bazár, predaj, inzercia, predám

Barbora Kardošová - Vydať sa a zomrieť

Kategória: Romány pre ženy

Kniha v slovenskom jazyku od Barbory Kardošovej - Vydať sa a zomrieť

Počet strán: 188, pevná väzba, rok vydania: 2011, vydavateľstvo: Slovart

TOP stav - 1x prečítaná a vyložená na poličke

Cena je uvedená bez poštovného
Obyčajné poštovné (list 2.triedy) pri platbe vopred na účet je za 1,40€ alebo dobierka za 4,00€

V prípade záujmu píšte sms alebo kontaktný formulár
Barbora Kardošová - Vydať sa a zomrieť
Podobné inzeráty
Vydať sa a zomrieť lebo žijeme len raz.
Predám knihu Vydať sa a zomrieť lebo žijeme len raz - Barbora Kardošová. Veľmi pekný stav.
SPARKS,NESBO,SCHERHAUFER,MOYES,GARDNER,BICKMOR,ERIK A.SUND,H
Ponúkam na predaj:HARDINGE:Strom klamstiev-6€, JO NESBO:Smäd-10€,Diablova hviezda -8€,Polnočné slnko-7€,Snehuliak-9€,Zrada-9€,SPARKS:Strážca-9€,Svatba-9€,Zápisník jednej lásky-5€,Posledná pieseň-7€,Šťastlivec-7,50€, Najdlhšia cesta-9€,Správa vo fľaši-8€,Noci v Rodanthe-7€, To najlepšie zo mňa-8€,Osudová zatáčka-7€,Predane:Utoč, Vo dvojici, FELDEKOVA:Kým som šťastný-9€,MATKIN:Láska je chyba v programe-5€,Mexická vlna-5€,FRENCHOVA:Vtedy v lese-6€, TARAGEĽ,LISPUCHOVA:Hádam ma nezabijú-5,50€,LAUREN KATE:Pád-9€, GRATTONOVA: Strážkyňa krvi-6€,MARKUS ZUSAK:Posol-10€,Zlodejka knih-10€, ,J:ROWLAND:Snehová cisárovná-7€,ARCHER :Cesta slávy-8€,Barmské dědictví-6€,JODI PICOULTOVA :Desiaty kruh-6€, WILLNER:40 jesení-7€, EDWARDSOVA:Strom v srdci-7€,ZAFON: Tieň vetra-8€,Anjelská hra-10€,Zajatec neba-11€, GILL PAUL:Tajná manželka-7€, BOURDIN:Provensalčan -6€,TANSKA:Ja to vidím inakšie, miláčik -3€,STIEFVATER:P, HIGGINS:Manželstvo z rozumu-8€,Ženíchov svedok-8€, HITCHCOCK:P, GILES LEROY:Alabama Song-7€,JOJO MOYES:Strieborný záliv-7€,Predtým ako som ťa poznala-8€,Posledný list od milenca-9,50€,ERIK A.SUND: Sklenené telá-11€,Havranie dievča-11€,Plameň túžby-10€, MARKLUND:Atetatnik-7€,Študio6-7€,ŠAJBANOVA:Bublina-7€,KARDOŠOVA:vydať sa a zomrieť-5€,Anjeli nespia-5€,JARVIS:P, DIMOPOULOS:Milenci z Myrinthy-4€,GREENE:Závistlivý mesiac-4€,KELLERMAN: Génius-7€, SCHERHAUFER:Prekliata-5€,Eminy slzy-7€,Gamblerova-P,Už viem, že chcem teba-7€,JOE HILL:Rohy-10€,RICHMANOVA:Ztracená manželka-8€,LEIGHOVA:Divoká karta-7€, LINKOVA:Ozv ena viny-7€, ONDAATJE:Divisadero-8€,NOBLOVA:Di evča odvedľa-5€,HOOPER:Posledné zbohom-5€, WITEOVA:P,LARSEN:Mapa-P, GRAHAM:Midsomerské vraždy:Věrnost až za hrob-8€,GARDNER: Najdi ju-8€,Ničoho-P,Chyť ma-8€,Milujem ťa viac-8€,LODGE:Ako,prosím?-9€ ,RAYOVA:Os.-P, KOSINSKI:Pom.vtá-P,ESCHBACH:Vyhorení-9€ ,KOSTOVOVA-Zlodeji labutí-6€,BICKMOR: Návrat-8€,Láska si ťa nájde-8€,Vzdialená hviezda-8€,Dotknúť sa hviezd-8€,Blake:Zrada-4€,THOMAS:P,QUINDLEN:Zátišie s omrvinkami-4€,FIELDING:Šepot a lži-6€,Sieť-7€, Až na dno-5€,Nebezpečná zona-7€,Teraz ju vidíš-4€,Nič mi,neprezrádzaj-4€ RICE:P,ELI ELIAS:Zdochnuté srdce-7€,MODIGNANI:Krásna pacientka-6€,Hodina tanga-4€,Diamantový dážď-4€,WILSON:Hrobka-7€,CRICHTON:Ďalší-6€,Pirátska odysea-7€, RADEMACHER:In Nomin Mortis-9€, TOMASI G.DI LAMPEDUSA:Gepard-4€,GOODWIN:Strom janičiarov-4€,OSBURNE:Pomsta-5€,BLUESS:P ,Duras:Zničiť,povedala-4€, knihy sú vo vybornom stave + poštovne, kontakt antusova@
Predám knihy - Evitovky
Predám nasledovné knižky zo zoznamu. Pošlem aj dobierkou, k cene je potom treba pripočítať poštovné. Poprosím kontaktovať cez formulár dole alebo písať na e-mail - mirkatuchynova@ Andrea Virk - Zajtra bude všetko inak (1€) Anna Adamová - Pavučinové pančušky (1€) Barbora Kardošová - Sladko v ústach (4€) Deborah McKinlayová - Recept na šťastie (4€) Denisa Filmeková - Dve čiarky nádeje (1€) Eva Urbaníková - Maj ma rád (1€) Eva Urbaníková - Príliš osobná známosť (1€) Eva Urbaníková - Za facku (1€) Jana Šulková - Silnejšia ako osud (1€) Jill Smoklerová - Spoveď šialenej matky (1€) John Green, Maureen Johnsonová, Lauren Myraclová - Nech sneží (2€) Július Satinský - Nevarím, nevaríš, nevaríme! (1€) Karin Krausová - Prachy pani Schwarzovej (1€) Karin Krausová - Rebelka (1€) Karin Krausová - Vesmír je ženatý (1€) Kristína baluchová - Lietam v tom tiež (1€) Marika Budayová - Moja nová jar (1€) Marika Studeničová - Ťažko je žiť ľahko (1€) Martin Petro - A predsa sa točí (1€) Monika Macháčková - Stará som už bola (1€) Niňo Ďurech - Mimozemšťan a malá čertica (1€) Petra Nagyová-Džerengová - Za to mi zaplatíš! (1€) Pia Dušak - Slečna s výsledkami (1€) Pia Dušak - Dobrovoľne nasilu (1€) Slávka Koleničová - Kvarteto (1€) Števa Opremčáková - Ja svokra (1€) Táňa Keleová - Vasilková - Mama (5€) Táňa Keleová - Vasilková - Priateľky (3€) Táňa Keleová - Vasilková - Moje recepty (2€) Táňa Keleová - Vasilková - Tri sestry (3€) Tatiana Brezinská Čuperková - Neskrotná (1€)
Láska si Ťa nájde - Barbora Bickmorová
Predám knihu Láska si Ťa nájde - Barbora Bickmorová, Slovenský spisovateľ 2003, 484 strán. Kniha je ako nová. Kontakt cez e-mail.
Celý život
Predám knižku celý život od Michaly Ries,aj s podpisom. Raz čítaná. V prípade záujmu mi prosím píšte mail, ďakujem. :) Obsah: Dve ženy, ktoré sa nepoznajú a zdanlivo nemajú nič spoločné. Dve voľby, po ktorých už nič nebude ako predtým. Dva osudy plné zúfalstva a smútku, ale aj nádeje a neochvejnej materinskej lásky. Dokáže láskyplné partnerstvo prežiť smrť dieťaťa? Prešlo už niekoľko mesiacov, odkedy ich syn zomrel, no Eva sa nevie ubrániť pocitu, že ich manželstvo zomrelo spolu s ním. Márne hľadá odpoveď na otázku, či ďalej bojovať o Gabrielovu lásku, alebo sa vzdať. Rozhodovanie jej sťažuje iný muž. Muž, ktorý je ochotný dať Eve všetko, čo jej manžel odopiera celé mesiace. Je však toto cesta, na ktorú sa Eva dokáže vydať? Môže pretrvať krehký cit, ktorý sa zrodil v tom najnevhodnejšom čase? Keď Živa toho muža stretla prvýkrát, považovala ho za bezdomovca. Jej konanie viedol súcit. Každým spoločným okamihom sa súcit mení na hlbokú náklonnosť, vzťah však ani pre jedného neprichádza do úvahy. Živa stojí pred voľbou, ktorá zmení celý jej život. A nielen jej. Vyberie si lásku, aj keď vie, že jej prinesie len trápenie?
Beh na dlhú trať
Keď sa žena sklame, zatne sa, že už nijaký vzťah nechce. Na dobu určitú. Nikoho... Skoro nikoho... Vlastne si jej rozhodnutie vyskúšal vesmír a priplietol jej do cesty urasteného sexi chlapa. A hneď dvoch... Zrazu sa stratí nechuť a život naberá na obrátkach. Ale len pomyselne. Pretože to nie je cesta, ktorou sa treba vydať. Keď citová investícia je vyššia ako výnos. Keď život nie je len o sexe...