bazár, predaj, inzercia, predám

Balíkované seno = doprava zadarmo

Kategória: Chovateľské potreby

???? Prichádza sezóna sena a Farma TUŠKA, Kosorín okr. Žiar nad Hronom, je tu s ponukou kvalitného balíkovaného sena! ????

Zabudnite na hľadanie ideálneho sena, my Vám ponúkame len to najlepšie! Naše balíky majú priemer 95 a dĺžku 125. Ideálne pre Vaše potreby a za skvelú cenu - len 22€ za balík!

Minimálny odber = 80 balokov = celý kamion a dopravu do 100 km neplatite

Nenechajte sa zaskočiť sezónou, pripravte sa vopred s Farma TUŠKA! ????????
Balíkované seno = doprava zadarmo
Podobné inzeráty
Predám balíkované kvalitné horské lúčne seno - 2023
Predám krásne voňavé balíkované kvalitné horské lúčne seno z kosby 2023 nezmoknuté ani raz. Vysoká kvalita sena je daná rozmanitosťou trávneho a bylinného zloženia na horskej lúke. Seno je balíkované v okrúhlych veľkých balíkoch cca 120x120cm s najvyšším tlakom lisu. Nie sú to žiadne nabopnané vankúše. Do konca mesiaca Júl vieme aj naložiť. Množstvo je obmedzené. Možná výmena za ovos, jačmeň a kukuricu.
Balíkované seno
Predám balíkované seno. Tohtoročné kvalitné nezmoknuté seno, balíkované do okrúhlych balíkov o rozmeroch 120x120cm.
Predám SENO
Dobrý deň , predám okrúhle balíky sena cca 130cm , balíkované lysom s variabilnou komorou McHele ktorá zabezpečuje lysovanie od stredu, ovplyvňuje váhu a kvalitu sena . Balíky skladované pod strechou v senníku . veľmi vhodné seno pre kone. 30€ balík . Balíkované seno , seno , kone , kravy , ovce
Seno Tophay 18kg
Seno Tophay 18kg / 15€ rírodné seno bez prachu TopHay je seno z prírodných trávnych porastov. Je bezprašné a má nádhernú vôňu trávy. Vďaka praktickým predrezaným porciám vie každý chovateľ koňa presne, koľko sena dáva. 100% prírodné lúčne seno, bez burín a konzervačných látok Suché a bezprašné seno (dvakrát poprášené a preosiate) Seno s dlhými vláknami, s nízkym obsahom bielkovín a bohaté na celulózu Príjemná, prírodná vôňa trávy Lisované a balené v balíku, ideálne na prepravu a skladovanie
Balikované seno
Predám balikované seno v malých hranatých balíkoch.Seno je čerstvé,nezmoknuté a voňavé.Cena 4€/ks pri väčšom odbere dohoda.
Podhorské balikovane seno
Podhorské balíkované seno. Kvalitné seno z Oravy. Cena 25€