bazár, predaj, inzercia, predám

Balerinky John Garfield - 2x, sandalky

Kategória: Topánky, obuv

Predam 2x obute balerinky znacky John Garfield a sandalky, velkost 39, stav novych. Dovod predaja zle zvolena velkost.

Baleriny cierne elegantne - 8E
Baleriny cierne s maslickou - 8E
Sandalky cierne - 8E

Povodna cena 29,90E. Pri odbere spolu vsetky za 20E.

Osobny odber BA, ZA, prip. dohodou.
Balerinky John Garfield - 2x, sandalky
Podobné inzeráty
damsku obuv JOHN GARFIELD v.c.38 LA MARIA c 38,
predam novu damsku obuv JOHN GARFIELD v.c.38 LA MARIA c 38,vyska 28cm,perletova biela farba.Maju len 3 mesiace ,su v podstate nove v top stave nenosene.Cizmy JOHN GARFIELD,c 38, vyska 40cm.Krasna cierna farba.Boli len odskusane ale nenosene.V podstate su nove kupovane pred 4 mesiacmi.Dostala ich dcera ale bol to nevhodny darcek a to je dovod predaja .Cena za par10+posta alebo spolu za 18+posta. osobny odber.
Balerínky, lodičky, sandále
Šedo - strieborné športové balerínky, značka adidas, úplne nové, veľkosť 37 - predané Čierno - strieborné športové balerínky, značka adidas, úplne nové, veľkosť 38 - predané Bordové balerínky so zapínaním na suchý zips, veľkosť 32 - 6 euro Cappucino športové balerínky, veľkosť 36 - 6 euro Krémové, trblietavé balerínky, veľkosť 36 - 3 eurá Sandále, sandálky zlatej farby, úplne nové ani raz nepoužité, značka mayoral, veľkosť 36 - 12 euro. Bledomodré lodičky so stredným opätkom, veľkosť 38 - 15 euro.
Sandále John Garfield veľ. 38 _za_3,00
Predám použité sandále zn. John Garfield Výška platformy 7,5 cm- (skvelý materiál- neobije sa a nezošúcha). Farba sandálikov je červená v kombinácii s telovo hnedými prackami a drevenými ozdobami. Opotrebovaná je vnútorná vložka (ošúchanie povrchu)- je však možná oprava prelepením. Info prosím emailom. Pozri všetky moje inzeráty. C E N A: 3,00 EUR.
značkové kotníčky JOHN GARFIELD veľkosť 37
značkové kotníčky John Garfield La Maria vel. 37, cena plus pošta, platba na účet, na dobierku neposielam, recenzie poskytnem
Kožené topánky John Garfield/ nové
Predám kožené 3/4 topánky značky John Garfield, topánky sú nové, nepoužívané, originál, farba viď. foto. Materiál topánok je koža, podrážka je guma, topánky sú 3/4 na šnurovanie. Veľkosť topánok je 10 (44 EU). Topánky sú vode odolné. Vhodné na nosenie k jeanom, ale ak elegantnejšiemu oblečeniu. Pôvodná cena v obchode 99,99,- Euro. Moja cena 15,- Euro. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
Pánska vychadzková obuv, zn.John Garfield,veľk.43,tmavomodrá
Predáme úplne nové,pohodlné vychadzkové topánky pre pánov ,tmavomodrej farby, zn. John Garfield,veľk.43. Pôvodná cena bola 59,99€. Osobný odber, resp.na dobierku.