bazár, predaj, inzercia, predám

Bicykel Funny 12

Kategória: Bicykle

Predám bicykel Funny 12.
Bicykel Funny 12
Podobné inzeráty
Blue Ice 2 a Emma Funny
Dobrý deň ponúkam na predaj dva detske bycikle značky Blu Ice 2 a Emma Funny. Bycikle používané zriedka na občasné vozenie. Bycikle v plnom funkčnom stave, sú len známky odlepenia respektíve osuchania nálepiek. Pôvodná cena Blu Ice 150 eur. Ceny: Blu Ice 2 : 60 eur Emma Funny 40 eur V prípade rýchleho jednania dohoda mozna
Demo bicykel 12'
Predám bicykel Demo Modrej farby pár krát používaný, top stav K dispozícii aj pomocné kolieska Dôvod predaja :dcérka si rozmyslela farbu už chce ružový , kupovaný v septembri 2022. Na cene sa vieme dohodnúť Nový stal 180eur. Nebol nikdy na daždi, skladovaný v garáži . Detský bicykel pre najmenšie deti vo veku cca 2-4 rokov vyrobený na Slovensku. Popis Tento bicykel sa výborne hodí pre malé deti na prvé zaktútenia pedálmi. Kvalita a precízne technické spracovanie je výsadou slovenskej značky Dema. Má všetky zloženia uložené na venčekových ložiskách, žiadne plastové púzdrá ako z hypermarketu. Všetky komponenty sú štandardné, takže nie je problém ani po rokoch naň zohnať potrebný náhradný diel. Rám Dema Hi-ten Vidlica DEMA Funny 12" Rigid Fork Brzdy EXTEND V-Brake Kľuky EXTEND Junior Black 24t, 89mm Stredové zloženie 5pcs Axle 3S Pastorok STEEL (18) Reťaz KMC Z410 Hlavové zloženie XR-Z301 Predstavec EXTEND Performance 60mm Riadítka EXTEND High Riser 480mm Gripy DEMA Junior Grips Sedlovka EXTEND Performance, 25.4x150mm Sedlo EXTEND Junior Náboje CP STEEL, 16H Ráfiky ALLOY 12", 20H Plášte WANDA 12x2.1" Pedále DEMA Funny Počet rýchlostí 1 Hmotnosť cca 8,1kg.
Bicykel Dema Funny 12 - dievčenský
Detský bicykel Dema Funny 12, ružový. Dcéra sa na ňom naučila bicyklovať. Model starý cca 8-10 rokov, plne funkčný, bežné opotrebenie. Kontakt - LEN SMS SPRÁVY (ozvem sa alebo odpíšem).
Detský bicykel Dema Funny 12
Detský bicykel Dema Funny 12 aj s postrannými kolieskami vo velmi dobrom stave. Lokalita Bratislava, platba v hotovosti priamo na mieste. Tel.
Skladací / Balančný bicykel Skiddou Ronny
Na predaj nový, nezložený Skladací / Balančný bicykel Skiddou Ronny. - Ronny je všestranný balančný bicykel, ktorý vás bude sprevádzať vždy a všade – aj počas výletov! Vyznačuje sa dizajnom, ktorý umožňuje zložiť ho do kompaktnej veľkosti a vziať so sebou na cesty. Skiddou nezabudol ani na bezpečnosť a pohodlie malého cyklistu. Vďaka výškovému nastaveniu sedla a volantu sa bicykel prispôsobí aktuálnej výške dieťaťa a 12-palcové kolesá s tlmením nárazov si poradia s každým terénom. Dajte svojmu dvojročnému dieťaťu šancu na udržateľnosť hraním sa s bicyklom Skiddou Ronny! - Skladací bicykel pre mobilných rodičov Ronny je vyrobený z kombinácie hliníka a plastu, čo zaisťuje nielen vysokú pevnosť a odolnosť proti poškodeniu, ale aj výnimočnú ľahkosť (cca 3 kg). Bicykel bol vybavený riešením, ktoré umožňuje zložiť jeho konštrukciu - jediným tlačidlom minimalizujete jeho veľkosť v priebehu niekoľkých okamihov. Vďaka tomu sa zmestí do kufra aj malého mestského auta. Kombinácia ľahkosti a funkcie skladania vám uľahčí prenášanie. - Rastie s dieťaťom Tento balančný bicykel môžu používať deti od 2 rokov. Ronny má možnosť nastavenia výšky riadidiel v dvoch úrovniach (54 cm a 57 cm), ako aj nastavenie výšky sedla v rozmedzí 35,5-40 cm, vďaka čomu ho možno prispôsobiť aktuálnej výška batoľaťa. Je to tiež spôsob, ako vám bicykel bude slúžiť oveľa dlhšie. - Pohodlie a bezpečnosť pre malého cyklistu Balančný bicykel Skiddou Ronny má 12-palcové kolesá vyrobené z PU a EVA peny. Predné koleso je vybavené tlmením nárazov. Vďaka tomu bude bicykel fungovať ako na jednoduchej mestskej ceste, tak aj na lesných nerovnostiach. Profilované rukoväte zaisťujú bezpečné uchopenie a bezpečnosť, pretože sú vyrobené z protišmykového materiálu. - Viac ako len bicykel Bicykel Ronny má moderný dizajn - živé farby a potlač na sedle odkazujúca na módne terazzo určite odlišuje tento produkt. Vo vnútri balenia je navyše omaľovánka! Tento balančný bicykel bol navrhnutý tak, aby rozvíjal motorickú koordináciu, motorické zručnosti, schopnosť udržiavať rovnováhu, ako aj zmysel pre navigáciu v priestore. Je to tiež skvelý spôsob, ako pripraviť dieťa na jazdu na klasickom šliapacom bicykli.
Detský bycikel DEMA FUNNY 12
Detský bicykel Funny 12 od značky Dema v peknej dievčenskej bielo - fialovej kombinácii. Pre deti od 3 do 4 rokov. Je ako nový, použitý len pár krát. Vhodný aj na učenie, namontované sú pomocné kolieska (dajú sa odmontovať ). Súčasťou bicykla je aj košík na kormane. Predné odrazové sklíčko je odlomené. Dovoz v rámci západného Slovenska v cene. Parametre bicykla: Rám: DEMA Junior 12 Vidlica: Hi-Ten Rigid Fork Brzdy: DEMA Kid V-Brakes Kľuky: WHEELTOP Kid (28T), 1Speed Kazeta: VELOSTEEL (20) Reťaz: KMC Z410 Hlavové zloženie: Steel CP Predstavec: DEMA MTS-309-2, Steel Riadidlá: DEMA MTB-156, Steel (480mm) Rukoväte: VELO Sedlovka: DEMA Steel SP-200 (25.4x150mm) Sedlo: Junior 12"" Náboje: Steel Ráfiky: Alloy 12 Plášte: WANDA King 12 Pedále: FP kid Rýchlosti: 1 Hmotnosť: 7,1 kg Modelová rada: 2016