bazár, predaj, inzercia, predám

BESTWAY

Kategória: Bazény

Predam bazen BESTWAY pri rychlom jednany mozna dohoda
BESTWAY
Podobné inzeráty
Bazén Bestway s konštrukciou 3,66 x 1,00 m
Predam nadzemny bazen Bestway kruhoveho tvaru s konštrukciou velkosti 3,66 priemer a vyška 1 m s objemom 10000l. K bazenu patri rebrik, cele prislušenstvo na konštrukciu a kartušova filtrácia, k tomu pridam 4 filtre, mriešku a plavak na chlor. Dôvod predaja je že bol využívany dve sezony a minulu sa už nevyužíval ani neplanujem ho využívať. Bližšie specifika: Fotka pridana iba ako informačna keďže nemam realne fotky bazena. Iba osobný odber vo Veľkých Ripňanoch alebo viem priniesť do Nitri
Bazenova zostava Bestway
Predám málo používanú bazénovú zostavu. Používala sa 4 mesiace stav takmer novej. Skladá sa z: Bazén BESTWAY Steel Pro MAX 4,57 m × 1,22 m je k nemu zakrývacia čierna plachta + Solárna plachta BESTWAY Flowclear Solar Pool Cover modra. Piesková filtrácia MARIMEX - Filtrácia piesková ProStar 4 s Filtračnou vložku MARIMEX - Náplň Balls. Dôvod predaja je nevyužívanie nakoľko mame murovaný bazén.
Bestway ChemConnect
Predám bajonetový dávkovač malých multifunkčných tabliet. Určené pre bazény Bestway. Dávkovač sa umiestňuje na vratnú trysku do bazéna bazéna Bestway. Dávkovač je nový. Nachádza sa v Ivachnovej.
Predám bazén BESTWAY 3.05 m x 76 cm
Predám bazén BESTWAY 3.05 m x 76 cm. Jedenkrát použitý. Popis: Bazénová súprava Bestway Fast Set Pool s priemerom 305 cm x 76 cm prinesie dovolenkovú pohodu priamo do vašej záhrady. V bazéne si užijete kopec zábavy a môžete si v ňom dopriať osviežujúce ochladenie počas horúcich letných dní. Bazén s priemerom 305 cm má praktický vypúšťací ventil a je vyrobený z pevnej PVC fólie odolnej voči roztrhnutiu a poveternostným vplyvom, ktorá vám zaručuje, že sa budete môcť z kúpania v bazéne tešiť naozaj dlho. Fólia je vyrobená z 3-vrstvovej PVC tkaniny. Bazén možno rýchlo a jednoducho zmontovať bez použitia náradia. Po nafúknutí kruhu sa bazén počas napĺňania vodou automaticky postaví. Okrem bazénu Fast Pool je súčasťou balenia kartušové filtračné zariadenie (220 V - 240 V), ako aj príslušné hadicové spojenia. Vodná kapacita: 3638 l (naplnenie 80 %) Len osobný odber v Snine.
Bestway bazén 3,66x0,76m NOVÉ Nerozbalené
Predám: Bestway 3,66x0,76m bazén Nové, nerozbalené Bezchybnom stave. Osobny odber: Zemianska Olca okres Komárno Viac info cez messenger Eladó: Bestway medence 3,66x0,76m Új, bontatlan Hibátlan állapotban. Személyes átvétel Nemesócsa , Komáromi járás Több info messengeren.
Filtračná kartuša - vložka Bestway VI - 4 ks
Nové. Táto vysoko kvalitná náhradná kartuša je možné použiť do bazénovej kartušovej filtrácie Bestway Flowclear, Bestway VI, pre Miami, Vegas, Monaco Rozmery: výška 8cm, vonkajší priemer 10,5cm, vnútorný priemer 5,1cm Balenie: 4 ks Poštovné: platba vopred 2,70€, na dobierku 3,70€