bazár, predaj, inzercia, predám

Beauty elixir 5in1 - kolagén

Kategória: Zdravie a krása

Pre ženy, ktoré chcú byť krásne a zdravé, a nechce sa im užívať niekoľko tabletiek denne!
Funguje do hĺbky a uzdravuje aj kĺby.
A zároveň nemajú problém inestovať do seba - 5in1 BEAUTY ELIXÍR ????
82,90 € mesačne - každý deň jedna ampulka chutného nápoja obsiahne všetko! Dobrá pleť, vlasy, nechty a fungujúce kĺby!
Primár Kliniky dermatovenerológie UNLP v Košiciach o Beauty elixíre
cez správu.
Beauty elixir 5in1 - kolagén
Podobné inzeráty
BIOTHERM - life planktón elixír 30ml - NOVÉ
BIOTHERM LIFE PLANKTON ELIXIR - Ochranné a regeneračné sérum Typ výrobku: fľaštička Ocenenie za výrobok: bez amoniaku, bez parabénov, bez parafínu, bez sulfátov, žiadne mikroplasty, žiadne stopy po orechoch Konzistentnosť: sérum Vlastníctvo: konsolidácia, proti starnutiu, proti začervenaniu, regeneračné Rozsah použitia: tvár Vek: všetky vekové skupiny Typ pokožky: všetky typy pleti Obsah: 30 ml INFORMÁCIE O PRODUKTE: Elixír Life Plankton™ je sérum novej generácie, ktoré účinne rieši rôzne problémy s pleťou bez ohľadu na vek a konkrétny typ pleti. Pokožku chráni, zjemňuje a regeneruje vďaka tomu, že podporuje proces bunkovej obnovy. Tento elixír s extra vysokým obsahom látky Life Plankton™ používajte ako prvý krok pri každodennej starostlivosti o pleť. Už za 8 dní bude pleť viditeľne kvalitnejšia, hebkejšia, jednotnejšia, elixír zredukuje prejavy starnutia. Elixír používajte ako prvý krok pri každodennej starostlivosti o pleť. Elixír Life Plankton™ má nelepivú inovatívnu textúru s matujúcim efektom. Ľahučké, svieže sérum s novou revolučnou textúrou sa do pokožky okamžite vstrebe. V rámci záväzku značky Biotherm vzhľadom k udržateľnosti, prešiel tento výrobok renováciou balenia. Nemôžeme ovplyvniť, či Vám dorazí produkt v renovovanom alebo pôvodnom balení. Môžeme ale zaručiť, že radosť z produktu ostane rovnaká. NOVÉ, neotvorené. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!
Zľava Elixír Mint, Vanilla, Bitter, Rosemary
V ponuke rôzne druhy elixírov od slovenskej značky Malinna. Koncentrát na prípravu antioxidačného nápoja zameraného na udržiavanie dobrého stavu imunitného systému a regeneračných procesov v tele. Obsahuje výťažky z bylín a oleje známe svojimi všestrannými revitalizačnými účinkami. Čisto prírodné zloženie vhodné aj pre deti. Mint - 39 € Vanilla - 44 € Bitter - 44 € Rosemary - 55 € Osobný odber možný v Bratislave alebo pošlem poštou či zásielkovňou. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a ušetríte na poštovnom, navyše pri väčšom nákupe dostanete darček. Pre ďalšie moje inzeráty kliknite na meno. V prípade otázok kľudne ma kontaktujte :) MALINNA° Elixir Mint je tekutý výživový doplnok, ktorý sa stará o vaše vnútorné prostredie. Jedinečná formula spracovania olejov uvolňuje ich antioxidačný potenciál, ktorý priamo vplýva na kvalitu buniek a ich správne delenie a regeneráciu. Obsiahnuté oleje priaznivo vplývajú na kardiovaskulárny systém a jeho očistu. Metabolizuje a napomáha vylúčiť nahromadené odpady, ťažké kovy a toxíny. Napomáha metabolizovaniu a vstrebaniu výživy prijatej z potravy. Extrakty z klinčeka, škorice a lapacha sú známe svojimi schopnosťami v boji s patogénnymi mikroorganizmami. Vďaka jedinečnému zloženiu a spracovaniu posilňuje prirodzený mikrobióm a výrazne prispieva k zvýšeniu imunity a ku celkovej regenerácii organizmu. MALINNA° Elixir Vanilla je tekutý výživový doplnok pre doplnenie kľúčových nutričných prvkov nevyhnutných pre obnovu buniek, tkanív, funkciu orgánov a telesných systémov. Pripravený jedniečnou metódou spracovania vstupných olejov, ktorá ich robí vo vode rozpustnými. Je bohatý na vitamíny A, B1, B2, D, E, beta karotén, stavebné minerály, polyfenoly a aminokyseliny v ideálnej forme pre 100% využitie organizmom. Kým MALINNA° Elixir Mint organizmus čistí a detoxikuje, MALINNA° Elixir Vanilla mu dodáva kľúčové živiny. Je upravený tak, že vôbec nezaťažuje tráviaci trakt a jeho vstrebávanie začína už cez sliznice v ústnej dutine. Vďaka spracovaniu olejov produkt nie je rizikový pre ľudí trpiacich alergiou na orechy. Jedinečná formula spracovania olejov uvolňuje ich antioxidačný potenciál. Vďaka obsiahnutým olejom vplýva na kvalitu buniek, ich správne delenie a regeneráciu. Obsiahnuté oleje priaznivo vplývajú na mikrobióm tráviaceho traktu a sú známe svojimi protizápalovými účinkami. Má pozitívny vplyv na regenráciu pohybového ústrojenstva. Bližší popis elixíru Bitter a Rosemary nájdete v ďalšom mojom inzeráte.
Novy Collagen od DuoLife
100% prirodny elixir bez konzervantov, ktory vam doda kolagen do ludskeho organizmu. Kolagen sa pije. Vyborny na klby, pruznost a odolnost vaziva, kosti, vlasy, nechty, pomaha regurolvat menstruacny cyklus. obsah: morsky kolagen, kyselina hyaluronova, acerola, chondrotitin, glukosamin, bambus, zihlava, praslicka, mango. Vyborna chut. Moznost prist osobne BA-RAca, alebo postou/zasielkovnou.
Kolagén 4000
Predám kolagén 4000, kúpený v lekárni Balenie obsahuje 30 sáčkov, zostalo ešte 24 -takže skoro komplet balenie Expirácia 02/2025 Chutný s príchuťou granátového jablka. Platba iba vopred na účet
Nutriplus kolagen 30tbl
Sila kolagenu a jeho priaznivé ucinky: Intenzívne pomáha hydratovat pokožku a omladzovat pleť Zjemnit a redukovať existujúce vrásky Dodávať pokožke elasticitu a pevnosť Zlepšovať kvalitu a vzhľad nechtov Výrazne zlepšovať kvalitu a rast vlasov Každá tableta obsahuje 1000mg kolagenu+50mg vitamínu C -100% čistý hovädzí kolagen -obsahuje kolagen typu I a III Molekulova hmotnosť kolagenu je 2000 Daltonov Popis Produktu Odporúčaný dátum spotreby a číslo šarže sú uvedené na obale. Skladovanie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Dôkladne uzavrite a skladujte na suchom a chladnom Odporúčané denné dávkovanie: Odporúčané dávkovanie sú 2 tablety denne ako doplnok stravy. Neoprekračujte odporúčanú dennú dávku. Doplnky stravy nenahrádzajú vyváženú stravu a zdravý životný štýl Vhodné pre osoby staršie ako 18 rokov. Doplnok nie je droga. Nepoužíva sa na prevenciu alebo liečbu chorôb. V prípade tehotenstva, dojčenia, užívania lieky alebo ak trpíte chorobami, konzultujte užívanie so svojim lekárom. Krajina pôvodu: Turecko (krajina pôvodu hlavných zložiek sa odlišuje od krajiny pôvodu výrobku). 30 tabletiek 12.99e plus postovne
AKCIA NuSkin kolagen Collagen+ NOVINKA, zlava 45%
Novy NuSkin kolagén- Beauty Focus Collagen+ konecne v predaji. Zlava 45%, bežná cena 91,68 eur. Cena je za balenie na 1 mesiac. Samozrejme nove a nepouzite balenie. Zlepsite pevnosť a pružnosť pleti, dodajte jej energiu a jas s novým kolagenom s pomarančovou príchuťou.