bazár, predaj, inzercia, predám

BAŤA letné slamené topánky

Kategória: Topánky, obuv

Predám letné slamené topánky značky BAŤA, vyššie vsuvky, vo výbornom stave, veľmi pohodlné, kombinácia koža vzor biela patina, veľkosť 38 t.j. 5. Dôvod predaja : hodia sa skôr pre nižšiu postavu. V Bratislave možnosť odskúšania, obhliadky tovaru, mimo BA posielam na dobierku. V prípade seriózneho záujmu prosím volať alebo email. Ďakujem pekne
BAŤA letné slamené topánky
Podobné inzeráty
Topánky BAŤA LIGHT
Predám nové, nenosené topánky BAŤA LIGHT veľkosť 41. Posielam na dobierku alebo ako doporučený list (platba na účet vopred). V prípade záujmu alebo otázok ma kontaktujte emailom cez formulár nižšie alebo mi priamo napíšte na email predaj-@, tel. číslo neexistuje. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
BAŤA - BOTY, BALERÍNKY + KABELKA
Vše z fotky je značka Baťa. Vše nové. Originál! Baťa dámské boty, balerínky žluto-zlaté, nové, PC 799 Kč. Vel. na 38/39, 39. Cena = UŽ NEJSOU! Baťa dámské boty, balerínky oranžovo-červeno-korálové, nové, PC 799 Kč. Vel. na 38/39, 39. Cena = 499 Kč Při koupi 1x páru bot + 1x kabelky = + zdarma přidám dárek. PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Málo nosené krásne detské topánky Nike, Adidas, Baťa
Predám veľmi zachovalé detské botasky Adidas, Nike a jesenné+zimné topánky Baťa. Všetko rovnaká veľkost Baťa 25, Adidas a Nike veľkosť 7,5 (ekvivalent veľkosti 25). Vhodné pre dieťa od cca 3 rokov. Cena za všetky čtyri páry spolu 19 eur. Ideálne osobný odber Kalinkovo alebo BA.
Dámske topánky Baťa
Predám dámske topánky na vysokom opätku s koženou stielkou, značka Baťa, veľkosť 40. Topánky som mala obuté pol hodinu, viac používané neboli (viď foto). Urobia ozaj krásnu nohu a sú pohodlné vďaka technológii "insolia". Pôvodná cena 40€, moja cena 30€ + prípadné poštovné.
Sexi topánky veľ. 41
Lodičky s výšivkou sú naozaj luxusné, pôvodná cena cez 100,- libier, ponúkam za 35,- €, sú nové nenosené. Telové sandálky raz obuté ako nové, tiež z Anglicka, ponúkam za 17,- €, hodia sa k akúmukoľvek outfitu. Priehladnéé sexi vsuvky raz obuté ako nové, neskutočne predlžia nôžku a ani ich nevidieť, z Anglicka, pôvodná cena vysoká, ponúkam za 22,- €. Sivé vsuvky sú raz obuté ako nové, z Anglicka, ponúkam za 15,- €. Bodkovaké lodičky z pravej kože zn. Baťa, raz obuté ako nové, PC 80,- €, ja ponúkam za 20,- € Telové vsuvky s retiazkou ktorá sa dá odopnúť, nové nenosené, ponúkam za 15,- €. Vyrezávané biele lodičky Baťa z pravej kože, limitovaný kúsok, sú dokonal=, PC cez 100,- €, ponúkam za 20,- €. Červené sandálky raz obuté, z Anglicka, naozaj ako nové, ponúkam za 17,- €. Topánky sú všetkko veľkosť 41 aj sedia, podpätky 10 cm, len tie telové vsuvky s retiazkou merajú 9 cm. Ak si vyberiete dvoje, platí sa jedno poštovné, pri 3 ks poštovné hradím ja.
Dámské kožené topánky Bata
Predám dámske kožené topánky Bata, veľkosť 39