bazár, predaj, inzercia, predám

Bič - 8m

Kategória: Rybolov

Ponúkam univerzálny a ľahký, novy bič na lov s plavákom, dlzka 8m, material carbon, 8 dielná, transportná dlzka 125cm. Cena 45,00 eur + postovné podla tarif posty...
Bič -  8m
Podobné inzeráty
Bič Mivardi
Predám ľahký bič Mivardi Entera 7m. Nevyužívaný bez škrabancov ako nový. Cena 65€.
Trabucco bič 7m+vybava
Predám bič Trabucco, s výbavou, len osobný odber
Karbónový teleskopický rybársky prút, tzv. bič
stav - nové/nepoužívané dĺžka celková 10,5m dĺžka zložená 78cm váha 650g Karbónový rybársky prút/udica tzv. bič, vyššia tuhosť (pozri foto prehnutia pri náklone 45°). Nevhodný dar, zamýšľané použitie ako stožiar k rádioanténe, na čo karbón nie je vhodný materiál. Súčasťou sú aj náhradné tri kusy špičky (1., 2. a 3. najtenší diel udice) Preferujem osobný odber v okolí PO, zasielanie po dohode a platbe vopred, cena je bez poštovného. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať!
Rybarske udice,navijak, podberak...
Ponukam na predaj rybarske potreby : feeder udica(karbon) 3,6m, navijak 60 , podberak, 7m karbonovy bic, vankus pod kapre, rybarska taska na udice. Vsetko kupovane v aprili 2023, zarucne listy do april 2025 , faktury o kupé.
Darujem co je na fotkach
Darujem spicku. Ocka su dole ale prilozim. Bic. Chybaju mu posledne dva diely.
Bambusová udica 3m
Predám bambusovu 3 dielnu udicu - bic s rebríkom , zo silonom, plavák, vyvázene olová, hácik, je vhodní aj na rybolov, spomienka na minulost. Novy nepouzity ! Cena za jeden kus je 5 € + postovné podla tarif pošty.