bazár, predaj, inzercia, predám

Balíky senáže

Kategória: Ostatné

Prodám baliky senáže, z první seče 2023. Balíky 125cm.
50km od Makova.
Mám jich na prodej 70 kusů.
Balíky senáže
Podobné inzeráty
Agroslužby
Ponúkam služby v poľnohospodárstve: - vakovanie senáže,siláže,CCM-ky a iných - rezanie senáže,siláže aj na priamy zber - vozenie senáže,siláže aj obilnín - lisovanie okrúhlych balíkov senáže,sena a slamy - mulčovanie TTP - orba - stredná a hlboká - aj iné služby
Poľnohospodárske služby
Ponúkame služby v poľnohospodárstve: -balíkovanie sena, slamy, senáže -kosenie, zhrabovanie -balikovanie, lisovanie balikovačom -foliovanie senážnych balíkov -zvoz a preprava balíkov (Kone,hovädzí dobytok, ošípané, kozy,ovce seno,senáže, preprava)
Poľnohospodárske služby, Agroslužby
Ponúkam agroslužby -Ponúkam práce traktorom, JCB fastrac 3230 New Holland T5.105 -Prenájom traktora s obsluhou v prípade výpadku vášho traktora -balíkovanie sena, slamy a senáže -vývoz MH -prevoz balíkov -preprava siláže, senáže, obilnín, štiepky a sypkých materiálov, -Zimná údržba: odhŕňanie ciest, parkovísk a areálov -atď Viac info po tel.
Malé Baliky sena
Predám malé baliky sena. Nezmoknuté, dobre usušené. Váha 17 kg. V pripade potreby dovoz možny ( pri väčsom množtve ). Hranaté baliký, malé baliky sena. Seno.
Malé okrúhle balíky sena/ slamy
Ponúkam na predaj malé okrúhle balíky sena viazané do šnúrky s roku 2023 v rozmere 70x60 cm s váhou balíka 20-25 kg. Balíky sú veľmi dobré pre manipuláciu. V ponuke: Lúčne seno - 4eur / ks Lucerka - 5 eur / ks V ponuke budú aj balíky slamy - 1,50 eur / ks pri väčšom odbere dohoda
Ponúkam agroslužby
Ponúkam poľnohospodárske služby Ružomberok a okolie. kosenie-záber 3,10m a 1,65m nahrabovanie,- záber 4,2m lisovanie sena slamy senaže okrúhle balíky 125x125 práca s traktorom s čelným nakladačom.