bazár, predaj, inzercia, predám

BALI

Kategória: Mapy, cestovanie

The mere mention of Bali evokes thoughts of a paradise. It’s more than a place; it’s a mood, an aspiration, a tropical state of mind. Bali’s rich culture plays out at all levels of life, from exquisite flower-petal offerings to traditional music and dance. Add in great beaches, world-class surfing, superb dining, stunning sunsets, beautiful walks and fabulous shopping, and Bali is simply unbeatable.
BALI
Podobné inzeráty
Kniha Bali do vrecka
Kniha Bali do kapsy od Lonely planet. Základné info o Bali, zaujímavosti a pod. Kniha nová. Český jazyk.
Bali a Lombok - český tur. sprievodca Rough Guides
Knižný turistický sprievodca z edície Rough Guides v českom jazyku - Bali a Lombok za 15 EUR, pôvodná cena : 698 Kč (27 EUR). Kniha má 556 strán, vydaná 08.2009, nová a vôbec nepoužívaná, vhodná aj ako darček. POZRI ĎALŠIE MOJE INZERÁTY: klikni vpravo na všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa ! Možnosť doručenia zdarma v rámci miest: Košice, Poprad, Prešov, Ružomberok, Vrútky, Žilina, Zvolen, Považská Bystrica, Kysucké Nové Mesto, Čadca, Púchov, Trenčín, Trenčianska Teplá, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany, Nitra, Pezinok, Trnava, Bratislava. Turistický průvodce po Bali a Lomboku je vynikající společník pro návštěvníky nejkrásnějšího z indonéských ostrovů. Stručný obsah průvodce: Základní informace, doprava, víza a právní předpisy, výdaje, peníze, banky, nepředvídané události, policie, ubytování, jídlo a pití, očkování, smlouvání, pošty, telefony, sport… Podrobný popis pamětihodností, přírodních krás, chrámů na vrcholcích kopců i nádherných korálových pláží. Praktické informace o tom, kde surfovat, potápět se, kam si zajít na výlet nebo zajet na kole, jak se dostat do spolku Gunung Rinjani a kde jsou nejkrásnější procházky rýžovými poli. Kompletní seznam restaurací s místními specialitami a ubytování - od laciných penzionů po pětihvězdičkové hotely. Zasvěcené informace o kultuře. Rady, kam se zajít podívat na tradiční tance nebo kde nejlépe nakoupit.
Svet je moja kancelária - Silvia Puchovská
Predam novú knihu Svet je moja kancelária Zo života digitálnej nomádky Silvia Puchovská Veľká publikácia s krásnymi farebnými fotografiami v pevnej väzbe. Nechajte sa inšpirovať a motivovať príbehom mladej Slovenky, ktorá sa rozhodla vzdať všetkých svojich istôt, aby sa vybrala svojou cestou a splnila si sen o nezávislom živote a práci na diaľku. Počuli ste už niekedy o digitálnych nomádoch? Ľuďoch, ktorí vďaka tomu, že pracujú online, majú možnosť pracovať z rôznych miest na svete? Silvia Púchovská, najznámejšia slovenská digitálna nomádka, vás zoberie na nekonvenčnú cestu, počas ktorej budovala svoje online podnikanie, zažívala dobrodružný život na rôznych kontinentoch a učila sa surfovať. Vďaka svojmu odhodlaniu, motivácii vidieť svet a láske k slobode sa v tejto knihe s vami podelí o svoj netradičný príbeh, ktorý ju priviedol až k životu na prekrásnom Bali. Vyberte sa do New Yorku, Kodane, precestujte Latinskú Ameriku a objavte čaro ostrova Bali. Ako vraví sama autorka, „digitálne nomádstvo je krásny životný štýl, no nie je pre každého“, a preto vo svojej knihe veľmi úprimne opisuje jeho výhody, ale aj výzvy. Okrem vlastného príbehu vám Silvia hneď v niekoľkých špeciálnych návodoch poradí, ako naštartovať vlastný úspešný digitálno-nomádsky biznis. Začítajte sa do príbehu, ktorý vám zmení pohľad na život.