bazár, predaj, inzercia, predám

Barbie kôň. Konik spolu 3 kusy a barbie

Kategória: Hračky

Barbie niely kôň chodí erdzi... S barby co ma klbovu mechaniku. Hnedy je tancujuci. Ruzovx nic nerobi. Nemaju popruhy. Stratili sme a konik biely drzi barbi domaca vyroba uchytu nakolko sa stratil drziak na pas manzel vyrobil alternativu. Barbie nepada. Drzi a prehafzujem drziak z bieleho na hnedeho kona. Krasne hraju. Pc biely bol 55e.kedze maju malu poruchu drziak domaci ale funguje preto zohladnujem v cene. Spolu 3 kone s barbie za 20e.aterky samozrejme ponevhavam v konikoch. Osobny odber Senec alebo poštou platba vopred na účet dobierky nerobím zlá skúsenost. Len volať a písať sms do 20.00 hod toto číslo 0903 55 60 60 Na mail nereagujem. Mam v ponuke i ine super hracky. Barbie dom. Lod. Auto. Dzip. Sanitku kadernictvo. Potapacku do bazena.. Leho little Pet Shop.. Vid fotky dole
Barbie kôň. Konik spolu 3 kusy a barbie
Podobné inzeráty
Barbie Mattel bábiky a oblečenie originál zabalené
1. Barbie víla Dreamatopia, 25€ 2. Originál zabalené oblečenie zo série Fashionistas, vhodné pre Barbie (fialové šaty) 10€ 3. Originál zabalené oblečenie zo série Fashionistas, vhodné pre Barbie (ružové šaty) 10€ 4. Originál zabalené oblečenie zo série Fashionistas, vhodné pre Barbie (lososové šaty) 10€ 5. Originál zabalené oblečenie zo série Fashionistas, vhodné pre Barbie (bledotyrkysové) 10€ 6. Barbie Fashion Fever ryšavka Drew v tube, 2004. Na svoj vek v dobrom stave. 100€ 7. Barbie Fashion Fever 2005 vo fialovom outfite. Výborný stav, aj na svoj vek. 110€ 8. Ken originál zabalený v krabičke Mattel Z rozprávky Barbie in a Mermaid Tale, Príbeh morskej panny. 40€ 9. Fashionistas Barbie elegantné marhuľkové šaty s doplnkami. Originál zabalené, nepoškodené. 35€ Všetky sú originál zabalené, len vystavované. Na dobierku neposielam. Osobný odber je možný. Mám na predaj aj iné Barbie, ak niečo zháňate, pokojne mi napíšte email.
Veľký plyšový koník so sedlom a zvukom/ nové
Predám veľkého plyšového koníka s príslušenstvom, koník je nový, napoškodený, originál, farba viď. foto. Koník je veľmi jemný je bohato zdobený detailmi. Je vyrobený z vysokokvalitného plyšu, vďaka ktorému je koník veľmi mäkký a prítulný. Plyšové zvieratko unesie až 100 kg a vďaka zvukovej funkcii je jazda na ňom ešte realistickejšia a zábavnejšia. Plyšový kôň sa stane najlepším priateľom detí. Koník po zmačknutí ucha vydáva zvuky ako kňň, erdží a vydáva zvuky ako keď chodíkopytami po dlažbe, cvála a podobne. Koník má ocelový rám čiže je odolný a unesia až 100 kg. Sedlo a popruhy sa dajú dať dole. Parametre koníka: Farba: tmavohnedá Materiál: plyš + oceľový rám Rozmery: 91 x 78 cm (dĺžka x výška) Výška sedadla od podlahy: 44 cm Maximálne zaťaženie: 100 kg S funkciou zvuku Sedlo a opraty sú súčasťou dodávky Potrebné sú 2 x batérie AA, ktoré sú súčasťou balenia Vekové odporúčanie: Vhodné pre deti od 36 mesiacov Materiál: Polyester: 100% Pôvodná cena koníka v e.shope je 85,- Euro, moja cena 40,- Euro. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
Figúrky Zvieratá
Predám figúrky zvierat. V prípade záujmu do mailu uveďte názov figúrky. Ceny figúrok sú: Pes..............1,15€ Krab.............0,95€ Čajka............0,95€ Levíča...........1,15€ Levíča (oranžové)...1,15€ Mačka............1,15€ Krava............4,85€ Panter...........4,85€ Biely kôň........5,15€ Čierny kôň.......4,85€ Zajac............0,95€ Sliepka..........0,95€ Tučniak..........0,95€ Dalmatínec.......1,05€ Sibírsky husky...1,15€ Leopard..........4,85€ Orol.............1,95€ Čivava...........1,15€ Škrečok Hammond (Overwatch)...1,95€ Veverička........1,15€ Pudlík...........1,15€ Skunk............1,95€ Hnedý kôň s bielou škvrnou...4,85€ Hnedý kôň........5,15€ Tigríča..........1,45€ Biele tigríča....1,45€ Mláďa pantera....1,15€ Biely vtáčik.....0,95€ Modrý vtáčik.....0,95€ Ľadový medveď....1,45€ Okrídlený kôň....5,25€ Chobotnica.......2,85€ Slabo hnedý kôň...4,85€ Nugátová koza....1,45€ Biela koza s hnedými škvrnami...1,15€ Slabo hnedá koza...1,45€ Hnedá koza.......1,45€ Biela koza s čiernymi škvrnami...1,45€ Ovca.............1,45€ Hnedá sliepka....0,95€ Kačka............1,25€ Papagáj..........1,25€ Sova.............1,25€ Chameleón........1,25€ Všetky figúrky sú nové, nerozbalené a presne ako Lego len bez značiek. Som zberateľ a zaujímam sa o exkluzívne a custom figúrky. Mám ich mnoho, avšak nie všetko sa hodí a hlavne zmestí do mojej kolekcie. V prípade záujmu si môžete pozrieť celú moju ponuku kliknutím na moje meno. Je možný aj osobný odber pre Banskú Bystricu. Telefón je vymyslený píšte prosím mail.
BARBIE KÔŇ
Predám BARBIE KOŇA- pekný, málo používaný bárbie koník, bielo-sivej farby, s odnímateľným sedlom. Koník má na pár miestach jemné škrabance (viď. foto), inak je koník v zachovalom stave.
Všetky veľkosti originál Mattel bábiky Barbie - aj Lindušky
Rôzne akékoľvek blečenie šaty pre všetky originál bábiky Barbie ci im podobné ako Simba: klasická Barbie, Barbie moletka, barbie Skipper -opatrovateľka, barbie Stacie - dcéra, Barbie Chelsea dievčatko i chlapec, originál od Mattela Barbie - LINDUŠKA menšie dievčatko - menšia od bábiky Chelsea Kelly aj od Simby Evičky a aj braček chlapček. Rôzne oblečenie - pýtajte sa. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene. Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, .... Pekný dník :)
Plavky šaty pre všetky veľkosti bábik Barbie Ken Stacie Evie
Oblečenie, šaty pre všetky veľkosti originál bábik Barbie od Mattela: klasická Barbie, Barbie moletka, barbie Skipper -opatrovateľka, barbie Stacie - dcéra, Barbie Chelsea dievčatko,originál od Mattela Barbie - LINDUŠKA-Kelly menšie dievčatko - menšia od bábiky Chelsea aj od Simby Evičky. ZDARMA dám poštovné pri odbere z mojich inzerátov nad 111€. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene. Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, .... Pekný dník :)