bazár, predaj, inzercia, predám

Balík pre 1,5 - 2 r. dievcatko

Kategória: Tričká a košieľky

Ponúkam na predaj balík mix oblečenia - pulóvre, nohavice, šaty, kabátik, vestu, tričká.... po mojej dcérke. Vecicky sú na 1,5 - 2 r. dievcatko. Sú zachovalom vstave, bez flakov. Viac info v správe!
Balík pre 1,5 - 2 r. dievcatko
Podobné inzeráty
Balík letných vecí pre dievčatko 10 ks-86/92
Balík letných vecí pre dievčatko 10 ks, veľkosť 86/92, značka Lupilu, Tričká 3 ks, Pyžamko 1 ks, Bodíčka tielkové 2 ks, Tepláčiky 2 ks, body 1 ks. Cena za balík na fotkách 4€.
Balík tričko tričká
Krásny balík oblečenia, dievčenské tričko, tričká, balík tričiek, veci pre dievčatko, dievčenské veci, tričko s dlhým rukávom, tričko s krátkym rukávom, tričká s potlačou, pre malú princeznú, princezná Mix značiek Zara, Reserved, F&F, H&M, Sinsay, Disney, Máša a medveď, lupilu, Peppa pig.... Veľkosť 110, niečo 110 až 116, vydrží aj viac. Stav Máša úplne nové, väčšina top stav, nositeľné von, škôlka, tričko s lama alpaka nosené viac, mini dierka, fliačik, nič vážne. Všetko bavlna Cena spolu 13 eur
Balík oblečenia pre dievcatko 110-116 1
Predám oblečenie pre dievčatko, vyskladajte si vlastný balíček, vecičky sú v dobrom nosenom stave môže sa niekde nájsť malinký fliačik, nejaké vecičky pribalim zadarmo kontakt len mailom t.č je vymyslené
Tričká s krátkym rukávom pre dievčatko 80
Predám tieto tričká pre dievčatko. Veľkosť 80. Všetky sú v dobrom stave. Cena: 1€ + pošta za jeden kus Pozrite aj ostatné moje inzeráty. Po predošlých skúsenostiach posielam tovar na DOBIERKU len v prípade, že mi kupujúci uhradí VOPRED na účet sumu za poštovné. Po odoslaní balíka vždy napíšem kupújucemu podacie číslo,aby si mohol sledovať svoj balík. !!!Kontaktujte ma len e-mailom!!! Poprosím len vážny záujem.
Tričká s dlhým rukávom pre dievčatko 80 a 86
Predám tričko s dlhým rukávom pre dievčatko. Veľkosti sú popísané pri foto. Všetky veci sú v dobrom stave. Cena: 1€ za kus + pošta Pozrite aj ostatné moje inzeráty. Po predošlých skúsenostiach posielam tovar na DOBIERKU len v prípade, že mi kupujúci uhradí VOPRED na účet sumu za poštovné. Po odoslaní balíka vždy napíšem kupújucemu podacie číslo,aby si mohol sledovať svoj balík. !!!Kontaktujte ma len e-mailom!!! Poprosím len vážny záujem.
Letný balík pre dievčatko č.134-140
Predám tričká, veľkosť 130-140 a šortkovú súpravu pre dievčatko, vo veľmi dobrom stave, bez poškodení. Ružové tričko pridám zdarma. Možný osobný odber. Celkovo 7ks. Cena spolu 8 eur.