bazár, predaj, inzercia, predám

Bio Nechtík lekársky - Nechtikový olej. Nechtiková masť..

Kategória: Zdravie a krása

Nechtikový olej, Nechtiková masť. Cena od 1€-5€, podľa obsahu
Bio Nechtík lekársky - Nechtikový olej. Nechtiková masť..
Podobné inzeráty
Sušené bylinky, šípky a tinktúry
Predám sušené bylinky a šípky, zber 2022/2023. Cena za 10 g: + poštovné Žihľava 0,80€ Srdcovník 0,80€ Jablčník 0,80€ Medvedí cesnak 0,70€ Alchemilka 0,90 € Prvosienka 1,50€ Repík lekársky 0,90€ Rumanček kamilkový /kamilky/ 0,90€ Vŕbovka malokveta 1€ Baza čierna 0,90€ Pamajorán 1,30€ Yzop lekársky 0,80€ Podbeľ 1,50€ Lipa 1,20€ Nechtík lekársky kvet 1,40€ Kapucínka väčšia 1,50€ Materina dúška 1,30€ Slez maurský 1,50€ /kvet/ Šalvia 1,30€ Levanduľa 0,70€ Rebríček 0,70€ Ľubovník 0,90€ Praslička 0,90€ Skorocel 0,80€ Tymián 1,50€ Mäta 1,30€ Pľúcnik lekársky 0,90€ Medovka 1,30€ Saturejka 0,80€ Ligurček 0,70€ Nevädza, rimbaba Kostihoj /koreň/ 10g/0,30€ Zemežlč menšia 10g/0,90€ Čierna ríbezľa list Ostruzina malinova (list) 0,80€ Kotvičník zemný Palina pravá Estragón /palina dracia/ Hloh /sušený plod/ 100g/3€ /srdce, krvný obeh, cievny systém/ Lubovnikovy olej 50ml 4,50€,100ml 8€ Kostihojová masť, pagastanova masť, nechtikova masť.. 50ml - 3,90€, 80ml - 5,30€ Biela ľalia-tinktúra s okvetnymi listkami Tinktúry:šipkova, salviova, kostihojova, pagastan konský, nechtík lekarsky, kotvicnikova, z koreňa púpavy a iné.. Cena za 50ml 3,70€, 100ml-6€ Levanduľové vrecká: bavlnené - zo 100% bavlny, šité doma 1 ks/1,10 € organzové 1 ks/0,70€. V organzovom vrecku je cca 8g levandule, v bavlnenom cca 10g levandule. Sušené šípky 100g/1,30€. 1kg/13€. Bylinky mám voľne sypané. Vážim ich podľa požadovaného množstva. Poštovné je podľa tarify Slovenskej pošty. Bylinky aj šípky zbieram v čistom prostredí, ďaleko od prašných ciest, v okolí Považského Inovca a na Orave, kde máme rodičov. Bylinky, ktoré nerastú vo voľnej prírode, pestujem v záhrade u rodičov, sú bez chemických postrekov. Sú veľmi kvalitne usušené, majú zachovanú farbu a vôňu.
Bylinné masti a propolisová masť
Ponúkam domácu bylinnú masť z extra jemnej vazelíny a byliniek a propolisovú masť z propolisu z vlastnej včelnice. Objem 50ml. V ponuke: Rumančeková masť: je vhodná pri zle hojacich sa ranách,vredoch, ekzémoch, na podporu hojenia jaziev, pri hemoroidoch, na urýchlenie hojenia poškodenej a rozpraskanej kože, pri zapareninách a k premasteniu suchej pokožky, na ošetrenie pokožky po spálení slnkom, pôsobí proti vírusom a baktériám, má vysoko účinnú ochrannú a bariérovú funkciu, dodáva pokožke prirodzenú jemnosť a hebkosť. Cena za kus 4€ Nechtíková masť: ochrana suchej, citlivej a podráždenej pleti a hodí sa na každodenné ošetrenie rúk ako ochranný a reparačný mastný krém, v zimnom období je vhodnou ochranou pleti pred mrazom pre dospelých aj pre deti, pomáha tiež pri rezných ranách, odreninách alebo popáleninách a podporuje hojenie, funguje aj na zle hojace sa rany, pomáha vyhojiť pooperačné jazvy, jemná pravidelná masáž od členkov smerom ku kolenám priaznivo pôsobí na cievy dolných končatín, kŕčové žily a uľavuje bolestiam nôh, potláčajú zápalové procesy a podporujú prekrvovanie kože, pri hemoroidoch či preležaninách. Cena za kus 4€ Kostihojová masť: ošetrovanie natiahnutých a boľavých svalov, šliach a kĺbov, pomliaždenín, výronov, narazenín, stavov po zlomeninách, na opuchy, pri reumatických ťažkostiach, modrinách, hematómoch, ale tiež k úľave pri hemoroidoch, pôsobí totiž blahodarne na obnovu tkanív a má antiseptické, protizápalové a prekrvujúce účinky. Cena za kus 4€ Propolisová masť: Na ekzémy, plesne, hemeroidy, vredy, niektoré druhy psoriázy, na popraskanú kožu, pokožku po ožarovaní,má antibakteriálne, antivírusové a protiplesňové účinky,hojí rany, tíši svrbenie, mierni bolesť a podporuje obnovu tkanív, používa sa na hnisavé rany, hojenie rezných a bodných rán. Masť hojí čerstvé jazvy, je vhodná na ekzémy, hnisavé vredy, omrzliny,regeneruje pokožku podráždenú slnečným žiarením, pri popáleninách, uštipnutiam hmyzom,Je možné použiť pri rôznych kožných problémoch (zvýšené olupovanie, zahladzovania jaziev a na zmäkčenie stvrdnutej kože). Cena za kus 5€ + púpavová masť 50ml/4€ a skorocelová masť 50ml/4€
Bylinný sypaný čaj Nechtík lekársky
Bylinný čaj Nechtík lekársky pôsobí priaznivo na žalúdočné a črevné ochorenia. Pozitívne pôsobí pri kŕčoch, vredoch, hnačke a pri zápale hrubého čreva. Bylina pomáha prečisťovať krv, upokojuje a uvoľňuje menštruačné kŕče. Nechtík lekársky pomáha zmierňovať horúčky, vykašliavať hlieny a zlepšuje činnosť obličiek. Dávkovanie : maximálna denná odporúčaná dávka je 2 až 3 šálky o objeme 2,5 dcl. Zloženie : Bylinný čaj Nechtík lekársky - kvet. Veľkosť: 30g Cena 2,40€
Dr. C. Tuna Nechtíkový Krémový balzam 80 ml
Nechtík lekársky cena: 6,50€ ????Nechtík je známy najmä pre svoje liečivé účinky. Urýchľuje proces hojenia rôznych poranení, upokojuje pokožku a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi. Okrem toho má protizápalové vlastnosti a vďaka antioxidantom, ktoré obsahuje, chráni organizmus pred infekciami a vírusmi.
Bylinková eufória miešaná z 15 bylín/600g
Vynikajúca bylinková zmes, ktorá vás dostane do auórie nie len na jeseň a v zime. Vynikajúca prevencia proti chorobá, ale aj keď sa už choroba prejaví. Veľké Mega balenie v uhorkovom 3 litrovom pohári vám vyrdží celú zimu:) Výborné chutí a ešte krajšie vonia:) Zloženie 15 bylín: materina dúška, mäta prieporná, pamajorán obyčajný, podbeľ liečivý, pľúcnik lekársky, betonika lekárska, skoroceľ kopijovitý, pľúcnik lekársky, slez lesný, šalvia lekárska, baza čierna, lipa malolistá, repík lekársky, nechtík lekársky, šípky plod.
Nechtíková masť
Opäť v ponuke účinný liek na kŕčové žily, ekzémy, plesne, preležaniny, akné, jazvy, ... nechtíková masť, ktorú tvorí spolu s výťažkom zo sušeného nechtíka lekárskeho aj bambucké maslo a včelí vosk a krásna vôňa vďaka medovkovej silici ???????? 100ml/9€. Osobný odber Detva a Očová, posielam aj poštou pri platbe vopred na účet.