bazár, predaj, inzercia, predám

Bezpečnostná brána do predajne na ochranu tovaru

Kategória: Ostatné

Predám bezpečnostnú bránu do predajne na ochranu tovaru s dvojanténným systémom 8,2Mhz pre pevné a papierové etikety z rozsahom do 2m. Výška antény 1,5m. Napájanie 24V DC.

Predávam spolu s bezpečnostným deaktivátorom papierových etikiet 8,2Mhz s adaptérom v hodnote 100,-
Brány sú používane a plné funkčné
Bezpečnostná brána do predajne na ochranu tovaru
Podobné inzeráty
Bezpecnostna brana do predajne
Predám bezpečnostné brány na ochranu tovaru v predajni. Elektronická detekčná brána dvojitá v prevedení chrom. Detekčný rozsah 1,5-2m. Frekvencia 8,2Mhz. K bráne mám na predaj aj bezpečnostné plastové etikety.
Bezpečnostná brána do predajne
Predám bezpečnostné brány na ochranu tovaru v predajni. Elektronická detekčná brána trojitá v prevedení chrom. Detekčný rozsah 2-3m. Frekvencia 8,2Mhz. K bráne predávam aj plastové etikety.
Bezpečnostná brána do predajne
Predám bezpečnostné brány na ochranu tovaru v predajni. Elektronická detekčná brána dvojitá. Detekčný rozsah 1,5-2m. Frekvencia 8,2Mhz, s adaptérom .
Ochrana tovaru - bezpecnostna etiketa
Bezpečnostná plastová etiketa určená na ochranu tovaru pomocou RF - radiofrekvenčného systému. Dodávaná s celoplošným pinom. Čierna lesklá. Možnosť použitia spolu s pinom alebo s lankom. PIN je súčasťou balenia. Cena je 0,20€/ks, v ponuke 1000 ks. Ocelove lanka s ockom sa predavaju samostatne, cena je 10€/100 ks. V ponuke aj uvolnovac, cena je 40€.
Detekčnej brány, bezpečnostné brány na ochranu tovaru
Predám 3ks sada bezpečnostné brány na ochranu tovaru v predajni. Elektronická detekčná brána RF trojitá v prevedení matný chrom , plast. (podľa fotiek). Detekčný rozsah 1m. Frekvencia 8,2Mhz , 3sada , pošlem aj kuriérom dobierkou. Aj na splátky cez splatkovu spoločnosť. cena 300e
Wolibaloo bezpečnostná brána pre deti
Wolibaloo bezpečnostná brána pre deti. Veľmi dobrá vec, oveľa lepšia ako tie mreže, dá sa používať aj na hornom aj dolnom schodisku podľa potreby. Komplet v balení aj s návodom. dôvod predaja, už nepotrebná. pre viac info volať.