bazár, predaj, inzercia, predám

Bivak Starbaits FR 1. Two Men + zimný prehoz

Kategória: Rybolov

Predám málo používaný 2. miestny bivak Starbaits FR 1. Two Men so zimným prehozom v bezchybnom stave. Rozmery: výška 150 cm, šírka 305 cm, hĺbka 230 cm.
Bivak Starbaits FR 1. Two Men + zimný prehoz
Podobné inzeráty
Bivak Fox r-series 2 man XL + zimný prehoz
Predám bivak od firmy Fox R-series 2 man XL camo + zimný prehoz. Bivak je v dobrom stave, aj zimný prehoz je v poriadku. Bivak mám od septembra 2020. K bivaku je komplet výbava koliky, podlaha, moskytierove dvere, nepriehľadné dvere a priehľadné. Možnosť predaja samotného zimného prehozu za 150€ + poštovné (možnosť poslať poštou na dobierku). Záujemcovia prosím píšte na e-mail alebo SMS. Neznáme čísla nezdviham. Ďakujem za pochopenie. Preferujem osobný odber, keďže bivak ma svoju váhu a transportné rozmery, by som to musel posielat kurierom a bolo by vyššie poštovné. Pri posielaní poštou platba dopredu.
Bivak Trakker SLX V3 One man
Predám bivak Trakker SLX V3 One man + zimný prehoz….nikdy nepoužitý a ani nerozbalený. Dôvod predaja…výhra v súťaži ale nevyužijem ho… Cena v obchode je 430€ bivak a 150€ zimný prehoz….spolu 580€ Moja cena je 420€ komplet + možná dohoda. Preferujem osobný odber. PS.: foto je ilustračné lebo nebol nikdy rozbalený.
Trakker ARMO One-Man BIVVY + zimný prehoz
Predám kvalitný bivak od poprednej značky Trakker, ktorý netreba viac predstavovať, nakoľko je to praotec všetkých bivakov garážovej konštrukcie. Bol použitý na jednej 24 hodinovej rybačke. Súčasťou bivaku je hrubá podlaha a zimný prehoz, kolíky k bivaku a taktiež k zimnému prehozu. Dôvod predaja: končím s kaprárinou. Prosím kontaktovať len telefonicky, po 16:00. Ďakujem. PS: fotky sú ilustračné, nakoľko je bivak úplne nový. LINK:
Chub Outkast bivak / pristrešok 10 000mm
NOVÝ bivak, s otvorenou konštrukciou, ani raz nebol pri vode, rozbaleny len na zahrade. vodny stlpec 10 000mm rozmery : 2.6m x 2.05m x 1.38m +podlážka, koliky, rozperné tyče vaha 6.6kg Dokupovaná separatne moskytiera ktora sa prehodi cez pristrešok. Mala by sa dať zohnat aj predná časť ktorá sa dokupuje zvlašť Bivak rozloži aj uplný amater do 10min. Kupovaný za 4600kč moskytiera stála cca 1800kč Bivak je fotený na zahrade nezakolikovany len koli fotkam... Dovod predaja na kratke rybacky nosim slnecnik, a idem kupovat velký bivak...
JRC DEFENDER
Predám tieto veci: Bivak⬇️ Zimní prehoz⬇️ Lehátko⬇️ Spací vak⬇️ Prehoz na spacák⬇️ Všetky veci boli asi 4 krát pri vode. Moja cena je za vsetko 450€. Darcek vankús.
Fox Bivak R series 2 men xl camo+ vnútorná spálňa + prehoz
Predám čisto nový Fox Bivak R series 2 men xl camo+ vnútorná spálňa + prehoz raz použitá …….