bazár, predaj, inzercia, predám

Bicyklové dielce, komponenty a doplnky pre staršie bicykle

Kategória: Súčiastky a diely

Predám dielce pre staršie bicykle:

(1) osky zo starších bicyklov v rôznych dĺžkach - 0,30€/ks
(2) misky stredového zloženia - 0,30€/ks
(3) náboj na zadné koleso pre šrobovacie viackolečko - 0,30€/ks
(4) motýliky - 0,60€/pár
(5) blatník pre zadné koleso - 0,50€/ks
(6) bicyklový nosič, povrchová korózia - 1,00€/ks
(7) rôzne komponenty na starší horský bicykel
(8) rohy - 2,00€/ks
(9) črievko pre staršiu bicyklovú pumpu - 0,50€/ks
(10) Prevodník 48-38-28, 170 mm - cena 5€

Ceny platia pri osobnom odbere. V prípade zaslania poštou treba rátať s dodatočnými nákladmi na poštovné a prípadne dobierku v zmysle platného cenníka Slovenskej pošty.

Bližšie informácie a kontaktovať poprosím výlučne MAILOM!
Bicyklové dielce, komponenty a doplnky pre staršie bicykle
Podobné inzeráty
Bicyklové diely, bicykle z čias ČSSR. RETRO.
1, Detské sedadlo RETRO Predám toto bicyklové sedadlo pre dieťa z čias ČSSR. Značka VELOREX. V zachovalom stave.Cena 50 € 2, Predám tieto bicyklové volanty na repas RETRO bicyklov: 1.obr., šírka 600 mm,priemer volantu 22 mm,cena 10 €. 2.obr., šírka 600 mm,priemer volantu 22 mm,UŽ PREDANÝ. 3, Nosiče na bicykle čierne cena 20 €/kus, Nosič čierny vpravo- UŽ PREDANÝ. 4, Nosiče na bicykle chróm cena 20 €/kus, Nosič chróm vľavo- UŽ PREDANÝ. 5, Dámsky bicykel - starý.Funkčný.Vhodný na repas.Cena 80 €.Nachádza sa v Brezne.Len osobný odber. 6. Skladačí bicykel, značka KAMA.Zelený. Nálezový stav. Zachovalý. Vhodné na renováciu. Pôvodný lak. Sedadlo aj volant na rýchloupínanie. Cena 59 €. 7,Pomocné kolieska na bicykel pre najmenších. Použité ale ešte poslúžia na naučenie. Cena 6 €/pár. 8, Sedadlo biele, priemer príruby 20 mm,cena 15 €. 9, Brzdové a iné diely 5 €/kus. 10, Svetlá 10 €/kus. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. Ak neodpisujem tak volajte - nie vždy som na nete.
bicyklove doplnky (brzdy. svetlo, reflexne prvky,taska)
1. reflexny pasik 1e/1ks (mam 2ks) 2. reflexny kruh na zachytenie nohavic 1e 3. bicyklova longus taska na riaditka (par krat pouzita bicyklova taska na riaditka, znacka longus, zips aj popruhy vsetko funkcne, po bokoch sietkove vrecka zhora vrecko na mapu) cena: 5e rozmery tasky: vyska 16cm dlzka 22cm šírka 17cm 4. bicyklove svetlo 2e 5. brzdy V brake gumicky 70mm nove zabalene cena: 1e predaj z dovodu nadbytocnosti kontaktujte ma do formulara pod inzeratom, telefon nie je aktualny
Bicyklové rámy pre 26" kolesa
Predám bicyklové rámy zo starších horských bicyklov: 1. Oceľový rám z horksého bicykla "Giant", početné oderky a povrchová korózia, cena 3€ 2. Hliníkový rám z horského bicykla "Maverick", cena 5€ 3. Hliníkový rám z horského bicykla "Falange" bez zapúzdrenej stredovej osky, cena 7€ s oskou 10€ V prípade záujmu o rámy alebo doplňujúce informácie poprosím kontaktovať výlučne formou MAILU, nie SMS, nie volať!
Darujem bicyklové rámy
Darujem dva bicyklove rámy. Rámy darujem len spolu obidva, nie zvlášť. Odber len osobne.
Rôzne súčiastky na staršie bicykle,hlavne s 26"kolesami
Predám Rôzne súčiastky na staršie bicykle: hlavne 26"kolesá ,kormany,aj celé bicykle na dorepasovanie/dokončenie: napríklad chýba prehadzovačka brzda a pod.,konkrétne prosím napísať do SMS alebo mailu
Široké (46) riadidlá CATEYE
PREDÁM široké (46) športové bicyklové riadidlá CATEYE s predstavcom - komplet , vhodné pre FAVORIT/ ESKA a podobné bicykle. Rozmery sú udávané v cm viditeľné priamo na obrázku . Páčky bŕzd sú v cene - pridávam grátis .