bazár, predaj, inzercia, predám

Biele interirové dvere Voster 80 P

Kategória: Ostatný nábytok

Predám zabalené, nepoužívané interiérové dvere Voster. Bez poškodení. Povrch je lakovaný v bielej farbe. Rozmer 80, pravé. Kupované v OBI.
Biele interirové dvere Voster 80 P
Podobné inzeráty
oblozka VOSTER pre interierove dvere, cierna matna, 80L
predam uplne novu len rozbalenu oblozku zn. VOSTER pre interierove dvere, farba cierna matna, velkost 80L. nesadla nam velkost, povodna cena 90€, cenu navrhnite, rada sa dohodnem idealne osobny odber banska bystrica centrum, mozem poslat aj kurierom prosim kontaktujte ma mailom/formularom/sms
Interiérové dvere
Predám úplne NOVE interiérové dvere. Kupované v OBI. Veľkosť 70, pravé. Pôvodná cena 59,99€ V linku presný typ:
Predám biele dvere IKEA 40 x 80 cm
Predám biele dvere IKEA 2 kusy, s úchytkami a pántami, obsahuje: - dvere biele, výška 79,9 cm, šírka 39,8 cm, hrúbka 1,6 cm, 2 kusy - na každých dverách 1 úchytka (je možné dať dolu, zostane jedna diera, ktorú je potrebné prelepiť) - na každých dverách pánty (spolu 4 kusy) a tlmiče zatváranie (2 kusy) Stav dobrý, jeden kus dverí na spodnej hrane mierne ošúchanie (viď fotku). Cena všetko spolu 16 € (2 kusy dvere s výbavou) Cena 1 dvere s výbavou: 9 € Je potrebný osobný odber, Zlaté Moravce centrum.
Rolldorove dvere - matne biele sklo
Predam rolldorove dvere - matne biele sklo v drevenom rame, rozmery 80x270 cm, horna a dolna kolajnica. Dvere su pouzite, neposkodene, funkcne, demontovane. Dvere su vhodne aj na upravu mensieho rozmeru orezanim sikovnym majstrom. Osobny odber BA - Vrakuna. (mozna dohoda),
Interierove biele dvere
Na predaj nove nepouzite biele interierove dvere prave a lave sirka 60 cm.Dvere neboli ani namontovane mam k nim aj doklad o kupe.Suma spolu aj so zarubnou za jedny.spolu suma za prave aj lave a zarubne 300€.
Dvere tamparo 70L a 70P
Dvere tamparo 70L a 70P Predam dvere farby tamparo: 1ks 70 lave za 100€ 1ks 70 prave vyska polsky standard za 100€ Jedna sa o tieto dvere upravene na mieru aj so zarubnami. Pre viac detailov ma kontaktujte. Dvere boli prisposobovane na Petrzalske rozmery kupelni.