bazár, predaj, inzercia, predám

Bellissima Italia fen

Kategória: Fény, Kulmy

Úplne novy nepoužitý darček.
PC je 60 eur.
Bellissima Italia fen
Podobné inzeráty
Rotačná kulma Bellissima
Táto inovatívna kulma je vybavená automatickým rotačným systémom, ktorý pramienok jemne zabalí, zahreje a vytvaruje v priebehu niekoľkých sekúnd: stačí vložiť prameň, stlačiť tlačidlo a po pípnutí vyberte valec, aby ste získali bezchybné kučery. Keramický povrch valca umožňuje rovnomerné rozloženie tepla a chráni pramene vlasov, ktoré sú jemné a lesklé ako hodváb, zatiaľ čo Thermo Control umožňuje elektronickú reguláciu teploty medzi 190 °C a 220 °C pre získanie rôznych typov kučier. . Automatická kulma Bellissima od IMETEC je pripravená na použitie v priebehu niekoľkých sekúnd vďaka systému rýchleho ohrevu, je vybavená aj akustickým signálom, ktorý upozorní, keď produkt dosiahne ideálnu teplotu pre styling. Bellissima Revolution RICCI&CURL pre jednoduché a dokonalé kučery v okamihu.
Valera Fén SL 5400T
Úplne nový, skladací, nikdy nepoužitý fén: Valera Fén SL 5400T Swiss Light 5400 Fold Away. Nevhodný darček. Blok nemám. Popis: Fén Valera SL 5400T Swiss Light 5400T Fold Away s veľmi výkonným DC-PRO motorom a sklopnou rukoväťou vám dokonale vysuší vlasy. Funkcia ColorCare ochráni lesk vlasov a turmalínová technológia zariadi ionizáciu vlasov. Fén je ultra ľahký, váži iba 390 gramov.
Kulma Remington Pearl, fén Bellissima 2200W
FEN: možnosť regulovania rýchlosti možnosť regulovania teploty šetrne vysuší vlasy odnímateľná zadná mriežka na jednoduché čistenie funkcia chladného vzduchu na fixáciu účesu funkcia ionizácie KULMA 32mm hlavica kulmy – pre objemné veľké lokne keramický povrch s prímesou pravých perál – dodáva vlasom lesk a hebkosť možnosť nastavenia teploty od 130° do 210° - dokonale sa prispôsobí každému typu vlasov 30 sekundované nahrievanie – šetrí čas a skracuje čakanie na použitie zámok displeja – zabráni nechceným zmenám nastavenia teploty studené zakončenie kulmy – chráni pred popálením automatické vypnutie po 60 minútach – pre zvýšenú bezpečnosť univerzálne napätie – je ideálna na cesty do zahraničia digitálny displej – pre neustály prehľad 3m dlhý otočný kábel – pre pohodlnú manipuláciu Cena spolu 30 €.
vlasová žehlička Bellissima
Parná žehlička na vlasy s technológiou Steam Active Care Technology pre rovný vzhľad vlasov bez poškodenia. Bellissima 11808 STEAMELIXIR je vybavená keramickým povrchom s arganovým olejom, 4 stupňami regulácie teploty a LED displejom. Odnímateľný integrovaný hrebeň narovnáva a drží časť vlasov pohromade. z Fénu ide len studený vzduch!! POSLEM KURIEROM
Cestovný fén Philips
Fén vo veľmi dobrom dobrom stave, pár krát použitý výkon: 1400 W Cestovný fén, ktorý sa dá zložiť
Predam fen Philips Salon Dry Active Ion 2000W
Predam tento malo pouzivany fen Philips s aktivnym ionom a vyberom studeneho / tepleho prudenia vzduchu a vykonom 2000w fen je v 100% stave, stahujem sa a predavam postupne vsetko co si neberiem so sebou (vid ostatne inzeraty) moznost osobneho odberu v presove pripadne zaslanie na dobierku (+ 3/4€)