bazár, predaj, inzercia, predám

Bežecké šortky X-BIONIC Effektor 4.0

Kategória: Športové oblečenie

Ahoj,

mám na predaj šortky najvyššej kvality od X-BIONIC. Mal som ich asi 2x na sebe.

Cena 65 (Predajná cena 100€)
Stav 9.5/10

Posielam len cez Packetu na výdajné miesto, alebo do Z-Boxu. Na dobierku nehrám. K cene si treba prirátať 3€ - poštovné. Veci posielam len po tom ako príde platba na účet.
Pozri aj ďalšie moje inzeráty, je tam toho kopec. :)

Pre viac info alebo foto píš mail, alebo SMS.
Bežecké šortky X-BIONIC Effektor 4.0
Podobné inzeráty
Predám Golfové šortky zn. Nike Golf Tour Performance
Predám Golfové šortky zn. Nike Golf Tour Performance. Šortky boli oblečené jediný krát - ako nové! Šortky sú ľahké, prievzdušné a extra komfortné! Veľkosť: 38 Cena: 15€ (Pôvodne 59,95€) Dôvod predaja: Prestal som s týmto športom V prípade záujmu ma môžete kontaktovať formou mobilu alebo mailu. Po dohode možné zaslať poštou!
Komplet mikina + legíny
Uplne nový neonový neprehliadutelný nenosený komplet od značky INDIGO vo velkosti S.Tieto fitness bežecké legíny s rafinovanou líniou strihu, anticelulitídnym dvojitým zadkom a vyvýšeným pásom, to všetko zaisťuje, že sa dostaneš do tej najlepšej žecké legíny v kombinácii s neónovou farbou, so zabudovaným bežeckým vreckom a reflexnými bodkami. Tieto fitness bežecké legíny s rafinovanou líniou strihu, anticelulitídnym dvojitým zadkom a vyvýšeným pásom, to všetko zaisťuje, že sa dostaneš do tej najlepšej formy. Základným materiálom je POWER, ktorý je termoregulačný, priedušný a odvlhčujúci. Skvelé legíny určené na beh, ktoré sú pohodlné, dobre vetrajú a držia.Mikina Speed Indi-Go s dlhým rukávom a kapucňou je ideálny na športovanie v chladnom období.Mikina Speed Indi-Go s dlhým rukávom a kapucňou je ideálny na športovanie v chladnom období. Mikina s kapucňou s dlhým rukávom (okrem toho, že v ňom dobre vyzerá): odvádza pot, neabsorbuje, preto je menšia pravdepodobnosť prechladnutia alebo prechladnutia vplyvom studenej vody. priedušná a termoregulačná Dá sa zúžiť v niekoľkých bodoch
Speed dámske legíny INDIGO
Uplne nové krásne farebné len vybalené legíny velkost S .Tieto fitness bežecké legíny s rafinovanou líniou strihu, anticelulitídnym dvojitým zadkom a vyvýšeným pásom, to všetko zaisťuje, že sa dostaneš do tej najlepšej žecké legíny v kombinácii s neónovou farbou, so zabudovaným bežeckým vreckom a reflexnými bodkami. Tieto fitness bežecké legíny s rafinovanou líniou strihu, anticelulitídnym dvojitým zadkom a vyvýšeným pásom, to všetko zaisťuje, že sa dostaneš do tej najlepšej formy. Základným materiálom je POWER, ktorý je termoregulačný, priedušný a odvlhčujúci. Skvelé legíny určené na beh, ktoré sú pohodlné, dobre vetrajú a držia.
Boxerky X-BIONIC Energizer 4.0 veľkosť XL
Ahoj, mám na predaj čistonové boxerky X-BIONIC. Veľkosť XL. Cena 30 (Predajná cena 50€) Stav 10/10 čistonové Posielam len cez Packetu na výdajné miesto, alebo do Z-Boxu. Na dobierku nehrám. K cene si treba prirátať 3€ - poštovné. Veci posielam len po tom ako príde platba na účet. Pozri aj ďalšie moje inzeráty, je tam toho kopec. :) Pre viac info alebo foto píš mail, alebo SMS.
X-Bionic Termo prádlo
Dámsky X-Bionic Radiactor 4.0. pre športovanie v extrémne chladnom počasí. na chrbte a na hrudi má vnútorné a vonkajšie vzduchové kanály, vďaka ktorým termodynamika zlepšuje klímu pokožky. ThermoSyphon® ochladzuje, keď sa potíte, a zahrieva, keď je zima. Tesne rozmiestnené kanály zachytávajú pot a dopravujú ho do oblastí náročných na odparovanie. Tričko veľkosť: S Nohavice veľkosť: M Osobný odber iba Bratislava Pisat email, čislo neplatné
Dámske bežecké šortky Asics veľ. S
Výborný stav, ľahučké, rýchloschnúce, pružný pás so šnúrkou na utiahnutie, vnútorné vrecko, dvojitá vrstva /vnútorné jemnučké elastické šortky, vrch ľahučký tenký vzdušný elastický/, farba mint. Cena je uvedená bez poštovného. Platba vopred. Osobný odber nad 15 €.