bazár, predaj, inzercia, predám

Bižutéria - balíček náhrdelníkov

Kategória: Šperky

Predám balík rôznej bižutérie (8 náhrdelníkov, 1 prívesok, 1 náramok + korálky na náramok).
Predávam len spolu.
Cena: 10 € (1 € za kus)

Len osobný odber Košice!
Najlepšie kontaktovať mailom. Ďakujem.
Pre ďalšie vecičky pozrite moje inzeráty.
Bižutéria - balíček náhrdelníkov
Podobné inzeráty
22 náhrdelníkov
Predám 22 kusov rôznych korálok, náhrdelníkov cena 10eu
Swarovski náhrdelník / súprava náhrdelníkov
Predám originál súpravu dvoch náhrdelníkov značky Swarovski ako foto. Swarovski kryštáliky v tvare srdiečka a hviezdičky, retiazka oceľ - Náhrdelník s originál názvom TREASURE HEART STAR MINI. Málo nosené, nepoškodené... Predávam v originál krabičke s certifikátom pravosti. U mňa sú už nevyužité, snáď ešte poslúžia niekomu inému... Kontaktovať prosím na mail alebo telefón. Donesiem do LV alebo pošlem poštou na dobierku. Občas viem zabezpečiť odvoz na rôzny smer KE, RV, RS, LC, ZV...- treba sa opýtať.
Bižutéria od 1 eura (alebo balík)
Rôzna bižutéria - nosená, aj úplne nová. Náramky, ozdobné čelenky, náušnice, prstene, hodinky ... predám po kusoch, alebo aj všetko v jednom balíku iba za 15 eur! Pýtajte sa, cena je od 1 eura, max. 3 eurá (napr. sady náramkov, nové náušnice s kameňmi) a čierne Madison hodinky sú za 6 eur, čím viac vezmete, tým väčšia zľava. Niektoré kúsky sú už predané. Kľudnite si navrhnite cenu, všetko musí preč, tak sa určite dohodneme :) Minimálna hodnota nákupu - 5 eur. Zoberete celý balíček aj s hodinkami len za 20 eur! + poštovné ( - možný aj osobný odber RK - platba vopred na účet, na dobierku posielam len po uhradení poštovného predom. Na poštu chodím momentálne len raz týždenne. Píšte prosím, číslo je vymyslené.
Sada náušníc-bižutéria
Ponúkam na predaj sadu náušníc-bižutéria, 8 párov dvoch veľkosti, imitácia kryštál, perly, lesk perla a čierny kryštál. Cena vrátane poštovného pri platbe vopred
2 pary nausnic cierne a cervene (bizuteria)
Predam 2 pary nausnic (bizuteria), cierne gulate priemer 1,4 cm (sklo), cervene kocky priemer 1,5 cm (plast). Cena za oba pary 10 eur + postovne
2 pary nausnic zelene a zlte (bizuteria)
Predam 2 pary nausnic zelene a zlte (bizuteria), priemer zelenych 1,2 cm , priemer zltych 1,5 cm. Cena za oba pary 10 eur + postovne. Ak BA da sa previzat aj osobne.