bazár, predaj, inzercia, predám

Bezpečnostný vypínač

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám nový bezpečnostný vypínač ( mám viac kusov )
Sú nové, nepoužité. Viem poslať aj poštou.
Bezpečnostný vypínač
Podobné inzeráty
Predam kombinovaný tlak. ohrievač vody ELÍZ 120 XT
Kombinovaný tlakový ohrievač vody ELÍZ EURO 120 XT s objemom 120 litrov je vhodný pre jedno alebo viac odberných miest. Určený je pre vodorovnú nástennú montáž. Obsahuje elektrické ohrievacie teleso a vykurovací had s možnosťou napojenia na kotol ÚK. Vývody kúrenia sú z ľavej strany a vývody vody zdola. Nádrž ohrievača vody a vykurovací had sú vyrobené z kvalitnej ocele chránené vrstvou zirkónového smaltu. Kvalitná polyuretánová izolácia bez CFC hrúbky 33 mm zaručuje nízke tepelné straty a úsporu nákladov na ohrev vody. Ohrievač má zabudované dve anódové tyče, ktoré garantujú efektívnu ochranu nádrže proti korózii a výrazne predlžujú jej životnosť. Pri ohreve elektr. ohrievacím telesom viete pomocou termostatu na ovládacom paneli nastaviť teplotu vody v rozsahu 7 - 75°C, s možnosťou nastavenia režimu ECO. Pri nastevní v režime ECO sa voda ohreje na optimálnu teplotu 55°C, so zníženými tepelnými stratami a nižšou spotrebou elektrickej energie. Minimálna hodnota termostatu slúži ako ochrana proti zamrznutiu vody v ohrievači. Vypínač so svetelnou kontrolkou ohrevu slúži k zapnutiu / vypnutiu ohrievača v prípade našej neprítomnosti, čo umožňuje úsporu energie. Hlavné výhody a vlastnosti: Vysoký výkon, rýchly ohrev vody Horizontálna montáž Energetická trieda C Kvalitná oceľová nádrž a vykur. had chránené zirkónovým smaltom Bezfreónová polyuretánová izolácia s vysokou hustotou, hrúbka 33 mm Nízke tepelné straty a nízke prevádzkové náklady vďaka hrubej izolácii Bezpečnosť - unikátna 6-stupňová ochrana Dvojitá anódová ochrana nádrže - 2 horčíkové anódy Termostat umiestnený na ovládacom paneli - rozsah 7 - 75 °C Nastavenie režimu ECO Tepelná poistka proti prehriatiu Indikátor teploty Vodeodolný vypínač s kontrolkou prebiehajúceho ohrevu Závesná konzola a kovový poistný ventil so spätnou klapkou súčasťou ohrievača. Pouzivany 2 sezony. Dohoda na cene mozna na mieste.
Regulátor na reguláciu výhrevných telies varičov do 8000W
Predám regulátor výkonu na výhrevné telesá do 8 kW. Je vhodný aj do rozvádzača na nastavenie požadovaného výkonu napríklad výhrevných grafitových fólií alebo sálavých panelov. Je vhodný na reguláciu špirál, bojlerov, všetkých typov ohrievačov, ktorých výkon nepresahuje 8kW. Zvládne krátkodobú záťaž 8 kW (30min). Dlhodobé zaťaženie je 5000W. Zapája sa ako vypínač. Preruší sa fáza a napojí sa na svorky. Na smere zapojenia nezáleží. Cena regulátora je 52 € + 3 € poštovné. Pošlem na dobierku.
Regulátor na reguláciu výhrevných telies varičov do 3500W
Predám regulátor výkonu na výhrevné telesá TR-2000W-VT do 3,5 kW. Je vhodný na reguláciu bojlérov napojených na solárne panely. Je vhodný aj do rozvádzača na nastavenie požadovaného výkonu napríklad výhrevných grafitových fólií alebo sálavých panelov. Je vhodný na reguláciu špirál, bojlerov, všetkých typov ohrievačov, ktorých výkon nepresahuje 3,5kW. Zvládne krátkodobú záťaž 3,5kW (30min). Dlhodobé zaťaženie je 2000W. Zapája sa ako vypínač. Preruší sa fáza a napojí sa na svorky. Na smere zapojenia nezáleží. Cena regulátora je 27 € + 3,5 € poštovné. Pošlem na dobierku. TEL:
Solárny inventor na ohrev teplej vody Green Boost MPPT 3000
Solárny konvertor na ohrev vody, kotol GREEN BOOST MPPT-3000, je určený na napájanie ohrievačov priamo z fotovoltických panelov. Systém je veľmi jednoduchý a funkčný. Vyžaduje 4 až 9 klasických FV panelov (250 W - 400 W) zapojených do série s celkovým napätím od 120 V do 350 V. Kapacita akumulátora energie je nahradená vodou, takže akumuláciu energie možno zabezpečiť za rozumnú cenu. Vodu ohrievajte, keď svieti slnko, a neskôr ju použite. Ako funguje konvertor GREEN BOOST MPPT 3000? Jednosmerný prúd generovaný panelmi, ktorý nie je vhodný na priame napájanie ohrievačov, sa v meniči mení na striedavý prúd, ktorý možno použiť na napájanie ohrievačov. Menič je vybavený vnútornou ochranou maximálneho výkonu 3 kW. Celkový výkon pripojených panelov však nesmie prekročiť 5 kW. Green Boost 3000 (DC 120-350 V) umožňuje pripojenie dvoch ohrievačov (napr. dvoch bojlerov). Najskôr bude ohrievať ohrievač vody pripojený na prvý výstup. Keď dosiahne nastavenú teplotu a zastaví sa, menič sa automaticky prepne na výstup 2 a ohrieva druhý bojler (ak je prítomný). Tým sa zabezpečí, že energia zo solárnych panelov sa nestratí, ak jedna z jednotiek dosiahne nastavenú teplotu. Striedač Green Boost 3000 (DC 1210-350 V) je vybavený MPPT. Vďaka tomu sa striedač automaticky prispôsobuje výkonu kotla a maximalizuje množstvo energie odobratej z fotovoltických panelov. Pri manuálnom spustení je potrebné spustiť striedač bez spotrebiča. Potom sa zapne spínač jednosmerného prúdu. Po spustení jednotky je potom potrebné zapnúť výstupný spínač. V prípade vypnutia je potrebné najprv vypnúť spotrebič a potom vypínač jednosmerného prúdu. Tieto kroky platia pre ručné zapnutie a vypnutie. V závislosti od napätia je menič schopný vypnúť výstup, takže môže pracovať automaticky.
Akumulačné kachle Romotop/Storch Vulsini H EX  -55% zľava
Predám: Výstavná vzorka zo showroomu zľava mínus -55% (použité asi len 10x) Top krbové kachle s akumuláciou Vysoká efektivita a čistota spaľovania dreva Nízkoemisné spaľovanie s terciálnym prívodom vzduchu Bezpečnostný dvojbodový uzatvárací systém tesných dvierok Vhodné i do nízkoenergetického domu vďaka akumulácii Spodná zásuvka s jemným dorazom Dizajn: "Neviditeľný korpus" - čierne potlačené sklo Boky - 6 kusov veľkoformátová originál kachlica odtieň čierna lesklá Krásne horia viď foto Rozmery: výška 170cm, 50x50cm Váha: 236 kg Akumulačné prstence AKKUM 5 kusov, váha 96kg, až 5 hodín sálavého tepla Reguľovateľný výkon: 3-11 kW Max.výkon: 11 kw Priemer dymovodu: 150mm, Napojenie zadné/horné Externý prívod vzduchu pre horenie: priemer 120mm Účinnosť: 80,9%, A+ Výborný stav, technológia s akumuláciou, ako nové, treba vidieť. Cenníková cena kachlí 4390, Eur Cena akumulačnej sady s adaptérom 360,- Eur Cena za túto výstavnú vzorku komplet s akumuláciou -55% = 2610,- EUR
Keramický nástenný ohrievač PTC Split Dual Ultraslim 2000W.
Keramický nástenný ohrievač pre domácnosť s ultratenkým dizajnom. Obsahuje vysoko výkonný a tichý medený motor. Miestnosť vo vnútri domu vykúrite vďaka jeho 2000 W. Je určený na použitie v kúpeľni v chladných mesiacoch, ale môžete ho nainštalovať aj do miestností, ktoré chcete rýchlo vykúriť. Zariadenie budete musieť nainštalovať iba na zvolenú stenu pomocou dodaného hardvéru. Potom pripojte ohrievač k elektrickej sieti, zapnite ho a vyberte si výkon medzi dvoma úrovňami, ktoré ponúka (1000 a 2000 W). Nakonfigurujte ho pomocou jeho tlačidiel alebo pomocou diaľkového ovládača, ktorý obsahuje. Budete si môcť vybrať medzi možnosťami, ktoré ponúka, týždenným programovaním, režimom otvoreného okna alebo časovačom. Na jeho LCD obrazovke uvidíte nastavenia. Vypne sa, keď teplota dosiahne zvolenú teplotu; pri zostupe, automaticky sa pripojí, aby sa udržala konštantná teplota. Ide o efektívne riešenie s nízkou spotrebou. Jeho bezpečnostný systém ho vypne v prípade prehriatia. Pracuje s keramickými výhrevnými telesami, ktoré sa rýchlo nahrejú a cez ventilátor sa teplo rýchlo a rovnomerne šíri cez prednú mriežku. Tento ohrievač obsahuje aj funkciu ventilátora studeného vzduchu.