bazár, predaj, inzercia, predám

Bižutéria

Kategória: Ostatné

Bižutéria od 0,50 €. Niektoré kúsky sú neni vôbec nosené, iné iba 2-3 krát. Hodinky sú všetky funkčné, no treba vymeniť batériu.

Mám aj iné veci na predaj, po kliknutí na moje meno sa zobrazia. Osobný odber Nitra a okolie alebo po vopred zaplatenom poštovnom posielam na adresu. Na sms neodpovedám. Ďakujem
Bižutéria
Podobné inzeráty
Bižutéria
Darujem menšiu zbierku bižutérie pre dievčatá a dámy: náhrdelníky, retiazky, náramky a iné. Bižutéria je používaná, ale zachovalá. Za symbolickú odmenu: ľubovoľnú čokoládu zn. Lindt. Iba osobný odber v Bratislave - Lamači. Kontaktujte ma mailom, telefón je vymyslený.
Zvonkohra, koraliky, stuzky, bizuteria, krystaly, box
Koraliky, bizuteria (aj rucna vyroba) - nausnice, nahrdelniky, kovove komponenty, ozdobny box, stuzky, spagat, zvonkohra Kiki’s Delivery Service, krystaly: 1. nahrdelnik – novy jadeit/serpentinit/hadec, 2. kyvadlo – ruzenin. Cena spolu 12 € plus postovne (dobierka 5,60 € alebo platba vopred na ucet 3 €). Len email. (Pozrite si aj moje dalsie inzeraty.)
Zlate koruny, bizuteria
Predam 2 ks kovove kralovske koruny, imitacia zlato + diamanty - je to bizuteria - kupene z aliexpresu, su uplne nove, nikdy nenosene. Su vhodne napriklad ku greckokatolickemu sobasu, na karneval a pod. Priemer 16cm, vyska cca 5,5 cm. Predam len obe naraz.
Dámske náušnice
Predám nenosené dámske náušnice. Je to bižutéria. Sú krásne a elegantné, vzor kvetov, kamienky sú fialové. Po striebrené.
Dámsky prsteň
Predám dámsky prsteň, krásny s kamienkami. Je to bižutéria, farba ružového zlata. Úplne nové ani raz nepoužité.
bižuteria mynule  storočie,
predam bižuteriu od 30-40 rokov mynuleho storočia z Wienskych rodin v zachovalom stave. cena spolu 38.00 €ur dohoda