bazár, predaj, inzercia, predám

Baterka Fenix LR35R

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predam túto výkonnú mašinu od.Fenixu. Výkon 10.000 lumenov, dosvit 500m, nabíjanie cez USB-C, narazuvzdorná, ponorná do 2m kompaktné rozmery...určená do najťažších podmienok. V prípade zaujmu ma kontaktujte. Cena 170€, rozumnej dohode sa nebránim.
Baterka Fenix LR35R
Podobné inzeráty
Čelovka Fenix HM65R
Predám čelovku Fenix MH65R Nabíjteľná čelovka Fenix ​​HM65R sa vyznačuje konštrukciou z ľahkej magnéziovej zliatiny, vysokou odolnosťou proti vode i pádu, unikátnou konštrukciou s dvoma reflektormi a celkovým výkonom až 1400 lúmenov. Jeden reflektor vytvára dobre zaostrený svetelný lúč s dosvitom až 163 metrov a druhý reflektor má svetelnú stopu veľmi širokú a plynulú. Svetelný tok diaľkového reflektora je až 1000 lúmenov, reflektor so širokým kužeľom ponúka maximálny výkon 400 lúmenov a neutrálny odtieň svetla. Ovládanie oboch LED je na sebe nezávislé, svetlo z oboch reflektorov možno ľubovoľne kombinovať a dosiahnuť tak svetelný tok až 1400 lúmenov. Diaľkový reflektor ponúka štyri stupne svietenia a široký reflektor tri. Na napájanie používa jeden Li-ion akumulátor typu 18650. -Ďôvod predaja: Nevyužitie -K čelovke pridám 3ks nabíjateľných 18650 Li-ion akumulátorov.
Veľmi Výkonná Baterka ASTROLUX EC06 až 16.000Lmx - Nová
Predám túto mega výkonnú, značkovú led baterku. Je úplne nová, plne funkčná, originál kompletné balenie vrátane kvalitných batériových článkov, v záruke. Táto skvelá batéria vo verzii XHP50.2 LED 6500K, prináša parádny dosvit až 566 metrov, či jasnosť až 76666 kandelov. Svieti lepšie ako svetlá automobilu. Okrem toho má aj moderný USB-C konektor a kvalitné 3 x značkové SONY akumulátory rozmeru 21700 (reálne zmerná kapacita až 5000mAh), ktoré sa nachádzajú v balení. To znamená, že sa dajú akumulátory nabiť priamo cez baterku a netreba externú nabíjačku. Baterka Astrolux EC06 disponuje šiestimi výkonnými XHP50.2 LED diódami, ktoré dokážu vyvinúť svietivosť až 16.000 lúmenov. Dosah je skvelých 566m. V predvolenom nastavení je baterka nastavená na veľmi intuitívne používateľské rozhranie Narsil smooth RAMPING UI. Toto používateľské rozhranie poskytuje okamžitý prístup do režimu TURBO. Ako druhá možnosť je na výber MODE-SET UI, ktorá je diskrétnejšou alternatívou. Ďalším užitočným rozhraním je MOMENTARY, ktorý slúži na signalizovanie alebo na rýchle - krátke rozsvietenie. Rozhraní je celkovo až 12 a dá sa plynule medzi nimi prepínať. Baterka má navzdory svojej výkonnosti ideálne rozmery 133 x 64 x 54 mm (dĺžka / priemer hlavy / priemer rukoväte). Hmotnosť predstavuje 492g bez batérie. Telo baterky je vyrobené z hliníkovej zliatiny s anodickou tvrdou vrstvou typu III. Šošovka je vyrobená zo skla s antireflexnou vrstvou a tlačidlo je vyrobené zo silikónovej gumy. Vďaka svojej konštrukcii a použitým materiálom je baterka odolná voči pádom z výšky do 1.5m. Ďalej disponuje ekvivalentom k odolnosti IP68.
Baterka FENIX
Predám baterku FENIX PK - 47- UE- 3 200 lumenov/408m dosvit bez nabijatelných baterí
Fénix RC10 nabijatelná LED baterka
Predám kvalitnú výkonnú ručne LED baterku od špičkovej značky Fénix. Výkon: 380 lumenov Dosah svetla: 215 metrov Záruka 2 roky.
Pátracie LED svietidlo Fenix TK70
Maximálny svetelný tok 2200 lumenov Dosvit: 720m Používa tri prémiové výkonné LED Cree XM-L T6 Napájanie: 4x veľký monočlánok (D) Výdrž až 168 hodín Šesť režimov výkonu Ultimátny výkon bez kompromisov Fenix TK70 je ultra výkonné ručné svietidlo so svetelným tokom až 2200 lúmenov a špičkovým dosvitom cez 720 metrov. Celkom šesť digitálne regulovaných režimov výkonu pre možnosť voľby medzi maximálnym výkonom a výdržou (až 168 hodín). Ergonomické ovládanie pomocou dvoch tlačidiel na boku svetla. Bezkonkurenčný výkon bol dosiahnutý použitím troch špičkových LED Cree XM-L T6 a napájaním pomocou štyroch veľkých monočlánkov typu D . Toto ručné svietidlo je vhodné napríklad pre záchranárov, priezkumné operáce, dohľadávku, pohyb v ťažkom teréne a pre všetkých, ktorí sa uspokojia len s tým najlepším. Doba svietenia: režim 20 lum. - 168h režim 300 lum. - 15h režim 930 lum. - 4,5h režim 2200 lum. - 1,8h Dĺžka výdrže je meraná s nabíjacími NiMH D batériami s kapacitou 9000 mAh.
svietidlo Fenix SE10
Predám Profesionálne svietidlo Fenix SE10 s certifikáciou ATEX/IEC na použitie vo výbušnom prostredí. Nove, len natrhnuta krabicka Svietidlo je napájané tromi tužkovými (AA) batériami a poskytuje svetelný tok až 100 lúmenov. Telo svietidla je vyrobené z antistatického plastu pre vysokú odolnosť a nárazuvzdornosť. Svietidlo je určené najmä pre hasičov, záchranárov, použitie v chemických prevádzkach a ďalších oblastiach, kde nemožno použiť bežné svetlá. Svietidlo nie je určená pre použitie v baniach.