bazár, predaj, inzercia, predám

Balík oblecenia

Kategória: Blúzky

Balík oblecenia za symbolickú cenu 50
Je to veľkosťou M/L
Balík oblecenia
Podobné inzeráty
Balík moderného a nového oblečenia v. S/36
Posuniem tento balík krásnych a minimálne nosený kúskov, všetky sú v top stave ako nové. Posuniem iba spolu všetko naraz:) Všetky kúsky sú veľkosti S/36 a balík obsahuje 14 ks oblečenia - všetky ktoré vidíte na fotke Cena je 20€. Pošlem poštou alebo osobný odber Bratislava.
Balík dámskych blúzok
Balík dámskych blúzok, veľkosť S, cena za všetko spolu 13€ Balík obsahuje: - modrá blúzka, veľkosť S - ružová blúzka, veľkosť S - staroružová košeľa, veľkosť 36 (S)
Jemná blúzka, tunika Zn. Zara
Jemnulinká blúzka zn. ZARA, bez poškodení. V páse volán, veľmi pohodlná, jemná strieborná nitka v látke. Veľkosť uvedená S, ( ale asi aj M, L) rameno = 23cm rukáv = 48cm ( aj s volánom) šírka pod prsiami = cca 53cm dĺžka blúzky cez chrbát = 64cm Blúzka je voľná, padavá, Pozri všetky inzeráty. Mám veĺa oblečenia, ktoré je buď nové alebo málo nosené. V ponuke značky G- star raw, sportalm, nebbia, guess, adidas a iné...tiež veĺa športového, fitness oblečenia
Mix oblečenia
Mox oblečenia, vel. S, L. Vesta koženkova, ktazke nohavice, vel. 38
Dámsky nadherný top, s trblietkami
Dámsky, jemný elastický top, nenosený, vel.kupovaný v IT,pôvodná cena dosť vysoká..posúvateľné ramienka, podšity, chrbát čierny, Bez poskodení, nádherný pozri všetky moje inzeráty Mám veĺa oblečenia, ktoré je buď nové alebo málo nosené a tiež veĺa športového, fitness oblečenia.
Leo blúzka
Predám túto leo blúzku, veľkosť UNI, je úplne nová, nenosená, len odložená v skrini.. Na krku je koženka, vyzerá to veľmi šik a elegantne. Triedim šatník, preto posúvam veľa kvalitného oblečenia za super ceny :) PS: klikom na meno Mojšatnik si pozriete moju ponuku. Mám veľa oblečenia na predaj, triedim šatník :)