bazár, predaj, inzercia, predám

Bezkontaktny teplomer Sanitas

Kategória: Ostatné drobné

Predam bezkontaktny teplomer Sanitas.
Bezkontaktny teplomer Sanitas
Podobné inzeráty
predam bezkontaktný teplomer SANITAS SFT 77
Má viac funkciji.Funkčný raz použití. Návod:
Wifi teplomer s grafom a čidlom na kábli
Slovenský výrobok Wifi digitálny teplomer s led lcd , vodotesná sonda DALLAS DS18B20 s káblikom o dĺžky 90cm. Teplomer sa pripája na Vašu wifi sieť , teplotu potom môžete odčítať cez mobilnú aplikáciu pre android ,alebo cez webový prehliadač hoc kde na svete.Teplomer je prístupný aj v lokalnej sieti cez ip a dáta môžete vyčítat aj pre iné využitie . Teplomer zobrazuje teplotu od -55 °C do 80 °C (cez aplikáciu aj desatiny) . Graf zobrazuje históriu teploty za posledných 48 hodín. , Možnosť nastavenia upozornenia na nízku a vysokú teplotu na mail 1x za hodinu . Aplikácia podporuje zobrazenie až 5 teplomerov aj vlhkomerov naraz Teplomer sa napája micro usb káblom (nieje súčasťou balenia ), napr. cez powerbanku ,alebo nabíjačku k mobilom. rozmery 70mm x 32mm x 21mm veľkosť lcd 50mm x 17mm čidlo Dallas 9-12bit presnosť +/-0,5°C ,rozsah merania -55..+80°C Možno použiť aj pre domácu automatizáciu napr. HomeAsistant , Domoticz (export dát cez JSON ) Záruka na teplomer je 24 mesiacov , na sondu 6 mesiacov (spotrebný material) Výmenu sondy a upgrade na najnovšiu verziu robíme na vyžiadanie . Ponúkam aj teplomer bez lcd ,alebo teplomer aj vlhkomer, poprípade teplomer s viac čidlami ,alebo naprogramujem a vyrobím zariadenie podla želania. Live demo na tomto odkaze
Tlakomer Sanitas SBM 21  kombinovaný s pulsomerom
Sanitas SBM 21 je tlakomer kombinovaný s pulsomerom. Má veľký, dobre čitateľný LCD displej, WHO klasifikáciu a pamäť na 4 × 30 meraní. Tlakomer detekuje arytmiu. Manžeta s rozmerom 22–36 cm. Tlakomer SBM 21 značky Sanitas Automatické meranie Výpočet priemeru z posledných troch meraní Veľký čitateľný LCD displej 4 × 30 pamätí WHO klasifikácia Detekcia arytmie Automatická tlaková predvoľba a deflácia Pre obvod paže 22 – 36 cm Čas a dátum Automatické vypínanie Kontrolka batérie Puzdro Batéria LR06 (súčasťou balenia)
Predam bezkontaktny teplomer
Predam bezkontaktny teplomer. Moznost merat teplotu tela aj povrchov. Zaznamy sa ukladaju do pamate. Osobne v Bratislave, Ruzinove.
Bezkontaktný teplomer
Bezkontaktný osobný teplomer - malých rozmerov - 140*45*38mm. Osobný odber v Rožňave. V prípade zaslania +2,50€ poštovné. Zasielam len po uhradení celej sumy vopred na bankový účet. !!! Na SMS neodpovedám.
Bezkontaktný teplomer OMRON
Predám bezkontaktný teplomer OMRON, veľmi málinko používaný, ako nový, meria teplotu tela, aj ovzdušia plus aj iné funkcie, ani sme nevyužili, funkcia pamäte, pri meraní v noci zasvieti display.