bazár, predaj, inzercia, predám

Bezpečnostný rebrík do bazéna 122 cm

Kategória: Bazény

Predám úplne nový nerozbalený bazénový bezpečnostný rebrík
Jednoduchá montáž
Vonkajší rebrík môže byť zaistený v hornej polohe, aby zabránil deťom vniknúť do bazéna bez dozoru
Kovové rámy odolné voči korózii
Odolné plastové schodíky
Bezpečnostný rebrík do bazéna 122 cm
Podobné inzeráty
Bazen Tampa 3,66x0,91m s pieskovou filtraciou - motiv RATAN
Bazén Tampa sa radí medzi najpredávanejšie a najobľúbenješie bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Tampa je nízka cena, ľahká údržba a rýchle sprevádzkovanie. Stačí iba pripraviť miesto na bazén, rozložiť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, nafúknuť horný golier a začať púšťať vodu. Stúpajúca voda sama bazén postaví. Od vybalenia bazéna môžete do 10 minút napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a uložiť na suché, nemrznúce miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna. Odporúčame bezén po kúpaní zakrývať krycou plachtou. Pre ľahké nafúknutie odporúčame zakúpiť ručnú či elektrickú pumpu. Bazénová fólia: Steny a dno sú vyrobené z pružného a pevného 3 vrstvového POLYSTRENGHT PVC materiálu. Farba imituje vzhľad ratan. Hrúbka steny: 0,61 mm, hrúbka prstenca: 0,32 mm, hrúbka dna: 0,33 mm. Motív vnútornej fólie - mozaika. Pripojenie pieskovej filtrácie: K bazénu je piesková filtrácia ProStar Plus 2 s výkonom 2 m3/hod., vrátane hadíc, spojovacieho materiálu a prechodiek stenou bazéna. Pre napojenie filtrácie sú pripravené prechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4"). Súčasťou balenia bazéna Tampa: bazén Tampa návod záslepky prechodov stien bazéna 1 sada prechodu stenou bazéna piesková filtrácia ProStar Plus 2 2 ks bazénových hadíc (dĺžka 3 m, ø 32 mm) K bazénu je tester na kyslíkovú chémiu, skimmer, solárna + krycia plachta, čistiace hubky, hladinová sieťka, teplomer, piesok, tablety do bazéna, vysávač.
Bestway SteelPro MAX nadzemný bazén s konštrukciou 366 x 100
Rám bazénu je vyrobený v technológii Steel Pro MAX ™. Vyznačuje sa odolnosťou proti dažďu a zmenám poveternostných podmienok, ako aj vynikajúcou stabilitou konštrukcie. Špeciálne tvarované spojovacie prvky FrameLink System ™ v stojane zabraňujú korózii v kĺbe kov na kov. Bazén je vyrobený z ultramoderného materiálu DuraPlus ™, ktorý sa skladá z polyesterového jadra a dvoch hrubých vrstiev PVC. Poskytuje vynikajúcu pevnosť a odolnosť. Realistická potlač starého dreva na vonkajšej stene bazéna zvyšuje estetiku spracovania a robí bazén synchronizovaným so záhradou a stáva sa štýlovým doplnkom nášho miesta odpočinku. Na uľahčenie vstupu a výstupu z bazéna obsahuje súprava pohodlný rebrík. Rebrík má tiež vyvýšené schody, takže deťom môžete ľahko zabrániť v tom, aby bazén používali sami, keď v blízkosti nie je žiadna dospelá osoba. Do takého bazéna sa zmestí 9150 litrov vody (90% naplnenie), takže sa môžete bez problémov potápať. Pre rýchle vypustenie bazéna je zabudovaný vypúšťací ventil s reguláciou prietoku. Priložené filtračné čerpadlo s filtračnou vložkou zaisťuje čistotu vody. Vďaka nej si môžete dlhšie vychutnať priezračnú, čistú vodu a oddávať sa nerušenému leňošeniu vo vode. Zahrnuté: - bazén s rozmermi 366 x 100 cm, - čerpadlo s objemom 2006l / h # 58383, - hadice, - svorky a sitká, - filter typu II # 58094, - rebrík # 58330, - opravná záplata, - poučenie. Okrúhly tvar je ľahká, rýchla inštalácia a zvýšená stabilita a menej zbytočného priestoru. Vďaka modernej technológii zabezpečí konštrukcia bazéna jeho dlhú životnosť. Nový produkt, pôvodne zabalený, krytý zárukou výrobcu.
Bazén
Ponúkame Vám bazény na kľúč s kompletnými výkopovými prácami ale aj samotnú výrobu bazénov a nasledne dodanie až k vám domov. Vyrábame a dodávame bazény z PP plast s UV filtrami o hrúbke 8mm. Bazény sa vyrábajú na Slovensku. Poskytujeme dve možnosti našich služieb: 1.) Bazén na kľúč Zameranie, poradenstvo, výkopové práce, zarovnanie terénu, odvoz výkopovej zeminy, betónová doska na dno, zaliatie bazéna v jame, výroba bazéna, dodanie bazéna, zapojenie kompletnej techniky filtrácia a čerpadlá, osvetlenie, trysky, chodníky, obrubníky, schody alebo rebrík do bazénu, zapojenie, napustenie a zaškolenie užívateľa. 2.) Výroba a dodanie bazéna Zameranie, poradenstvo, výroba bazéna, dodanie bazéna, vloženie bazéna do vopred pripravenej jamy, zapojenie technológií a spustenie. Pre viac informacii, cenové ponuky alebo osobné stretnutie nás neváhajte kontaktovať. dio.imperia@ Poskytujeme aj predaj a servis tepelných čerpadiel, ph dávkovače, dávkovače soli, montáž a predaj zastrešení, predsezónny a zimný servis...
Rebrík do bazéna
Predám málo používaný bezpečnostný rebrík do bazéna, max výška bazéna 1,22m. Rebrík je zachovalý, pevný - záťaž do 140kg, má detskú poistku - blokuje vstup do bazéna. Osobný odber v Dunajskej Lužnej.
Bazény a zastrešenia
AXLIM- firma zaoberajúca sa výrobou a predajom laminátových bazénov a bazénových zastrešení. Rád by som začal vetou, ktorá prezentuje našu firmu a ponúka naším zákazníkom najvyššiu kvalitu s možnosťou kúpy bazéna so zastrešením aj so stavebnými prácami na kľúč takže sa nemusíte o nič starať. Na rovinu by som taktiež rád napísal, že momentálne žijeme v možno trošku ťažkej dobe plnej nekvalitných výrobkov, "pofiderných" firiem a tieto investície nie sú vôbec lacnou záležitosťou a už vôbec nie investíciou na 2 alebo 3roky. Preto sme sa rozhodli naďalej a viac pritvrdiť na to aby sa naši možno budúci zákazníci, ktorí majú záujem o bazén alebo zastrešenie mohli prísť okúpať, vyskúšať si bazén, ohmatať povrch a vidieť teleso bazéna alebo zastrešenia taktiež osadenie a vyskúšanie bazénovej technológie na vlastnej koži v naších bazénoch ktoré ponúkame. Vždy je lepšie vidieť raz produkt naživo a povedať si k nemu zopár viet než sto krát vidieť fotku alebo video na internete. Prečo práve my ? Bazény - 30 ročná výroba premiových sklolaminatových bazénov značky Balarepo. - Teleso bazéna sa skladá z 8 vrstiev vďaka ktorým sa životnosť bazéna predĺží na 50rokov. - Povrch je s 3D vizualizáciou, hrubou vrstvou laku a UV ochranou, vďaka ktorej bazén drží aj po niekoľkých rokoch svoj vzhľad a farebnú stálosť. - Teleso bazéna je bez spojov, povrch je hladký bez pórov a je možný výber komponentov do bazéna podľa svojích predstáv. - Voda z týchto bazénov sa na zimu nevypúšťa. - Ponúkame montáž, servis (odzimovanie, zazimovanie..). Taktiež je možné kúpa bazéna so zastrešením a stavebnými prácami na kľúč, s možnosťou pred kúpou sa ísť pozrieť už k zrealizovaným stavbám aby ste naživo videli akú kvalitu od nás dostanete. Zastrešenia - Používame hrubostenné profily 50x40/80x30 - Naše profily obsahujú tvrdosť T66 čo predstavuje najvyššiu pevnosť pre bazénové zastrešenia. - Hrúbka eloxu predstavuje až 25MY vrstvu takže profil je ťažko poškrabeteľný a drží svoj vzhľad niekoľko desiatok rokov. - Hrúbka polykarbonátu predstavuje 10mm a je z oboch strán UV stabilný s váhou 1,7kg/m + štruktúra je odolná voči krupobitiu a tepelnou izoláciou 3.0W/m2.K. - Používame pochôdzne kolajnice s výškou 15mm bez ostrých hrán a ich upevnenie je bez viditelných spojov. - Pracujeme s nerezovým spojovacím materiálom A2, vďaka čomu má neobmedzenú životnosť z výparov bazénovej chémie. - Posuv teda kolieska zastrešenia je z dvojitých nerezových guličkových ložísk a plastový povrch z materiálu PA6 taktiež sú vodotesné a prachotesné pre jednoduchý posuv zastrešenia. Ďalšie informácie nájdete na internetovej stránke V prípade otázok Nás kontaktujte prostredníctvom: e-mail - info@ ???? t.č - ☎️ ????????
Bestway bazén záhradný so strieškou Power Steel 396x107 cm
Absolútne neexistuje lepší spôsob, ako sa ochladiť v horúcom dni, ako relaxáciou vo vašom súkromnom bazéne.Váš vlastný stojanový bazén je tiež zárukou radosti pre vás, vašu rodinu a blízkych.Bazény v záhrade boli kedysi považované za dobre prístupné len pre pár ľudí.Vďaka tomuto bazénu Bestway 5614V si každý môže dovoliť taký luxus! Výrobky renomovanej značky Bestway sú tiež zárukou dobrej kvality, prijateľnej ceny a ľahkej inštalácie.Model 5614V je vyrobený z PVC materiálu, ktorý sa vyznačuje mimoriadne vysokou životnosťou.Pred nastavením bazénu si prečítajte pokyny priložené k súprave a dôkladne očistite povrch, na ktorý sa má bazén umiestniť. Rozmery: 396 x 107 cm - rám odolný proti korózii, - PVC bazénový náter vyrobený technológiou TRITECH ™, - vypúšťací ventil, - steny bazéna pokryté mozaikovou grafikou, - bazén vybavený systémom Seal & Lock System ™ zabezpečujúcim spojenie medzi prvkami rámu, - dávkovač chemikálií namontovaný na tryskách dodávajúcich vodu z čerpadla v systéme CHEMCONNECT, - strecha namontovaná na ráme s oknom, - ľahká montáž, - dizajn chránený patentom. Rozmery bazéna: Priemer 396 cm Výška 107 cm Váha 51,23 kg Kapacita bazéna 13,030L / 3,440gal Rebrík (58330): kovová konštrukcia odolná proti korózii, odolné plastové schody. Rozmer 107 cm Osvedčenia EN16582-1; EN16582-3 a EN16713-1; EN16713-2; EN16713-3 Údaje filtračného čerpadla: Filtračné čerpadlo [58383] Filtračná vložka II [58094] Výkon čerpadla 2006 l / h (530 gph) Prietok vody 1817 l / h (480 galónov / h) Napájanie 220 - 240 V Váha 3,3 kg. Osvedčenia CE, TÜV Rheinland Obsah súpravy Bazén 5614V, Filtračné čerpadlo 58383, Filter 58094 (II), rebrík 58330, dávkovač chémie 58501 kryt bazéna 58292, strecha s rámom, farebné balenie.