínky, ktoré sú nové, nenosené a boli zakúpené v Sinsay: 1. bordové balerínky s mašličkou: Veľkosť: 38 Materiál: textil Cena: 2€ 2. pastelovo ružové balerínky s lesklou lakovanou úpravou: Veľkosť: 38 Cena: 3€ V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
Dámske > TENISKY > BALERÍNKY od  č. 39 - 39,5
Posunieme v top stave dámske tenisky alebo balerínky uvedené na fotkách. MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA AJ JEDNOTLIVO. Veľkosti zodpovedajú od č. 39 (6) až po č. 39,5 (6,5). Pre porovnanie všetky topánky aj napriek číslovaniu sedia po č. 39,5 (6,5) taktiež dĺžka podrážok je na všetkých rovnaká. Okrem tmavomodrých balerínok tie sú vhodné max po č. 39 (6). 1. Čierne fitnes tenisky REEBOK CrossFit 2.0 super stav bez poškodení. Veľkosť píšu "38,5" sú však o číslo väčšie čiže 39 (6) max po č. 39,5. 2. Žlté dámske športové topánky SKECHERS ACTIVE Flex sedia na 39 (6) max po 39,5. Super pohodlné netlačia, neodierajú, vnútorná časť je Memory foam prispôsobia sa. 3. Čierne tenisky ALPINE - PRO Veľkosť píšu č. 40 sedia na 39 (6) až 39,5 (6,5). 4. Tmavomodré balerínky BASSANO z voňavej gumy. Stav nové iba vyskúšané. Veľkosť sedí presne na 39 (6). POŠTOU POSIELAME PO PLATBE VOPRED NA ÚČET + 4€ Poštovné, alebo OSOBNÝ ODBER V BA. V prípade záujmu KONTAKTUJTE Len SMS správou na Tel. č: .
Lodičky a balerínky
Predám dvoje lodičiek a jedny balerínky: -čierne lodičky Graceland s mašľou, veľkosť 39, nenosené: 12 € -čierne balerínky Ariane s čipkou a vyššou podrážkou, málo nosené, veľkosť 40: 3 € -čiernobiele lodičky Graceland, nenosené, veľkosť 40, zvnútra majú poškodenú látku, zvonka bez škôd: 8 € Prosím píšte mail, číslo nefunguje.
Dámske balerínky Giorgio Ferri
Ponúkam krásne celokožené balerínky talianskej značky Giorgio Ferri veľkosť 36. Balerínky sú v super stave, ako nové. Sú z pravej kože, hnedej farby, krásne prepracované. Výška podpätku 2cm. Pozri si aj ostatné moje inzeráty. Ponúkam túto prenádhernú bomberu/bundu značky ZARA. Veľkosť S, ale sedí aj na M, či XS, keďže je to bombera, tak nemusí byť napasovaná. Rozmery: celková dĺžka: 61cm, šírka v podpazuší 49cm. Bunda je z limitovanej edície, už je nezohnateľná. Dá sa krásne kombinovať aj s elegatnými vecami, ale tak isto aj so športovejšími. Je veľmi šmrncovná, krásne doladí outfit. Sú na nej vyobrazené kvety a vzadu krásny páv. Vyzerá veľmi efektne. Bola oblečená 2-3x, je v top stave, akurát vpredu som teraz pri fotení našla ako keby také úplne jemné zatiahnutie, pre istotu uvádzam, nie je to vôbec vidieť, na poslednej fotke je to nafotené, ale aj tam to ledva vidieť, iba upozorňujem pre istotu.
Damske leskle balerinky
Predam nove balerinky, znacka Wojas, kupene pred par tyzdnami za 40 eur, bohuzial nesadli. Balerinky su nove, obute dvakrat, zaidne chyby. Farba cierna, leskla, velkost 38. Pri vaznom zaujme poslem lepsie fotky a pri rychlom jednani je mozna zlava, piste na mail.