bazár, predaj, inzercia, predám

Biely policovy regál na knihy Cik-Cak nizsi

Kategória: Knižnice

Predám biely Cik-Cak policovy regál na knihy. Na predaj je uz len ten nizsi. Osobný odber Poprad.
Pre viac info volajte .
Biely policovy regál na knihy Cik-Cak nizsi
Podobné inzeráty
WOOOD Policový regál Fons čierny
Ponukam nadherny ako novy policovy regal -kniznicu - deliacu stenu atd...Rozmery vo foto, osobny odber v BA, cena povodna cena velmi vysoka - teraz rozumnou dohodou...Kontakt cez email, cislo je neplatne... Tu bol kupeny vid. pôvodna cena : Černá lakovaná police Frons je moderní police do obývacího pokoje, ložnice nebo pracovny. Frons od značky WOOOD Exclusive je vyrobena z kovového trubkového rámu kombinovaného se dvěma velkými černými lakovanými policemi z borovice. Uprostřed je veliká čtvercová police, kam můžete vystavit vaši nejoblíbenější věc. Polici Frons můžete připevnit ke zdi nebo použít jako oddělovači místnosti.
Regal policovy
Predam policovy regál 4 police. Vyska 175 cm, sirka 42 cm, hlbka 33 cm.
Predám knižnicu
Predám zachovalú knižnicu bez poškodenia. Možno použiť aj ako policový regál. Rozmery knižnice sú: výška 182cm, dĺžka 67cm a šírka 31cm. Pripájam link na predstavenie si farby a vzhľadu, ale rozmery knižnice sú v popise inzerátu: Len osobný odber.
Dizajnová knižnica - AKO NOVÁ - Komplet
Predám dve elegantné policové knižnice, ideálne pre knihomolov. Prvá knižnica je osadená v mohutnom kovovom ráme a má tri rady na usporiadanie kníh. Druhá knižnica je rovnakého dizajnu, ale disponuje až piatimi poschodiami, čím ponúka ešte viac miesta na uloženie vášho literárneho pokladu. Obidve knižnice majú výnimočný drevený povrch a sú osadené v elegantnom čiernom kovovom ráme. Tieto knižnice spolu tvoria skvelú kombináciu a sú ideálnym doplnkom pre váš domov alebo kanceláriu. Knižnice boli zakúpene pred rokom a môžete ich nájsť na týchto stránkach : a . Knižnice ponúkam len spolu. Viac informácií cez SMS, zavolám. Len osobný odber v Miloslavove. Pri rýchlom jednaní sa vieme na cene dohodnúť.
biely regál - knižnica - 2kusy
predám policový regál biely - 2 kusy, kupované v moebelixe. pôvodná cena kus 73€, predám kus za 40€ osobný odber BA prosím písať na mail
Regál
Predám krásny, kvalitný policový regál. Š/V: 156/165 cm. Prevedenie: vysoký biely lesk Farba:biela Ideálny do obytných miestností, obývačky, detskej izby, spálne alebo do chodby, či kozmetických, masažnych či prípadne iných salónov. Bez poškodenia ako nový. Cena: 249,-Eur Odber: osobne