bazár, predaj, inzercia, predám

Bambus

Kategória: Rastliny

Predam bambus, stalozeleny, mrazuvzdorny, neinvazivny, vhodny do zahrad, ale aj nadob na balkon, terasu. Vyska 150 cm. Osobny odber cez den na vajnorskej, BA, alebo po 17:00 Zalesie.
Bambus
Podobné inzeráty
bambus
Predávame bambus, vždyzelený mrazuvzdorný bambus Phyllostachys aureosulcata. Silný koreň s rastlinnými výhonmi min 1,5 -2,5m - 15€ ks Dorastá do výšky cca 3m. Bambus si u nás môžete nakopať, pomôžeme, náradie a cenné rady poskytneme.
Vymením alebo Predám bambus
Vymením za iný bambus alebo Predám bambus Fargesia Rufa. Nie je invazívny rastie v trsoch,je mrazuvzdorny,ak má dobré podmienky dorastá do 2,5-3m. Slnko-polotien.Soliter alebo do plotu.
Bambus
Predám bambus v kvetináči Phylostachys aureosulcata vysoký cca 2m.
Bambus
Predám zimovzdorné v našich podmienkách dobre rastúce bambusy z rodu PHYLOSTACHYS AUREOSULCATA. Jedná sa o rastliny vysoké cca 1,5 až 2,5m, predávajú sa z veľkým koreňovým balom. Sú ohybné a dajú sa previesť aj v osobnom aute.Cena od 9€ podľa veľkosti. Druhý snímok niekoľkoročný bambus vysoký 4m.
Bambus
predám Bambus,mrazuvzdorný, Vykopané korene, cca 15 kusov, výška 5 až 6 m
Bambus Lucky Bamboo 3ks/3,60€+pošta
Ponúkam vám bambus 3ks/zakorenené 3,60€+pošta V ponuke mám 4balenia po 3ks Stačí vám to naaranžovať do sklenenej nádobky + kamienky a voda a rastie si do svojej krásy