bazár, predaj, inzercia, predám

Banícky kahanec z Banskej Štiavnice

Kategória: Umelecké predmety

Predám banícky kahanec s ktorým si banici vypĺňali voľné chvíle a ukazovali svoju zručnosť a spríjemňovali príbytky a spomienky na túto namáhavú a ťažkú prácu.
Banícky kahanec z Banskej Štiavnice
Podobné inzeráty
Novostavby v Banskej Bystrici
Július Szabó , drevoryt na papieri , 19x24 cm , r.1954 , znač. vpravo dole.
Obraz grafika od Milan Sokol .
Predám obraz grafika na papieri od Milan Sokol : PRELÚDIUM NA ZNÁMU TÉMU. Formát 52 x 32 Cm bez rámu. Značenie 1/30 . Sokol Milan, prof. akademický maliar. Absolvent Akadémie krásnych umení (1978) v Krakove (Poľsko). V rokoch 1978 až 1984 pôsobil ako odborný asistent na PF v Banskej Bystrici, v rokoch 1994 až 1996 na Katedre drevárskych výrobkov a dizajnu a Katedre dizajnu Drevárskej fakulty TU vo Zvolene. Od roku 1996 pôsobí na Katedre výtvarnej kultúry PF UMB, kde vyučuje médiá kresby a grafiky. Docentúru zíslal na VŠVU v oblasti voľnej graiky v Bratislave v r. 1995, pofesúru v oblasti výtvarné umenie na Aadémii krásnych umení v Krakove v r. 2008. Vo svojej tvorbe sa venuje predovšetkým voľnej grafike (farebný linoryt, pečiatková tlač, digitálna tlač, tkaná grafia), ktorú realizuje v polohách voľných grafických listov ako aj v polohe objektu a inštalácie. Svoje diela doteraz predstavil na 28 domácich a 15 zahraničných individuálnych výstavách a vyše stošesťdesiatich kolektívnych výstavách na Slovensku a v zahraničí. V ponuke mám aj iné obrazy od MILAN PAŠTÉKA, ENDRÉ NÉMEŠ, ARMAND SCHÖNBERGER, ALADÁR BRÜLL, MAJERNÍK ,,BENKA ,JAKOBY ,BAZOVSKY ,,A INE ..OBRAZY TALIANSKEJ A HOLANDSKEJ ŠKOLY.. Český maliari...... AKTUÁLNU PONUKU POŠLEM NA VYŽIADANIE .
Milan Sokol Grafika
Predám obraz grafika na papieri od Milan Sokol : PRELÚDIUM NA ZNÁMU TÉMU. Formát 52 x 32 Cm bez rámu,adjustovaná v jednoduchom ráme za sklom . Značenie 1/30 . Sokol Milan, prof. akademický maliar. Absolvent Akadémie krásnych umení (1978) v Krakove (Poľsko). V rokoch 1978 až 1984 pôsobil ako odborný asistent na PF v Banskej Bystrici, v rokoch 1994 až 1996 na Katedre drevárskych výrobkov a dizajnu a Katedre dizajnu Drevárskej fakulty TU vo Zvolene. Od roku 1996 pôsobí na Katedre výtvarnej kultúry PF UMB, kde vyučuje médiá kresby a grafiky. Docentúru zíslal na VŠVU v oblasti voľnej graiky v Bratislave v r. 1995, pofesúru v oblasti výtvarné umenie na Aadémii krásnych umení v Krakove v r. 2008. Vo svojej tvorbe sa venuje predovšetkým voľnej grafike (farebný linoryt, pečiatková tlač, digitálna tlač, tkaná grafia), ktorú realizuje v polohách voľných grafických listov ako aj v polohe objektu a inštalácie. Svoje diela doteraz predstavil na 28 domácich a 15 zahraničných individuálnych výstavách a vyše stošesťdesiatich kolektívnych výstavách na Slovensku a v zahraničí. V ponuke mám aj iné obrazy od MILAN PAŠTÉKA, ENDRÉ NÉMEŠ, ARMAND SCHÖNBERGER, ALADÁR BRÜLL, MAJERNÍK ,,BENKA ,JAKOBY ,BAZOVSKY ,,A INE ..OBRAZY TALIANSKEJ A HOLANDSKEJ ŠKOLY.. Český maliari...... AKTUÁLNU PONUKU POŠLEM NA VYŽIADANIE . Všetky obrazy a diela majú znalecké posudky .V ponuke aj hodnotné umelecké diela, vhodné ako investícia.
Jozef Fedora: Výzva do povstania, litografia
Názov: Výzva do povstania Rok: 1954 Technika: litografia na papieri Rozmery tlačenej plochy: 24,5 x 18 cm Značené: vpravo dole ceruzkou Z albumu vydaného Slovenským fondom výtvarných umení v roku 1954 k 700. výročiu založenia Banskej Bystrice.
Róbert Dúbravej: Baníci v minulosti, linorez
Názov: Baníci v minulosti Rok: 1954 Technika: linorez na papieri Rozmery tlačenej plochy: 24 x 17 cm Značené: vpravo dole ceruzkou "Dúbravec 54" Z albumu vydaného Slovenským fondom výtvarných umení v roku 1954 k 700. výročiu založenia Banskej Bystrice.
Július (Gyula) Szabó: Emblém Banská Bystrica, drevoryt
Názov: Emblém Banská Bystrica Rok: 1954 Technika: drevoryt na papieri Rozmery tlačenej plochy: 18,7 x 23,7 cm Značené: vpravo dole ceruzkou "Szabó" Z albumu vydaného Slovenským fondom výtvarných umení v roku 1954 k 700. výročiu založenia Banskej Bystrice.