bazár, predaj, inzercia, predám

BioBran 1000 1 cele balenie 30ks a 1x 25ks

Kategória: Zdravie a krása

Predam vyzivovy doplnok vhodny pri liecbe rakoviny a inych zataziach organizmu. 1 balenie neotvorene 30ks (90e) a druhe 25ks 70e. Spolu za 150e.Bezne sa predava 1 balenie za 110e.

Vďaka netoxickým vlastnostiam produktu je možné užívanie prispôsobiť individuálnym potrebám pacienta. Hlavne pri razantne zníženej obranyschopnosti organizmu je vhodné užívať vysoké dávky, ktoré umožnia preklenúť nepríjemné obdobia napr. po operácii, pri chemoterapii alebo rádioterapii.

Hlavné prednosti prípravku BioBran

Množstvo klinických štúdii na renomovaných svetových pracoviskách (vrátane Ústavu výskumu rakoviny Slovenskej Akadémie vied)
Je vyrobený zo 100% prírodných látok, ktoré nie sú geneticky modifikované
Osvedčený BioBran sa stal pojmom medzi pacientami, lekármi aj medzi ľudmi, ktorí chcú zdravo žiť a podporiť prírodzenou cestou svoj ogranizmus

Účinky BioBranu sa v súčasnosti považujú za najlepšie klinicky zdokumentované. Samozrejme sa odporúča akceptovať rady celého kolektívu lekárov a užívanie výživových doplnkov treba považovať za podporu klasickej liečby.

Podľa slov profesora Ghoneuma, ktorý je autorom patentu na MGN-3 (BioBran), je však nesmierne dôležitý aj spôsob života pacienta: "Prvé, čo si musia pacienti uvedomiť, je fakt, že bez ohľadu na to, aký šikovný je chirurg, imunológ alebo onkológ, nik nevyrieši ich problém na 100%, pokiaľ pacient nie je ochotný odstrániť zlé návyky, ktoré zapríčinili jeho stav. Či už je to miera stresu, nevhodné stravovanie alebo životný štýl".

Lekári, najmä imunológovia odporúčajú podporiť organizmus pri mnohých stavoch

Onkologické ochorenia
Počas chemoterapie a ožarovania
Pred náročnejšími operáciami
Počas rekonvalescencie aj po úspešnej onkologickej alebo operačnej liečbe
Chronický únavový syndróm
Vírusové ochorenia, cukrovka, hepatitída, alergické ochorenia
U pacientov, vystavených silnému stresu a účinku chemických škodlivín (fajčenie, alkohol, chemikálie)

Hemicelulóza (diétna vláknina)

Arabinoxylan je prísada, ktorá sa v hojnom počte nachádza v trávach ako ryžové výhonky, obilie a pšenica. Je to základná zložka hemicelulózy, ktorá vytvára bunkové steny. Je to druh diétnej vlákniny. Posledné výskumy potvrdili jej dôležitú úlohu počas trávenia a vstrebávania živín, jej účasť na zdravom vylučovaní a napomáhaní pri zvyšovaní počtu užitočných črevných baktérií. Okrem rôznych diétnych vláknin, 1 kilogram ryžových otrúb obsahuje 3 až 5 gramov hemicelulózy B, ktorá je považovaná za nenahraditeľnú súčasť pri posilňovaní obranyschopnosti.

Ryžové otruby a Shiitake hríby vytvárajú arabinoxylanovú zmes - BioBran. Ryžové otruby, hemicelulóza B a Shiitake sú pestované v tekutine. Arabinokyselina vyprodukovaná takýmto spôsobom obsahuje molekuly s veľmi malou molekulovou váhou.
BioBran 1000 1 cele balenie 30ks a 1x 25ks
Podobné inzeráty
Davkovač  tekutého mydla ,dezinfekciu,mydlo
Predám lacno kvalitné,davkovče mydla,pošlem aj poštou -biely plast -chromovaný plast(tie sú,len o 1e drahšie oproti bielym) -Plastové nástenné -Objem 500ml -Manuálny transparentný plast -Vhodný na použitie s tekutym mydlom, -šampónom, -sprchovým gelom Inšaluje sa priamo na stenu na hmoždinky+sruby(sú v balení) alebo sa dá na stenu aj zalepit Ceny sú ked osobný odber (Ked poštou+3e,za hociktoré uvedené množstvo 2x,4x,6x,10x,15×,25ks Ceny sú Biele plastové davkovače 500ml 2ks= 7e /1ks=3,50e,poštovne +3e 4ks= 12e/1ks=3e/poštovne+3e 6ks= 16e/1ks=2.70e/poštovné+3e 10ks= 24e/1ks=2,40e/poštovne+3e 15ks=32e/1ks=2.15e/poštovné+3e 25ks=50e/1ks=2e/poštovné +3e Prosím volať alebo zaslať sms
Predám set vecí pre mamy
Predam set veci, ktore sa mi zvysili: 1. Pregnafolin - takmer cele balenie, chybaju 2 davky 2. Rucna odsavacka Phillips Avent 3. Poporodne nohavicky 3ks (1 cele a 1 otvorene bal.) velk. M/L 4. Poporodne vlozky 40ks 5. Sacky na odsate mlieko Babylove 6ks 6. Aqvitox sprej na osetrenie ran po porode - cele balenie 7. Ortopedicke nohavicky pre babatko 8. Lanolinova masticka Taska na kocik od ZP Dovera k tomu.
Kolagén 4000
Predám kolagén 4000, kúpený v lekárni Balenie obsahuje 30 sáčkov, zostalo ešte 24 -takže skoro komplet balenie Expirácia 02/2025 Chutný s príchuťou granátového jablka. Platba iba vopred na účet
Acuvue TruEye 1-day kontaktné šošovky -3,75/-4,00/-4,25
Predám jednodňové kontaktné šošovky Acuvue TruEye 1-day, nasledovné balenia (uvedené dioptrie a zakrivenie): * -3,75, 8.5 - 1 komplet balenie 30ks (neotvorené balenie +5ks * -4,00, 8.5 - 12 ks * -4,25, 8.5 - 12 ks Cena dohodou, prosím kontaktuje ma iba sms alebo mailom.
Kontaktné šošovky
Predám nové nerozbalene kontaktné šošovky. Cena 10€ za balenie + možná dohoda. Balenie obsahuje 30ks.
IVF podpora
latky na IVF podporu Clexane 7ks = 5€ Amelgen 40 mg 11 ks = 9€ Diphereline cele neotvorene balenie 5€ Estrofem cele jedno balenie neotvorene = 10€ Prolutex 5 liekovky = 9€ Kontakt meil. IVF , IUI, tehotenstvo, tehulku, tehulka, mama, mamicka, oplodnenie, neplodnost, ochrana, zena , muz kondom,