bazár, predaj, inzercia, predám

Betónová škridla Teran

Kategória: Stavebný materiál

Predám betónovú skridlu značky Teran - Danubia , cistonova 1ks 0,8€
Betónová škridla Teran
Podobné inzeráty
škridla teran sinus
Predám škridlu teran sinus medeno-hnedá, nová, zvyšok zo stavby. 230ks základnej a 25ks hrebenáčov. cena základná 0,70eur/Ks, hrebenáč 1,7eur/ks. nachádza sa v Pečeňady. v okolí možem aj priviezť.
Bramac MAX 7° Protector tehlovocervena 105 m2
Predam pouzitu ale zachovalu krytinu. Je umyta. Vhodna na zastresenie altanku, pristresku, garaze alebo domu, chaty... Jej vyhodou je, ze sa da pouzit uz pri nizkom sklone strechy, od 7° a kvoli svojej vacsej velkosti je lahsia na m2 ako klasicka krytina. Predam ju ako celok za 800 eur alebo aj po viacerych kusoch. Ceny su uvedene nizsie. Bude zlozena na paletach a dostupna k odberu od 1.8.2023 v Stupave. Krytina ma zivotnost aj dalsich 50 rokov, no uz sa nevyraba a ja potrebujem kvoli rekonstrukcii zvacsit strechu. Len kvoli tomu ju predavam. Materiál: vysokokvalitný farbený betón Povrch: hladký so štandardnou povrchovou úpravou Hmotnosť: 5,1 kg /ks, cca 48,8 kg/m² Rozmery: 365 x 480 mm Závesná dľžka: 458 mm Krycia šírka: 330 mm Výška profilu: 38 mm Spotreba na m²: cca 8 ks Bramac MAX 7° - základná škridla 775 ks (40 ks su uplne nove) 0.80 € / ks Bramac MAX 7° - krajná ľavá škridla 31 ks (2 ks uplne nove) 7 € / ks Bramac MAX 7° - krajná pravá škridla 27 ks (1 ks uplne nova) 7 € / ks Bramac MAX 7° - odvetrávacia škridla 10 ks 8 € / ks Bramac MAX 7° - prechodová škridla 1 ks 10 € / ks Bramac MAX 7° - hrebenáč 25 ks 1 € / ks vyhladavanie: max7 cervena tehlova skrydla nizky sklon 7 °
Roben BERGAMO - antracitova Engoba
Predám strešnú krytinu Roeben BERGAMO - antracitova Engoba. Kupovaná na jeseň minulého roku. BERGAMO ŠKRIDLA POLOVIČNÁ: 45 kusov BERGAMO ŠKRIDLA OKRAJOVÁ PRAVÁ: 28 kusov BERGAMO ŠKRIDLA OKRAJOVÁ ĽAVÁ: 28 kusov BERGAMO ŠKRIDLA DK(hlavná taška): 100kusov Plochá strešná škridla je ideálna odpoveď na súčasné trendy v stavebníctve, ktoré preferujú minimalizmus kompaktných budov s jednoduchou strechou, rovnako ako je to v prípade celého objektu. Práve tvar strešnej škridle a tiež po celé stáročia oceňované prednosti keramiky spôsobujú, že ide o optimálnu voľbu pre tých investorov, ktorí chcú staviť na moderné stavebné riešenia, pri ktorých je vysoká kvalita stále veľmi dôležitá. Krytina je priamo v Malackách, cena dohodou a určite lacnejšie ako v ktoromkoľvek obchode.
Betónová škridla na predaj
Predám 250 ks betónová škridla bránach klasic
Skridla betonova
Betonova skridla zo stareho domu 80m2
Škridla kmbeta betónová
Predám cca 200 m2 škridla kmbeta betónová bez povrchovej úpravy. Cena dohodou