bazár, predaj, inzercia, predám

Bez masa

Kategória: Kuchárky

Predám ani nečítajú knihu v českom jazyku, pre ľudí ktorý chcú prestať ješ mäso alebo ho aspoň obmedziť. Jazyk český
Vhodná aj ako darček.
Bez masa
Podobné inzeráty
Kucharka + zberateľská záležitosť:MÄSO A DIVINA
Unikátna kuchárka pre všetkých top kuchárov a pre tých, ktorí sa k tejto kategórii blížia: MÄSO A DIVINA. Kniha je vydaná na kriedovom papieri a má krásny prebal + vonkajši obal. Je úplne ako nová. Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje. Cena: 19EUR + poštovné Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Kuchárske knihy, vegetariánske stravovanie
Predám nasledovné knihy, brožúry a časopisy: # Vegetariánske dieťa; Igor Bukovský; 1992; 132 strán; výborný, venovanie; 2,60 € # 101+1 zdravých receptov; kolektív ČSVS; 1990; 30 strán; vpisy; 0,10 € # Vegetariánství; Kinga Wisniewska Roszkowska; 1990; 80 strán; dobrý; 0,40 € # Příručka vegetariána; Jan Kucharczyk; 1990; 60 strán; ako nová; 2 € # Životosprávou ku zdraviu alebo terapia liečivými pokrmami; Ladislav Vojnar, Ada Vojnarová; 1990; 84 strán; zachovalá; 2 € # Klíčky, život, zdravie, dlhovekosť; Katarína Juríková; 1991; 88 strán; výborný; 2,60 € # Cukráreň bez cukru; Lívia Muntágová, Stanislav Muntág; 1991; 64 strán; výborný; 2,20 € # Jedlá z jogurtu a tvarohu, mliečne výrobky vo vegetariánskej výžive; Stanislav Muntág; 1992; 36 strán; výborný; 1,60 € # Minútky bez mäsa - Vegetariánske recepty pre veľmi zaneprázdnených; Stanislav Muntág; 1991; 64 strán; zachovalá; 1,30 € # Vegetariánska kuchařka pro děti; Drahomíra Červená, Karel Červený; 1990; 3xz strán; zachovalá, vpisy; 0,90 € # BIOreform 09/90; Stanislav Muntág; 1990; 20 strán; OK; 0 € # Chutná vegetariánska kuchyňa; Fritz Faist; 1991; 160 strán; výborný, podpis, prvá strana; 3,80 € # Sója v kuchyni; ; 1990; 32 strán; zachovalý; 0 € # Makrobiotika, zázrak či liek?; Jarmila Průchová; 1990; 176 strán; dobrý; 3 € # Vegetarián svet - číslo1, ročník 1; ; ; 30 strán; zachovalý; 0 € # Vegetariánska kuchárka - Vegetariánstvo v teórii a v praxi, 300 receptov; Karel Červený, Drahomíra Červená; 1990; 208 strán; podpis, vpisy; 5 € # Sójová kuchárka - samizdat; F. Panzer; 1990; 20 strán; zachoval; 0,10 € # Makrobiotická kuchyně doktora Jonáše – 1. část; Josef Jonáš; 1990; 40 strán; zachovalá; 0,90 € # Vaříme zdravě, levně, bez masa ..aneb Stanou se z nás vegetariáni?; Radek Tesař; 1990; 32 strán; zachovalý; 0,80 € Akcia – odber celej tejto zostavy len za 9,60€ Cenu možno znížiť - pri odbere 4 kníh v cenách od 2€ z mojej ponuky všetkých kníh poskytnem zľavu 25%, pri odbere 10 kníh zľavu 40%. Klikni na meno (Dušan) a nájdeš aj moju ďalšiu ponuku kníh. Preferujem osobný odber, ale objednávku aspoň za 5€ môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam).
Vegetariánske knihy a RAW kniha
V prípade, ak nedvihám telefón, poprosím SMS alebo MAILOM. Ďakujem V prípade poslania poštou, bez podacieho lístka neposielam, nakoľko sa stalo, že obyčajná zásielka doručená nebola. Varíme pre planétu - CENA: 9 eur Vegetarián labužník - CENA: 1,50 eur Veg mňamky - CENA: 4 eurá Babičkine jedlá bez mäsa - CENA: 4,50 eur Veľká rodinná kuchárka bez mäsa - CENA: 4,50 eur
kolekcia 12 kuchárskych kníh
Z dôvodu nevyužitia ponúkam celú kolekciu kuchárskych kníh. Knihy sú nové, bez odtlačkov, bez poškodenia. Pevná lesklá väzba s prebalom. V tejto rozmerom malej (12 x 15 cm), ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov. stredomorská kuchyňa: Zbierka 120 chutných stredomorských jedál spája staré recepty s novými, v ktorých sa odráža intenzita a vitalita stredomorského života. pečenie: Sú tu kapitoly s tradičnými lahôdkami, chlebíčkami, chuťovkami, ale aj vegetariánske pečivo, koláče a sušienky. Recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. vegetariánska kuchyňa: Knižka ponúka recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá i úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí, napríklad paprikovú polievku s chilli, či jablčné praženky s mandľovou omáčkou a mnohé ďalšie. čínska kuchyňa: Výber 120 čínskych receptov na prípravu polievok, predjedál, hlavných jedál i dezertov. Podrobné návody ako postupovať pri varení, vyprážaní či pražení pokrmov z mäsa, zeleniny, cestovín i ryže, sú doplnené farebnými ilustráciami. ryby a plody mora: Tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí majú v obľube chutné rybie jedlá. grilovanie a letné šaláty: Nájdete v nej kapitoly o grilovaní rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Pripomeniete si tradičné pochutiny a zoznámite sa s menej známymi prísadami na prípravu skutočne delikátnych jedál. cestoviny: Recepty sú obohatené farebnými ilustráciami. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj vzhľad pokrmu. Kuchárka je sprievodcom pri dosiahnutí dokonalosti v príprave cestovinových jedál. zemiaky: Lahodné zemiakové jedlá zaujmú každého, pretože ponuke plnených zemiakových trojuholníkov, vyprážaných zemiakov s cesnakovou omáčkou či v kombinácii s mäsom alebo rybami odolá málokto. kurča: Recepty potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné pre každú príležitosť bez ohľadu na to, či držíte diétu, čakáte hostí, alebo chcete niečo rýchlo uvariť. mexická kuchyňa: Ponúka kombináciu starých aj nových receptov. Odrážajú vitalitu a energiu mexického života. Recepty využívajú čerstvé mexické prísady a vyvolávajú skutočnú príchuť Mexika. wok: Metóda prípravy jedla vo woku predstavuje rýchle, zdravé a chutné varenie. Knižka obsahuje 120 receptov zo všetkých kútov Ďalekého východu. Sú prispôsobené pre ľahkú prípravu jedla aj v európskej kuchyni. čokoláda: Pochúťky s tmavou či bielou čokoládou sa stanú súčasťou domáceho jedálnička, ako aj vyhľadávanou pochúťkou počas posedenia s priateľmi a známymi. Buď osobný odber v Košiciach za cenu 70 €, alebo zašlem cez slovenskú poštu ako balík (platba vopred na bankový účet). Kontaktujte ma cez formulár nižšie.
69ročná KUCHÁRKA--VARÍME ZDRAVO, CHUTNO A HOSPODÁRNE--1954--
69ročná KUCHÁRKA--VARÍME ZDRAVO, CHUTNO A HOSPODÁRNE--1954--kolektív autorov--počet strán--664--pevná väzba bez prebalu--Formát: 180 x 240--hmotnosť 1,2kg--kniha je vo výbornom stave,predáva sa tak ako je nafotená--POPIS:...Klasická kuchárska kniha - Varíme zdravo, chutno a hospodárne - ktorej základom sú charakteristické polievky, múčnymi pečenými a ivarenými jedlami, úpravou mäsa v omáčkach a zemiakových jedál....viď. FOTO OBSAH...Predpisy na prípravu rôznych jedál (polievky, mäsá, zákusky, jedlá lacné, zo zvyškov, sviatočné, nátierky, atd.).....CENA:38€+poštovné--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".
Jedlá z pštrosieho mäsa a vajec
Predám knihu L. Slováček Jedlá z pštrosieho mäsa a vajec. Plus poštovné.