bazár, predaj, inzercia, predám

barefoot botasky xeroshoes

Kategória: Topánky, obuv

Predám dámske barefoot botasky xeroshoes, veľkosť 38,5. Je to ľahká bežecká obuv na spevnený povrch, vhodná aj do fitka, telocvične. Bola zle objednaná veľkosť a prešiel termín vrátenia. Sú nové, použité len jeden deň v telocvični. Stáli 130€, predám ich za 80€, prípadne dohodou. Možnosť zaslať na dobierku.
Prosím len volať, na podivné maily a sms nereagujem. Ďakujem
barefoot botasky xeroshoes
Podobné inzeráty
XeroShoes sandale 35.5
Nove. Krasne Z-Treck XeroShoes sportove sandale. Vel 35.5 Osobne v BA Ruzinov alebo D.Streda. Viec tu:
Froddo barefoot detské sandálky
Veľkosť EU 29 VD 19 cm VŠ 6.5 cm Alternatíva barefoot Veľmi málo nosene, bohuzial už male Barefoot
Barefoot xero shoes cloud sandále pánske č45 (M12)
Barefoot xero shoes cloud sandále pánske č45 (M12) Len vyskusane, nevhodny darček. kúpil som si správnu veľkosť - pohodlné. Barefoot xero shoes (m12) tel,sms: HANAHRBATA@ PS: 45eur
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Beige & White
Ponúkam barefoot topánky od firmy Be Lenka, model Barebarics Revive Beige - white, veľkosť 37, 2 x obuté, výborný stav (viď foto). Žiaľ - sú mi veľké. link na produkt:
NOVE vysoke barefoot topanky, rucne robene
Luxusné homemade topánky simulujúce chodenie naboso. Tieto ručne strihané a ručne šité barefoot topánky do práce aj na voľný čas vám umožnia zažiť pocit chôdze naboso každý deň. Majú samostatnú podrážku ktorú je po zodraní samozrejme možné vymeniť za inú. Dokonalý barefoot pocit. Na nohu cca 25-28 cm dlhú. Úplne nové, nepoužívané, skvelé aj ako dar pre najbližších. Cena za podobne homemade topanky na sashe a internete cca 80-120 EUR.
Barefoot, Camper Peu Cami kožené a látkové Twins, v. 37
Čierne a červené kožené. Čierne: 74€ Červené: 88€ - PREDANÉ. Výborný nosený stav s xy ďalšími tejto značky, bez poškodenia nakoľko sú to veľmi kvalitné topánky. VD: 24cm. Dôvod predaja: mením šatník Link čierne: Link červené: Látkové farebné Twins top stav. Cena 70€. - obuté asi 3x, bez poškodenia nakoľko sú to veľmi kvalitné topánky. Link: