bazár, predaj, inzercia, predám

Bivak Delphin B-3 ECONO

Kategória: Ostatné

Predam Bivak Delphin B-3 ECONO.Bivak B-3 ECONO je postavený na odolnej garážovej konštrukcii s troma rebrami, ktoré sú medzi sebou vystužené ďalšími prvkami konštrukcie. To zaručuje skvelú stabilitu aj počas silného vetra či búrky. B-3 ECONO je určený pre komfortný pobyt 2 až 3 osôb. Rozmery sú: 315x320x170cm.

Technické parametre:

Rozmery: 315x320x170cm

Vodný stĺpec: 5000mm

Šilt: 60cm

Transp. rozmery: 130x35x35cm

Hmotnosť: 13kg
Bivak Delphin B-3 ECONO
Podobné inzeráty
Bivak delphin bivak B3 clima control
Predám bivak Delphin B3 clima control , málo krát použitý, vo výbornom stave ale bez podlahy.predám ho z rodinných dôvodov, lebo končím s rybarením. Cena je 175€
BIVAK MIVARDI BIVY NEW DYNASTY (2-3 MAN)
Predám 2-krát rozložený BIVAK MIVARDI BIVY NEW DYNASTY (2-3 MAN) bez poškodenia.
Rybársky BIVAK
JRC - Bivak Defender Peak Bivvy 2 Man Nový, raz použitý
Rybárske prúty Delphin
Predám Kapliarske prúty značky Delphin 3.6m 2-kusy. Viac info po telefóne
Sada signalizátorov - Delphin TOTEM 2+1
Predám túto kvalitnú a plne funkčnú sadu signalizátorov Delphin TOTEM s návodom na používanie. Sada je nepoškodená a bez vady, používaná jednu letnú sezónu. Na signalizátore si môžete nastaviť 4 úrovne hlasitosti, 4 rôzne tóny a 4 úrovne citlivosti. Pri rýchlom jednaní je možné dohodnúť sa na cene.
Rozkladací predajný stan / altánok 3x3m
Predám rýchlo rozkladací stánok vhodný na rôzne príležitostné akcie, ako predajný stánok. do záhrady na rýchle rozloženie ako altánok, či slnečník, na rybačku. stanovačku atd, skrátka všade tam kde si potrebujete rýchlo postaviť prístrešok. Stánok je nožnicovej konštrukcie skladá a rozkladá sa ako harmonika, spoje komplet šrobované a vyvložkované! Stánok sa lahučko skladá a rozkladá aj pre jednu osobu. nie je to polský lacák, kde šúcha a drhne pri rozkladaní kov o kov. rozmer stánku je 3x3 metre. Presný rozmer je 290x290cm) Výška nastavitelná v štyroch polohách. Rozmer od zeme po začiatok strechy) nastavitelné od 178 po 205cm. Zložený stan má rozmer. 155 x 25 x 25 cm Vrchná plachta ma komplet spodnu stranu pogumovanú a je teda nepremokavá. Zloženie a rozloženie stánku netrvá viacej ako cca 1 minútu a zvládne ho aj jedna osoba! Stánk môžete využiť ako: predajný stánk, altánok. záhradný stánok, stánok na event, prezentačný stánok, slnečník alebo ako bivak pri rybačke. Plachty mám k stánku farbách. zelená. modra, červená Typ konštrukcie ako aj farby plachiet vidieť na mojích reálnych fotkách. Odber BA alebo SC prípadne po dohode pošlem. -Cena za nový predajný stánok konštrukcia + Strecha bez bočníc je (farba modrá. červený. biela a zelená. 90€ - V prípade záujmu aj ako komplet vrátane bočnice na 4 strany stánku (cena za komplet u všetkých farieb je 120€)