bazár, predaj, inzercia, predám

Balzam s nechtíkovým olejom Farmasi

Kategória: Zdravie a krása

Balzam krém s nechtíkovým olejom

Zázračný krém pre such, podráždenú a citlivú pokožku.
Hydratuje pokožku a upokojuje podráždenie. Chráni a predchádza pred nepríjemným svrbením, spálením a podráždením, vyživuje pokožku a bráni jej vysúšaniu. Vytvára ochrannú bariéru pred negatívnymi faktormi okolia a poskytuje pokožke obnovujúci efekt.
Vhodný na jazvy, strie, suchá popraskaná pokožka, ekzémy, akné, plesne, popáleniny, kožné zápaly, extrémne suché miesta.

objem 110 ml ... cena 5,50 eura


pozrite všetky moje inzeráty, aktuálny a v zľavách
Balzam s nechtíkovým olejom Farmasi
Podobné inzeráty
Zázračný balzam - rôzne druhy
Intenzívne hydratačný a vyživujúci balzam na každodenné použitie na suchú pokožku na tvári či perách. Pomáha zlepšovať textúru pleti a zanecháva ju hebkú a hladkú Chráni a vyživuje Môže sa používať na celé telo O zázračnom balzame Ikonické zloženie zázračného balzamu zostalo nezmenené od jeho prvého predstavenia v katalógu. Poskytuje viacúčelovú ochranu, zjemňuje suchú a drsnú pokožku. Kľúčové zložky: Včelí vosk: je to prírodný vosk, ktorý pomáha chrániť a vyživovať pokožku. Vitamin E: pôsobí ako antioxidant a chráni pokožku pred poškodením voľnými radikálmi. Zmes zvláčňujúcich zložiek: redukuje stratu vlhkosti z pokožky a urýchľuje obnovu ochrannej funkcie pokožky. Použitie: Naneste na suchú pokožku tváre, lakťov, rúk, perí, kolien alebo chodidiel. Používajte Jemný hojivý zázrak tak často, ako to potrebujete. V ponuke: Ružový bez vône, Balzam s vôňou čiernej ríbezle, Maracuja, Balzam s výťažkami z granátového jablka, Čučoriedkový balzam, Jablkový balzam Cena: 1,90 Eur
Hojivy zazrak ribezla
Pery ZÁZRAČNÝ BALZAM Ríbezľový zázračný balzam 5 € 36151 10,5 ml 1 Naša najnižšia cena posledných 30 dní pred aktuálnou cenou bola 2,49 € (4.8) Zobraziť všetkých 511 recenzií Univerzálny zázračný balzam s olejom zo semienok čiernych ríbezlí intenzívne vyživuje a chráni pery a pokožku celého tela. Používajte ho na vyživenie suchých miest na koži, na suché pery, nechtovú kožtičku, ruky, obočie, lakte či chodidlá. Má lahodnú vôňu čiernych ríbezlí. 99,9 % ingrediencií prírodného pôvodu Obsahuje olej zo semienok z čiernych ríbezlí, prírodné oleje, včelí vosk a vitamín E Zanecháva pokožku i pery na pocit hebké, hladké a plné. Popis Nepretržitá starostlivosť už od r. 1970 Zázračný balzam patrí medzi ikonické produkty Oriflame. Od roku 1970 si ho zamilovali a používali milióny ľudí. Tento vzácny a všestranný pomocník prináša pokožke množstvo benefitov a využíva sa na zvláčnenie suchých rúk, nechtovej kožtičky, chodidiel či lakťov, na hydratáciu popraskaných pier, či na zvláčnenie obočia. Pokožku zanechá na pocit nádherne hebkú, plnú a vyživenú. Benefity: Prírodný olej zo semienok z čiernych ríbezlí pre extra výživu a krásnu vôňu Ešte viac prírodných ingrediencií, až 99,9 % prírodné zloženie! Hĺbková výživa vďaka výnimočnej zmesi prírodných hydratačných olejov, včelieho vosku a vitamínu E Nový, širší otvor pre ľahšiu aplikáciu Ekologickejší obal – až o 20 % menej plastu!
FARMASI DR. C. TUNA - starostlivosť o nohy (sada)
!! PREDÁM !! 5,00 € !! . Stav: Nepoužívané . Expirácia: 08/2024, 07/2024 a 08/2024 alebo do 12 mesiacov od otvorenia . Popis: FARMASI DR. C. TUNA - dezodoračný sprej na nohy s chladivým účinkom s výťažkami čajovníkového a jojobového oleja, 115 ml FARMASI DR. C. TUNA - ultra výživný intenzívny krém na popraskané päty s obsahom glycerínu a bambuckého masla, 50 ml FARMASI DR. C. TUNA - peeling na nohy s obsahom morskej soli, jojobového a mandľového oleja, 250 ml . Spôsob doručenia a platba: - Slovenská pošta s platbou vopred na bankový účet - Slovenská pošta s dobierkou (len po úhrade 50% zálohy z ceny, kvôli nepreberačom, prípadne po dohode) - Slovenská pošta do zahraničia s platbou vopred na bankový účet - Zásielkovňa - Osobný odber v Malackách alebo v Kostolišti . Cena za dopravu sa uvádza podľa hmotnosti a tiež podľa aktuálnych taríf prepravnej spoločnosti. . V prípade väčšieho záujmu veľmi rada poskytnem podrobnejšie informácie alebo aj viac detailnejších fotiek. :)
Čistiaci večerný balzam na problematickú pleť
Nový, nepoužitý čistiaci balzam, ktorý vás zbaví make-upu, SPF a nečistôt, je najlepším štartom večernej rutiny. Formulovaný s frakcionovaným kokosovým olejom, marhuľovým olejom, kakaovým maslom, betaínom a hodvábom. Po kontakte s vodou sa balzam premení na mlieko a zanechá pleť čistú a príjemne hydratovanú.
Baby šampon a sprej Farmasi
- Farmasi Baby šampón na telo a vlásky 375 ml najjemnejšia starostlivosť o pokožku bábätiek, nedráždi oči, línia výrobkov navrhnutá tak, aby ponúkla citlivej detskej pokožke čo najväčšiu starostlivosť, hodnota ph je kompatibilná s pokožkou vášho bábätka Všetky výrobky sú obohatené o 100% organický borákový olej, je to prírodný olej vyrábaný studeným lisovaním z rastliny Borák lekársky a patrí k najdrahším olejom. Je bohatý na obsah kyseliny gamalinolénovej. Je známy svojimi hydratačnými regeneračnými vlastnosťami. Preniká hlboko do pokožky a zbavuje ju suchosti a svrbenia. bez parabénov, sls, sles, sulfátov a farbív, cena ... 4,30 eura - Sprej uľahčujúci rozčesávanie vlasov Kids Farmasi Sprej na rozčesávanie vlasov je jemný a šetrný, s jemnouovocnou vôňou, zanecháva vlasy hebkejšie a ľahšie rozčesateľné. 225 ml • napomáha odstrániť uzlíky • zanecháva vlasy jemné a lesklé • robí vlasy skrotnejšie cena ... 3,50 eura cena setu šampón a sprej ... 7,50 eura + poštovné pozrite všetky moje ponuky, aktuálne a v zľavách
Bylinkové masticky
MASTIČKY, BALZAMY NA PERY, PRÍRODNÉ MYDIELKA, Tuhé šampóny, tinktúry. Levandulova mastička, masticka žihlava s praslickou, ľubovníková mastička, mastička zo slezu, žihľavová mastička ,mastička z repika, pagaštanová masticka, mastička zo skorocelu, materinej dúšky, rozmarínu, nechtíka, mastička z púpavy a rebríčka obyčajného, fialková mastička, mastička z orecha kráľovského, šípková mastička, Tymiánová mastička s eukalyptom, Priedušková mastička, mastička mechtik a repík, lastovičnik, zemedym, mastička migrénka, mastička trojboj na kŕčové žily, prvosienka, oregano. Bylinky zbierane na lúkach, mimo miest a obcí. Alebo doma pestované. Objem 50ml alebo 80ml....Mastičky obsahujú velke množstvo byliniek, včelí vosk. Základ mastičky bravčová masť alebo olejový macerat. Balzam na pery s medom, balzam na pery s kakovym maslom, levanduľovo mätový balzam, balzam na pery s pomarančom. Objem 5ml alebo 15ml. Handmade mydielka cca 100g, rozne druhy. Tiež v ponuke tinktúry echinacea, kapucinka,pýr plazivy,lopúch, kotvičník, pagaštan konský, rozmarín,šalvia, žihľava. Bližšie info rada poskytnem v sprave. Ďakujem