bazár, predaj, inzercia, predám

Bielo- čietna

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám biely korzet a čiernu sukňu,ktorú oblečiete aj s topom.veĺkosť 40.oblečie aj 38.
Bielo- čietna
Podobné inzeráty
Letné šaty - bielo-oranžové
Letné šaty - bielo-oranžové Farba: bielo - oranžová Veľkosť: 38-40 (M-L) Materiál: 100% bavlna Celková dĺžka: 85cm Stav: NOVÉ (NIKDY NENOSENÉ) Cena: 5€
Predám nové bielo zelené šaty
Predám nové bielo zelené šaty veľkosti UNI. Šaty sú úplne nové, nepoužité, s visačkou vhodná aj ako darček. Cena 25€ plus poštovné (pôvodná cena 50€). Možnosť zaslania aj na dobierku poštou
Krásny elegantný bielo-ružovkastý kostým veľkosť 46
Predám tento krásny kostým bielo-ruzovkastej farby, 3x oblečený. Naživo vyzerá kostým ešte lepšie než na fotkách. Cena kostýmu bola 70 eur, teraz 25 eur. Možnosť zaslania na dobierku + 5eur. Inzerát je platný do zmazania.
Krátke spoločenské šaty bielo-modrej farby
Predám krátke spoločenské šaty bielo-modrej farby veľkosť-36,vzadu na zips, nepoškodené, ako nové. Spodná časť je z tylu tmavo-modrej farby. Sivú mašlička na páse je posúvateľná a odopínateľná.
Čipkovaná bielo strieborna tunika Bianca Nagyard
Čipkovaná bielo strieborna tunika Bianca Nagyard veľkosť 10, možno nosiť aj ako šaty. Bola kupená v USA
Bielo-modré šaty, S, Freebird
Bielo-modré vzorované šaty prešívané lesklou zlatou niťou. Šaty sú ľahké letné, ale podšité, aby nepresvitali. V dekolte šiat je cvok. Sú zavinovacie a zaväzujú sa v páse, takže sa prispôsobia a ja si myslím, že sú vhodné aj pre veľkosť M. Sú prepracované a na chrbte majú krásny zlatý doplnok. Nikdy neboli nosené, sú úplne nové, kupovné na nemeckom Zalande (chcela som ich použiť na svadbe, ale nakoniec sme sa ako družičky zladili do inej farby). Boli dosť drahé (ako je vidieť na visačke), ale keďže ich v najbližšej dobe nevyužijem, tak ponúkam za naozaj nízku cenu. Značka Freebird.