bazár, predaj, inzercia, predám

Balóny

Kategória: Hračky

Predám balóny.
Balóny
Podobné inzeráty
Narodeninova vyzdoba - balony
Predam uplne nove rôzne vyzdoby na narodeniny. Balony, tetovačky, taniere, darčekové tašky a veľa dalsieho. Cena uvedena pri každom obrázku. Balony sa daju nafukat heliom alebo vzduchom pomocou slamky, pričom sa daju potom znovu nafúkať.
Spoločenská hra - Balóny macko Pu
Predám spoločenskú hru - Balóny Macka Pu, je určená deťom od 3-6 rokov, pre 1-4 hráčov. My sme sa ju hrali už od 2 rokov, je to úžasná hra pre malé deti na rozoznávanie farieb. Veľmi obľúbená hra. Nechýbajú žiadne časti. Návod nie je v slovenskom ani v českom jazyku, hra kupovaná v zahraničí. Cena + poštovné, osobný odber BA.
Narodeninové balóny Huggy Wuggy
Predám narodeninové balóny Huggy Wuggy.
Paw Patrol Foliovy balon
Predám nove foliove balony.Balony je mozne nafuknut aj sfuknut trubickou a tak je mozne pouzit balon aj viac krat.Cena za 1 ks je 4€
Dekoracie na tortu / Jednorožec, dúha a balóny
Predám dekorácie na tortu Jednorožec, dúha a balóny len ako celú sadu. Sú nové, plastové. Veľkosť jednorožca je 7,5 cm, veľkosť dúhy je 7x10 cm. Je možný osobný odber Dunajská Lužná, prípadne posielam aj na dobierku 3,30 alebo obycajne 1,30 s platbou vopred. Prosím kontaktujte ma najlepsie mailom. Cena celej sady je 13,- plus poštovné. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty na postavičky kliknutím na moje meno. Prikladám reálne foto postavičiek a jedna fotka torty ktoru som urobila ja ako nápad.
Pumpa na balony
Predám úplne novú nepoužívanú pumpu na balóny s kompletným balením balónov.