bazár, predaj, inzercia, predám

Benjamin Alire Sáenz - Aristoteles a Dante

Kategória: Beletria

predám knihu od autora Benjamin Alire Sáenz - Aristoteles a Dante spoznávajú svet a tajomstvá vesmíru
za 7€

kniha bola raz čítaná - je vo veľmi dobrom stave, samotné stránky sú bez chyby a poškodenia

kniha je určená pre mládež 10+

poštovné nie je v cene

obsah:
Príbeh o priateľstve dvoch chlapcov, ktoré je ako vesmír: magické a bez hraníc. O priateľstve, vďaka ktorému objavíte pravdy nielen o sebe, ale aj o ľuďoch, akými by ste raz chceli byť. Dante je výrečný a sebaistý. Ari ťažko hľadá správne slová a v ničom si nedôveruje. Danteho pohlcuje poézia a umenie. Ari tápa v spomienkach na staršieho brata, ktorý skončil v base. Zdá sa, že chlapec ako Dante s jedinečným pohľadom na svet, bude tým posledným, komu sa podarí zbúrať múry, čo si okolo seba vystaval Ari. Keď sa Ari a Dante stretnú, vznikne medzi nimi puto, ktoré nastaví zrkadlo pravde skrytej v hĺbke duše, a pomôže im odhaliť, akými ľuďmi by sa raz chceli stať. No do cesty sa im stavia mnoho prekážok a len viera v seba - a v silu ich priateľstva - je spôsob, ako zo života vyťažiť čo najviac.
Benjamin Alire Sáenz - Aristoteles a Dante
Podobné inzeráty
Kniha od Benjamin Alire Saenz
Ako nová, raz citana.. ARISTOTELES A DANTE spoznavaju svet a tajomstvá vesmíru - Benjamín Alire Sáenz... Cena 7 + posta
Biografia Dante Alighieriho - Plavovlasý bol a krásny, 1.vyd
Predám knihu: Plavovlasý bol a krásny napísal: Tobino Mario Vydavateľstvo: Tatran 1980 , 1.vydanie Edícia: Osudy slávnych tvrdá plátená kvalitná väzba s prebalom strán 208 + 20 strán obr. prílohy, väčší formát , slovensky, Autor nás zoznamuje s celým životom Dante Alighieriho od detských rokov až po smrť. V tejto biografii sme svedkami hlavných momentov jeho života a tiež historických udalostí, do ktorých Dante zasahoval alebo ktoré zasiahli jeho. Autorovi sa podarilo vyvolať atmosféru zašlých čias a čitateľ má dojem, že sám sa zúčastňuje na udalostiach, o ktorých číta. Ide o veľmi nepokojné a búrlivé obdobie talianskych dejín, keď sa začínajú formovať nové postoje k životu. Kniha je v super stave. Inzerát platí do zmazania. Teraz akcia, každá zakúpená tretia kniha alebo audio CD , pre Vás len za 1,-euro. Odber v BA III - Rača.
Dante Alighieri - Očistec
Predám knihu Dante Alighieri - Božská komédia. Druha časť Očistec. Knižka je vo veľmi dobrom stave, bez vpisov a pečiatiek, väzba pevná, bez prebalu. Ilustrácie Vincent Hložník.
Dante Alighieri: Božská komédia. Očistec
ponukam na predaj Dante Alighieri: Božská komédia. Očistec vydal Tatran v roku, 1982male fliacky na hrane listov, inac je knizka na svoj vek v peknom stave rozsah 368 stran, ilustroval Vincent Hložník cena 40 €, osobne viem odovzdat v BA-Ruzinove
Dante - komplet Božská komédia
Ponúkam vzácny komplet trilógie Božskej komédie - nadčasového diela Dante Alighieriho. Stav kníh je ako na obrázku, listy sú čisté, väzba v poriadku (s výnimkou Raja - ten má jemne uvoľnenú väzbu - ako vidno aj na obrázku). V prípade záujmu ma prosím kontaktuje cez formulár na e-mail. Knihy sa dajú osobne prevziať v Bratislave, avšak viem poslať na dobierku aj poštou/zásielkovňou - packetou.
Dante Alighieri: Božská komedie, nova, v cestine
Predam novu, necitanu knihu Dante Alighieri: Božská komedie v cestine