bazár, predaj, inzercia, predám

BA/RUŽINOV - Dvojkancelária na prenájom s parkovaním

Kategória: Kancelárie

Ponúkame na prenájom kancelársky priestor v administratívnej budove na Košickej 56. Budova prešla pred pár rokmi rekonštrukciou.Ponúkaná dvojkancelária sa nachádza na 5 poschodí s výťahom. V rámci poschodia k dispozícii sociálne zariadenie.

ŠTANDARD,SLUŽBY:
štrukturovaná kabeláž
prístup do kancelárie 7dní v týždni/24hod
služby recepcie
možnosť úpravy priestoru podľa požiadaviek klienta

CENA: 827€+DPH - cena zahŕňa už aj energie.
Výmera: 59,1m2

PARKOVANIE:
Parkovanie je možné za poplatok v garáži 100€/mesiac+DPH za parkovacie státie

LOKALITA::
Administratívna budova DOAS, Košická 56, 10 podlažná administratívna budova, v okolí kompletná občianska vybavenosť - reštaurácie, služby, trhovisko Miletičová.
Poschodie: 5
Počet poschodí: 10
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: vrátane energii a poplatkov, +DPH, vrátane provízie
Obytná plocha: 50.8m²
Celková rozloha: 59.1m²
Úžitková plocha: 50.8m²
Vlastníctvo: firemné
Stav: po rekonštrukcii
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: áno
Výťah: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Energetický certifikát: áno
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
BA/RUŽINOV - Dvojkancelária na prenájom s parkovaním
Podobné inzeráty
dvojkancelária 44m2, v širšom centre Bratislavy, parkovanie,
Ponúkame Vám na prenájom Bratislava-Ružinov, Záhradnícka. Plocha: úžitková 57m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 3. Podlaha: plávajúca. Okná: plastové. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: internet. Zabezpečenie strážnou službou. Ponúkame Vám na prenájom kancelárskej priestory v Bratislave, Ružinov, Záhradnícka ulica. Výborná lokalita v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou autom aj MHD. K dispozícii dvojkancelária o výmere 44 m2. Nachádza sa na 2 poschodí. Objekt má celkovo 3 poschodia bez výťahu. Možnosť flexibilného usporiadania priestoru podľa požiadaviek klienta. Podlaha: plávajúca, koberce. Okná: plastové, otvárateľné. Možnosť prenájmu nábytku. Oddelené toalety a kuchynka na chodbe. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: prípojka na internet. Zabezpečenie: recepcia, informačná služba, prístup do budovy 24/7.Parkovanie v areáli za poplatok. Skladové priestory v suteréne. Cena: nájom od 9,35 €/m2/mesiac + energie a služby 4,90€/m2/mes + DPH. Províziu RK neplatíte!
Prenájom, dvojkancelária o výmere 77 m2, Trnava
TUreality ponúka na prenájom dvojkanceláriu v Trnave na ulici Sladovnícka o výmere 77 m2. Dvojkancelária pozostáva z dvoch kancelárií oddelených dverami. Výška nájmu je 530,- eur + DPH + energie. Podrobné informácie na +421 41 321 78 00,
Dvojkancelária 60m2, Galvaniho, Bratislava-Ružinov, parkovan
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory na Galvaniho ulici (Bratislava, Ružinov) v novozrekonštruovanej administratívnej budove, ktorá sa nachádza v blízkosti diaľnice a letiska. K dispozícii kancelárie o výmere 15m2 a 30m2, ktoré možno prenajať samostatne po kanceláriách, alebo ako dvojkancelárie. V kanceláriách sú položené parkety. Nachádzajú sa na 1. poschodí z 3. Podlaha: parkety. Okná: plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút. Optický internet. Možnosť parkovania na vyhradených parkovacích miestach priamo pred budovou. Cena: nájom 5,50€/m2/mesiac + energie a služby 2,80m2/mes. + DPH. Províziu RK neplatíte!
Na prenájom kancelária s kuchynkou  a parkovaním v cen…
Na prenájom kancelária s kuchynkou a parkovaním v centre. Popis: Ponúkame na prenájom príjemný zariadený, klimatizovaný priestor o výmere 36m2 na 1.poschodí v centre mesta s parkovaním. Miestnosť je predelená a tým vznikla malá kuchynka s príručným skladom. V prípade záujmu sa dá prenajať aj sklad o výmere asi 35 m2 . V cene nájmu sú aj energie . Zariadenie: Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: Celková úžitková plocha administratívy: 36 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Mestská voda,Internet Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Obhliadky a ďalšie informácie: Jarmila Čopová j.copova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Komplet Adresa: Československej armády 80 915 01 Nové Mesto nad Váhom Telefón:
Dvojkancelária, cca 53 m2, výhodná poloha, Bratislava-Ružino
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 100m2. Ponúkaný priestor tvoria dve miestnosti – väčšia (s rozlohou 29,75 m2) a menšia kancelária (s rozlohou 18,65 m2) . Súčasťou väčšej je kuchynský kút (2,40 m2 ) a kúpeľňa so sprchou a toaletou (3,18 m2 ). Kancelárie sú vzájomne prepojené interiérovými dverami, ale je možný vstup samostatne do oboch aj z chodby. V kanceláriách je položený nový koberec, na oknách sú žalúzie. Priestor má klimatizáciu s vlastnou reguláciou, ústredné kúrenie, a pripravenú štruktúrovanú kabeláž. Priestory sú kompletne zrekonštruované, plastové okná, otvárateľné. Ďalšie vybavenie: klimatizácia, kazetové stropy, sádkrokartónové priečky, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka, strážna služba, stravovanie v areáli. K dispozícii prenájom viacerých zasadačiek (od 6 po 50 osôb), možnosť objednania catering.služieb Skladové priestory. Parkovanie na parkovisku pred objektom (vnútri areálu), pre návštevníkov areálu sú zriadené parkoviska pred vstupom do areál u.Pri prenájme plochy viac ako 50 m2 možnosť parkovacieho státia v cene nájmu. Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu otvorenú 24 hod., vstup na ID-karty.Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty), kamerovým systémom. V budove je na výber z troch internetových poskytovateľov: Benestra, SWAN a Telecom. Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou. Cena: od 10,26 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2 €/m2/mesiac, v závislosti od štandardu kancelárie.  Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
Prenájom_reprezentatívne kancelárie s parkovaním ŽILINA
3D prehliadka priestorov na tomto linku:  Ponúkame Vám na prenájom reprezentatívne, klimatizované kancelárske priestory o výmere 496m2 s parkovaním v Žiline. Ide o prenájom celého 2. poschodia s veľkým výťahom, ktoré sa dá prípadne rozdeliť na dva bloky o výmere 166m2 a 230m2.  Každý blok má svoju súkromnú kuchynku, oddelené toalety, samostatnú kabeláž štandardu (CAT 5E-6A) s vlastným rozvádzačom (rackom), samostatný alarm s možnosťou ovládania cez smartphone a elektronický prístupový systém. Celý objekt vrátane parkoviska a úschovne bicyklov je pod dohľadom kamier. Prístup do objektu je 24/7. Variabilita vnútorného usporiadania priestorov je vysoká, priečky je možné ľubovoľne meniť a priestory sa dajú uzavrieť do samostatných kancelárskych celkov. Objekt je vybavený nákladným výťahom, k dispozícii sú aj priestory na skladovanie. Vyhradené parkovanie pre cca 60 osobných automobilov s možnosťou rozšírenia sa nachádza priamo v areáli business centra.  Priamo v areáli je k dispozícii 60 parkovacích miest, ďalších cca 20 parkovacích miest na našich pozemkoch kúsok od objektu. Voľné parkovanie je v cene nájmu, možná je aj rezervácia konkrétneho parkovacieho miesta v cene 7 €/m2/mesiac. Všetky ceny sú uvedené bez DPH. Business Centrum Žilina sa nachádza na Bôriku, iba pár minút od centra mesta. Poloha je charakteristická nielen dobrou dopravnou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním, ale aj pekným a pokojným prostredím neďaleko lesoparku, Žilinskej univerzity a parku Ľudovíta Štúra. V bezprostrednom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, veľký počet reštaurácií, lezecká stena, workoutové ihrisko, tartanový bežecký ovál, mestský park a bikepark. Požadovaná cena nájmu: 7€/m2/mesiac bez DPH a bez energií. Paušálny poplatok za klimatizáciu 1,5eur/m2. Paušálny poplatok za služby a energie 3 eur/m2. Viac informácií Vám rád poskytnem na tel. čísle .