bazár, predaj, inzercia, predám

Beaba silikónová nádoba na prikrmy

Kategória: Kojenecké potreby

Beaba silikónová nádoba na prikrmy , nepoužitý chybička krásy prasknutý vrchnák viď foto ale nebráni to používaniu my sme ho bohužiaľ už nestihli využiť odber Vráble/Nitra po dohode Bardejov
Beaba silikónová nádoba na prikrmy
Podobné inzeráty
Prebalovací pult so stojanom Béaba Camélé’O
Prebaľovací pult Beaba Camélé’O je praktický pult, ktorý môžete upevniť na vaňu, detskú postieľku, komodu alebo na stojan Beaba. Prebaľovací pult je prenosný a ľahko ho prispôsobíte svojím potrebám a potrebám bábätka a je ideálny do malých priestorov. Prebaľovací pult Beaba má dva vysúvateľné úložné priestory, na ktoré si môžete odložiť všetko, čo potrebujete pri prebaľovaní. Pult na prebaľovanie má vyvýšené bočné steny a stenu pri hlavičke bábätka, takže je maximálne bezpečný a dieťatko z neho nespadne na zem. Matrac už nie je oroginál k tomu ale je prešívaný, pretože pôvodný sa nám potrhal tak sme ušili nový (dá sa tam dať aj iný matrac na prebaľovanie alebo podložka). K pultu je praktický stojan vďaka ktorému môžete pul používať kdekoľvek. Výška stojanu je 110cm čiže sa nemusíte skláňať. Stojan dobre drží stabilitu, vďaka štyrom naširoko umiestnený nohám. Všetko je ľahko skladateľné a v zloženom stave zaberá málo miesta, takže je vhodný aj na cestovanie. Pult aj stojan sú v jemných farbách bielej a svetlomodrej. K stojanu sa dá dokúpiť aj originál vanička Béaba Camélé´O. Na dobierku neposielam, iba osobný odber alebo max možnosť, v prípade vážneho záujmu, doviesť do SB a blízkeho okolia.
Mixer beaba
Predám mixer beaba na prvé prikrmy Farma mint Bez poškodení Plne funkčný
Parný varič a mixér BEABA Babycook Solo bielo-strieborný
Predám parný varič a mixér BEABA Babycook Solo, bielo-strieborný, spolu s nadstavcom na cestoviny a ryžu, kupovaný pred 2 rokmi, používaný. Cena 55€ Jedlo vo variči je pripravované na pare a nestráca tak vitamíny a výživné látky. Parný varič a mixér jedlo uvarí na pare, rozmixuje, rozmrazí a ohreje. Veľký objem nádoby, až 1100 ml. Veľmi ľahko sa čistí a rýchlo je pripravený na ďalšie použitie. Rozmery 24*18*24 cm
Poháriky a potreby pre deticky
Zachovalé potreby pre detičky, používané ale určite ešte dobre poslúžia. -Silikónová cumlíky na ovocie-pouzivali sme mrazené ovocie pri prerezavani zubkov , velmi to malinkej pomohlo-1,50 €/ks, bez poskodenia, čisté, sterilizovane- MODRÝ PREDANÝ. -Silikónová plniaca kapšicka + 2 Nove plniace kapsicky Papoo na ovocné pyré,jogurty a prikrmy- 6 € Nová zásterka vhodná na kŕmenie alebo hranie s farbami - 2,50 € Silikónový držiak na fľašu značky Dr.Brown´s pomôže vašim deťom s prechodom z fľaše na hrnček. Praktický držiak uľahčí deťom držanie fľaše a naučí ich tak samostatnému pitiu. Je vyrobený z mäkkého a odolného materiálu, ktorý vydrží každodenné používanie. Bez poškodenia, ako nový-4 €. -Poháriky Twistshake so slamkou-PREDANÉ -Mala fľaška Avent s cumlíkom+náhradný držiak- PREDANÉ - Darujem Pohárik B.Box do slamkou a závažím + náhradný vrchnák a závažie - umožňuje deťom piť z akéhokoľvek uhla, netreba nakláňať, treba dokúpiť tesnenie V ponuke mám aj použité fľašky Dr.Browns a sterilizator na fľašky.
Plniaca silikónová kapšicka na prikrmy+2
Squeasy Snacker kapsička je výnimočne praktickým pomocníkom pre zdravé kŕmenie detí. Doma, vonku, na cestách, v škole či škôlke, si môžu deti pochutnávať na domácom ovocnom pyré, smoothie, zeleninovej kaši, jogurte či obľúbených nápojoch. Vďaka membráne proti rozliatiu je obsah v bezpečí. Kvalitný jemný potravinársky silikón, bez BPA, PVC a ftalátov, Patentovaná membrána proti rozliatiu. Pre rýchlejší tok a hustejšie jedlá ju možno vybrať. Vrchnák výborne tesní a zabráni vytečeniu dokonca aj pri stlačení kapsičky. Jednoduché čistenie saponátom a vodou, možno použiť kefu na fľaše, umývať v umývačke riadu aj mraziť. Silikónová časť sa dá vyvrátiť na ruby pre ešte dokonalejšie čistenie. Objem 180 ml Top stav, použitá 1x. + 2 Nove nepoužité opakovane plniace tasticky Papoo.
Kaše a prikrmy pre bábätká
Kus 1€, prikrmy v záruke do 2024/2025. Osobný odber NMnV alebo môžem zaslať Packetou/Slovenskou poštou