bazár, predaj, inzercia, predám

Balík oblečenia 16 vecí pre dievčatko 110/116

Kategória: Sukničky a šatočky

Predám balík oblečenia pre dievča na leto jeseň.
Spolu 16 vecí: šaty, župan, tričko s dlhým a krátkym rukávom, suknička, šlapky/sandálky, klobúčik a iné
Veľkosť 110/116

Značky ako ZARA, NEXT, Disney, F&F, H&M, TČ by Tchibo, Anna Elsa Frozen…

Cena za všetko spolu 25€

Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Prosím kontaktovať iba mailom.
Balík oblečenia 16 vecí pre dievčatko 110/116
Podobné inzeráty
Balík oblečenia pre dievčatko 110/116
Predám balík oblečenia pre dievča na leto jeseň. Spolu 16 vecí: šaty, župan, tričko s dlhým a krátkym rukávom, suknička, šlapky/sandálky, klobúčik a iné Veľkosť 110/116 Značky ako ZARA, NEXT, Disney Minnie Mouse, F&F, H&M, Anna Elsa Frozen… Cena za všetko spolu 25€ Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Prosím kontaktovať iba mailom.
TOP balík pekného oblečenia pre dievčatko na leto veľkosť 68
Ponukam balík pekného oblečenia pre dievčatko na leto. Veľkosť 68 - čiže tak na 3-6 mesiacov. V balíku je spolu 35ks pekneho oblecenia spolu za 39eur. Pár kuskov 3-4 je viac nosenych, inak všetky vecicky su v peknom stave, alebo aj nové. V baliku su hlavne satočky, bodynka, opalovačky, capačky, čelenka, klobuciky, bodynkove šaty... * Kompletik s Minie bol obleceny asi 2x * Krtko na bodynku je rucne malovany, ostatne bodynka su z NEXTu TOP stav. * krasne opalovacky s Hello Kitty H&M * Fialove aj biele motylikove satocky su slavnostne, kludne aj na svadbu, krstiny, alebo na inu oslavu. Fialove su dvojvrstvove. Spodna cast je bavlnena, na tom je priesvitna cast s kvietkami. Biele motylikove saty su bodynkosatocky, takze sa daju pekne zapnut aby nebolo vidiet plienku. Velmi prijemne mekucke. Väčšina vecí je z H&M, ale aj Next, Disney a iné. ... Pozrite aj iné moje inzeráty :) alebo mi napiste ak hladate aj nieco ine. Nemam vsetko v inzeratoch :) Mam vela oblecenia, topanky, hracky... Vyhovuje mi skôr komunikácia mailom, nie sms. Ak by som sa neozvala do 24hod, skuste mi zavolat, niekedy idu maily do spamov. Da sa osobne v Stupave, prípadne v Ba pri Kike. Ak to chcete poslat postou, treba dopredu poslat peniazky minimalne na postovne.
Predám balík oblečenia pre dievčatko, veľkosť 104/110, leto
Predám balík oblečenia pre dievčatko na leto, veľkosť 104/110. K balíku dám veci na poslednej foto zdarma. Cena za všetko spolu. Cena už s poštou.
Balik oblecenia pre dievcatko, velkost 86
Predam balik oblecenia pre dievcatko, velkost 86. znacky: Coccodrillo, H&M, F&F, Lupilu, Reserved. Jedna sa o veci na prvej fotke a 3x nohavice na druhej fotke vsetko spolu. Cena spolu 16€ v pripade zaujmu o konkretny kusok sa viem dohodnut
Balík oblečenia leto veľkosť 110 Next
Balík oblečenia značky Next veľkosť 110 a niečo aj 116, ale nositeľné od 110. Sú tam šaty, svetríky, legíny, šortky, plavky. Pridám ešte niečo navyše.
Balík pre dievčatko letné veci 5 ks veľ.92 TOP STA
Balík pre dievčatko letné veci 5 ks veľ.92 TOP stav značky H&M, Minie Mouse, KIK, Top stav. Obsahuje šaty 2 ks, kraťasy 2 ks, tričko 1 ks. Cena za balík 5€.