bazár, predaj, inzercia, predám

Bedrový pás Protetika PA-21, veľkosť XXL - nový

Kategória: Zdravie a krása

Dobrý deň, predám úplne nový, ešte zabalený bedrový pás - bandáž drieku Protetika PA-21, veľkosť XXL (obvod pásu 110 - 118 cm). Kontakt telefonicky alebo sms, prípadne cez formulár naspodu. V prípade záujmu o ďalšie pomôcky kliknite na moje meno. Ďakujem.
Bedrový pás Protetika PA-21, veľkosť XXL - nový
Podobné inzeráty
Predám úplne nový driekový pás DJO
Predám nový nepoužívaný driekový pás zakúpený priamo v ordinácii ortopéda. Driekový pás sa používa na podporu a spevnenie krížovej a bedrovej oblasti chrbtice. Veľkosť XXL (obvod pásu: 107-142 cm) Driekový pás sa používa na podporu krížovej a bedrovej oblasti chrbtice v záujme správneho narovnania chrbtice. Je vhodný pri miernych až stredne silných bolestiach chrbta, poskytuje úľavu od bolesti, zateplenie a miernu kompresiu v abdominálnej oblasti. Balenie: 1ks Použitie: Umiestnite driekový pás na spodnú alebo strednú časť chrbta. Upevnite pás pomocou prídavných pásov, ktoré zvyšujú kompresiu v krížovo-bedrovej oblasti. Pás obsahuje prídavné peloty pre zabezpečenie väčšej stability, zároveň zabraňuje deformáciám chrbtice. Pás udržuje chrbticu vyrovnanú a pacientovi napomáha udržiavať si správne držanie tela. Pás sa nosí podľa potreby. Odporúča sa pod pásom nosiť bavlnené tričko alebo podobný odev z hygienických dôvodov, aby sa predišlo nutnosti častého umývania pásu. Osobný odber Nitra. Na dobierku neposielam. Na sms ani whatsapp neodpovedám.
Predám oporný bedrový pás Thuasne Lombax
Predám oporný sťahovací bedrový pás zn. Thuasne Lombax, veľkosť 4, nový, nepoužitý. Pôvodná cena cca 60 euro, predám s výraznou zlavou.
3M FUTURO bedrový nastaviteľný pás
Predám nový 3M™ FUTURO™ bedrový pás pre úľavu od bolesti v bedrovej oblasti spôsobenej únavou alebo natiahnutím svalov, rozmer 73,7 cm - 129,5 cm, šírka 17,7 cm za 19€. V rámci BB možný osobný odber. Na dobierku neposielam
Brušný pás kompresivny LIPOELASTIC č. L-XL
Kompresivny elastický brušný pás od LIPOELASTIC KPress. Používa sa ako v prvej, tak aj v druhej fáze pooperačnej starostlivosti, podľa odporúčania vášho plastického chirurga. Vhodný po abdominoplastike a liposukcii brucha. Brušný pás zaisťuje maximálnu možnú kompresiu v oblasti brucha. Zapínanie formou suchého zipsu pomocou dvoch pásov, ktoré sa vzájomne prekrývajú a nedochádza tak k ich otváraniu. Pre lepšiu fixáciu je pás vystužený pružnými lamelami, vďaka ktorým drží na tele v správnom tvare a pri pohybe nedochádza k jeho deformácii a krčeniu. Pás bol noseny 3 týždne (následne bola nosená kompresivna bielizeň, ktorú ponúkam v ďalších inzerátoch). Zachovalý, akurát sem-tam minižmolky od suchého zipsu - zohľadnené v cene. Na funkčnosti to nijako neuberá. Veľkosť č. L-XL na obvod pása udávanú výrobcom 77-94 cm. Pás bol výprany v dezinfekčnom pracom prostriedku. PC 49,-€. Pri rýchlom jednaní ešte možná rozumná dohoda na cene. Taktiež ponúkam poštovné zdarma pri kúpe 2 ks akejkoľvek kompresnej bielizne z mojich inzerátov. Po opakovaných zlých skúsenostiach na dobierku NEPOSIELAM. Iba osobný odber (RK - okolie) alebo pošlem poštou pri platbe vopred. Prosím iba mailový kontakt. Ďakujem.
Popôrodný/pooperačný pás Eurocomfort DrySkin L + darček
Pás vyrobený technológiou riadenia prenosu vlhkosti - pás absorbuje pot, prenáša ho do vonkajšej vrstvy a následne ho odparuje. Popôrodný pás jednokrídlový Dry Skin: - Odporúča sa v popôrodnom období - Vhodný aj ako pooperačný pás - Pohodlné používanie - jednoduché zapínanie na suchý zips umožňuje optimálnu kompresiu - Veľkosť L / obvod 95 – 108 cm Zloženie: bavlna 45%, elastan 10%, technická tkanina 45% Pás je v super stave, nosený iba párkrát. Darček:popôrodné sieťované nohavičky, nové, nevybalené.
Power System Zoštíhlovací pás L/XL,novy
kontakt Perfektny korzet pre zeny, velkost sedi na L/XL,novy,zabaleny,pre pas 86-106 cm.Super aj po porode! Obojsmerne nastaviteľný zoštíhľujúci a tvarujúci pás, efektívny pri tréningu brušných svalov, kedy zvýšený odvod potu zo strednej časti tela napomáha spáliť nadbytočný tuk rýchlejšie a ojedinelým spôsobom. Pás riadenou kompresiou zabezpečuje teplo a pohodlie. Štyri bočné lamely podporujú svalstvo trupu a zmierňujú tlak na bedrovú chrbticu. Zapínanie na 3 stupna hacikov zaručuje ideálne obopnutie. Tento produkt je navrhnutý tak, aby pomáhal spaľovať tuky v problémových partiách a poskytoval spoľahlivé spevnenie a ochranu atlétom a aktívnym ľuďom akéhokoľvek veku bez ohľadu na druh športu alebo činnosti. Zoštíhľujúci pás má anatomicky tvarovaný profil a je ideálny na posilňovanie, raketové športy, jazdu na bicykli, lyžovanie, turistiku, golf, tímové športy, vzpieranie a na pracovné činnosti, pri ktorých je nutné zdvíhať predmety.