bazár, predaj, inzercia, predám

Big Star kozenka damska

Kategória: Bundy a Kabáty

Cierna kozenka rozmer L, ale mensi rozmer a tak si myslim, ze sedi aj na medium.
V zachovalom stave, menej nosena
Big Star kozenka damska
Podobné inzeráty
Predĺžená zimná bunda BIG STAR
Predám krásnu zimnú predĺženú bundu značky BIG STAR so zateplenou kapucňou, párkrát nosená ako nová, veľkosť L, ale oblečie ju aj ten kto nosí veľkosť XL, je trošku širšia, treba vyskúšať.
Detska vetrovka Big star
Predam detsku bundu Big star, vhodna od 11 do 14 rokov, velkost 164,tmavomodra s cervenou a bielou kombinaciou. Bunda je takmer ako nova, nutne vidiet, lahky material, nepremoka, vhodna na denne nosenie aj sport. Ma odnimatelnu kapucnu
Bundička zn. BIG STAR
Na predaj krásna jarno-letná bundička zn. BIG STAR, minimálne nosená, veľkosť S, modrej farby doplnená maľovanými kvetmi. TOP stav, pripomína bomberu. Rozmery: prsia 49cm, dĺžka 56cm.
Kozenka s perlami —-20€
Nádherná kozenka s perlami. Rinascimento. Veľkosť xs/s. Pc 170€. Teraz symbol. Cena z dôvodu malých nepatrnych vad ktoré nebránia nosenie. Vid foto. Otlacene modré fľaky asi od jeansoviny. Na troch miestach. Nic strašne a skoro neviditeľne . Kozenka využiteľna na šaty v lete a jar. Prekrásny kúsok.
dámska koženka L
Dámska koženka Sinsay, nová s visačkou.
Čierna dámska koženka, modrý baloniak
Predám čierna dámska koženka. dĺžka - 94 cm,šírka -59 cm. cena už s poštovným - 13 eur.(1-3 fotka). Predám modrý baloniak. dĺžka - 89 cm,šírka -62 cm. cena už s poštovným -11 eur..(4-7 fotka).