bazár, predaj, inzercia, predám

Balónová výzdoba GIRLANDA - DÚHA

Kategória: Ostatné

Dopraj svojej oslave nový rozmer.

Poteš sa pestrými farbami alebo nádychom luxusu!

Buď jedinečný a nezabudnuteľný.

Kúp si balónovú GIRLADNU.

Ponúkam na predaj balónovú výzdobu, pri ktorej stačí len nafúkať balóny jednoducho ich upevniť na pásku, ktorá je súčasťou balenia a tešiť sa z jedinečnej výzdoby na tvojej oslave, ktorá poteší nie len Teba ale aj pozvaných.

Poslúži dokonca aj ako perfektné pozadie na fotenie.

1 celé balenie obsahuje dokopy 91 KS balónov ako na obrázku v tvare GIRLANDy. Balóny na ľavej strane nie sú súčasťou balenia.

Foto na obrázku je ilustračné.

Balenie obsahuje 5m pásku na upevnenie balónov, veľkosť GIRLANDY nie je 5m ale podľa toho ako si ju vyskladáte.


Poštovné 2,50€.

Dodanie v rámci SVK je 1-3 pracovné dni.

Viac GIRLAND nájdeš na našom webe, ktorý práve pripravujeme.
Balónová výzdoba GIRLANDA - DÚHA
Podobné inzeráty
Balónová vyzdoba
Mám na predaj balonova výzdobu 6m. Nám už poslúžila môže poslúžiť ďalej...
Balónová výzdoba GIRLANDA - DINOSAURUS
Dopraj svojej oslave nový rozmer. Poteš sa pestrými farbami alebo nádychom luxusu! Buď jedinečný a nezabudnuteľný. Kúp si balónovú GIRLADNU. Ponúkam na predaj balónovú výzdobu, pri ktorej stačí len nafúkať balóny jednoducho ich upevniť na pásku, ktorá je súčasťou balenia a tešiť sa z jedinečnej výzdoby na tvojej oslave, ktorá poteší nie len Teba ale aj pozvaných. Poslúži dokonca aj ako perfektné pozadie na fotenie. 1 celé balenie obsahuje dokopy 97 kusov balónov ako na obrázku + zelený záves o široký 2m. V balení sa nenachádza zlatá číslica ani malá, ani veľká. Poštovné 2,50€. Dodanie v rámci SVK je 1-3 pracovné dni. Viac GIRLAND nájdeš na našom webe, ktorý práve pripravujeme.
Balónová výzdoba GIRLANDA - HAWAI
Dopraj svojej oslave nový rozmer. Poteš sa pestrými farbami alebo nádychom luxusu! Buď jedinečný a nezabudnuteľný. Kúp si balónovú GIRLADNU. Ponúkam na predaj balónovú výzdobu, pri ktorej stačí len nafúkať balóny jednoducho ich upevniť na pásku, ktorá je súčasťou balenia a tešiť sa z jedinečnej výzdoby na tvojej oslave, ktorá poteší nie len Teba ale aj pozvaných. Poslúži dokonca aj ako perfektné pozadie na fotenie. Foto na obrázku je ilustračné. 1 celé balenie obsahuje dokopy 117 KS balónov ako na obrázku. Veľkosť PLAMENIAKA je na výšku 88,5 cm. Poštovné 2,50€. Dodanie v rámci SVK je 1-3 pracovné dni. Viac GIRLAND nájdeš na našom webe, ktorý práve pripravujeme.
Balónová výzdoba
Predam narodenivovu vyzdobu Vyska dvojky je 120cm, sirka 70 cm Vyska girlandy je 100cm Povodna cena dvojky bola 120€ a girlandy 65€ Aktualna cena dvojky je 15€ a girlanda 10€ Odber mozny v NR
Balónová výzdoba GIRLANDA SPIDERMAN
Dopraj svojej oslave nový rozmer. Poteš sa pestrými farbami alebo nádychom luxusu! Buď jedinečný a nezabudnuteľný. Kúp si balónovú GIRLADNU. Ponúkam na predaj balónovú výzdobu, pri ktorej stačí len nafúkať balóny jednoducho ich upevniť na pásku, ktorá je súčasťou balenia a tešiť sa z jedinečnej výzdoby na tvojej oslave, ktorá poteší nie len Teba ale aj pozvaných. Poslúži dokonca aj ako perfektné pozadie na fotenie. Poštovné 2,50€. Dodanie v rámci SVK je 1-3 pracovné dni. Viac GIRLAND nájdeš na našom webe, ktorý práve pripravujeme.